RYANAIR - 22

• 46 654
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Скъпичко са ги пуснали и то за слаб сезон, май и юни има по 30 на посока някои дати.

# 616
ами те така пускат в началото за да приберат нетърпеливите, пък по-нататък ще преценят къде вървят продажбите и къде не и ще гласят цените нагоре или надолу

# 617
  • София
Напоследък цените им са потресаващи, и аз гледах някакви по 400-500-600 евро за европейски полети, дори не са били някакви скъпи дестинации. За Шарлеоа преди време бяха толкова евтини билетите, имаше постоянно по 10-20 евро, ползвах го много често за прекачване, сега са трицифрени суми. Преди 2 месеца като имаше някакви намаления си хванах билети до Болоня и Братислава по 20 евро, сега пак чакам за някъде да излезе нещо в този ценови диапазон.

Ако някой е като мен и си търси случайна и бюджетна дестинация: в Братислава един ден е достатъчен за разходка и посещение на основните места, с колело (6 евро) е още по- удобно. Приятно и чисто е, интересна храна. Но няма какво да се прави и препоръчвам да си вземете билети за влак/автобус до някой друг град, който е наблизо - Виена/Прага/Будапеща. После се върнах пак в Братислава за полета наобратно, но може да се провери и прибиране от друга дестинация, просто си взех билетите спонтанно и не проучих предварително. Моите автобуси бяха по 5-10 евро и бяха много точни, всичко мина по план. Smile Вероятно не е много комфортно за семейство с деца, но си е вариат, защото до Будапеща директните билети са доста над 25 евра в момента.

# 618
+1 за Братислава и Виена. Много подходящо и за семейства с деца. В Братислава има малка зоологическа със страхотен динозавърски парк с макети по 5-6 метра високи, а виенската зоологическа се води уж най-хубавата в Европа, но за нея си трябва цял един ден да се отдели. Имат и панди Heart Eyes

# 619
  • Берлин
Аз купих Берлин-София-Берлин, активни са декемврийските полети вече.

# 620
  • София
Зоологическата във Виена наистина изглежда страхотно, задължително ще отида за ден при ходенето ми там. Само да пуснат евтини билети отново до Братислава или директно Виена. Има доста музеи, които искам да посетя там и това ще струва доста, така че този път реших да отида до Будапеща, но следват Виена и Прага при първа възможност. До Прага винаги самолетните билети са страшно скъпи, а пък с автобус е адски много път, така че самолет + автобус ми се струва идеален вариант и за там.

# 621
Привет!
От известно време следя цените на билетите до Рим за септември - различни комбинации от дати ми дават резултати от 200 лв до 283 лв в двете посоки.
Добри цени ли са тези, има ли вероятност да паднат още или обратно?

# 622
Минимумът за Рим е към 120 лв двупосочен. Вероятно ще има такива и за септември, но гаранция няма.

# 623
Благодаря за информацията, ще ми бъде ориентир в търсенето.

# 624
  • София
За септемврийски цени - по всички направления съм забелязала, че след като започне учебната година и намаляват. Ако нямате конкретни дати за престоя може да се съобразите.

# 625
  • София
Здравейте,
защо още в началото начислява цена за избор на място? Как може да се премахне това?
Ще летим до о. Родос на 29.07. Преди да платя видях разбивката на цената и имаше €6 резервирано място.
Когато избера 1 пътник го  няма, а при двама вързарсти и дете на10 години има два пъти по €6 още в началото без да съм избирала нищо освен посочената цена за билет.
Тези €6 дават ли възможност за ранно чекиране?
Исках за съпруга ми да не избирам място, но ми излезе екран с обяснения, който не видях откъде да го затворя!
Редактирам - прочетох, че когато си с дете автоматично се начислява резервиране на място

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 12:16 от verabel

# 626
  • София
Заради детето е. То трябва да пътува до възрастен - изискване за сигурност.
Ако не искаш място за ТМ - направи две отделни резервации.
Който има място може да се чекира 60 дни преди полета.
Другите - 24 ч. предварително.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 13:41 от Aisha

# 627
Заради детето е. То трябва да пътува до възрастен - изискване за сигурност.
Ако не искаш място за ТМ - направи 3 отделни резервации.
Който има място може да се чекира 60 дни преди полета.
Другите - 24 ч. предварително.
Резервациите трябва да са две в случая при двама възрастни и едно дете, а не три.

# 628
  • София
Коригирах го, извинете.

# 629
  • София
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт