Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 434
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Kiss само спокойно ще мине всичко, и аз имам положителен тест, и зацапващо кървене при забърсване само. Доктора казва, че ще спре да не се притеснявам, но аз си го мисля.
На 16.02-ЧХГ ми беше 273, 5
На 18.05-ЧХГ днес. 386,1
Изледвала съм го на 48 часа, понеже днес си пуснах тсх и викам дай да го видя. Но леко се притесних дали расте нормално. Днес ми е 15 ден след трансфер. Моля, за вашето мнение, благодаря.
Care88, здравей!
Какво стана при теб,  удвои ли се резултата,  видя ли се ембрионче на прегледа, спря ли кървенето?

# 151
Относно стойностите е много индивидуално, на 10ти ден на 2 бр. 5 дн ембриона имах стойност 28 ЧХГ, дори бях отписала опита, но направих пак след 2 дни и беше скочило на 146, а в днешно време е на 7 г и половина!
Сега днес отивам за трансфер и не знам кога ще отида да се тествам мисля си за 6ти най рано 🤔

# 152
Kiss само спокойно ще мине всичко, и аз имам положителен тест, и зацапващо кървене при забърсване само. Доктора казва, че ще спре да не се притеснявам, но аз си го мисля.
На 16.02-ЧХГ ми беше 273, 5
На 18.05-ЧХГ днес. 386,1
Изледвала съм го на 48 часа, понеже днес си пуснах тсх и викам дай да го видя. Но леко се притесних дали расте нормално. Днес ми е 15 ден след трансфер. Моля, за вашето мнение, благодаря.
Care88, здравей!
Какво стана при теб,  удвои ли се резултата,  видя ли се ембрионче на прегледа, спря ли кървенето?
Не за съжаление в деня на прегледа пуснах ЧХГ и беше спаднало на 60,дори доктора много се изненада. Това ми е втора биохимична бременност. Последните два дни кървенето почти беше спряло, но не стана. Сега чакам да ми дойде хубав цикъл, защото все още зацапва не по малко. Пожелавам успех на всички. За втори път се убеждавам, че има ли зацапване след положителен тест за бременност, не са много на добре нещата.

# 153
  • София
Момичета, моят опит приключи. Резултата от ЧХГ е 0,1.
Днес ще си порева и от утре продължавам напред. Следващия опит ще е с ДЯ. Успех на всички Вас, които чакате, а на тези, които вече има положителни резултати пожелава успешен финал.

# 154
Момичета, моят опит приключи. Резултата от ЧХГ е 0,1.
Днес ще си порева и от утре продължавам напред. Следващия опит ще е с ДЯ. Успех на всички Вас, които чакате, а на тези, които вече има положителни резултати пожелава успешен финал.

Съжалявам за резултата . Очаквах по-добри новини . Хубавото е , че имаш план , не се отказвай , сигурна съм , че скоро ще се похвалиш с хубав резултат , а след това и с пухкаво вързопче . Сипи си чаша вино тази вечер и събери сили за следващия опит . Прегръдки 🤗

# 155
  • София
ivanamar, Благодаря!
Моля по запознатите от Вас да ми кажат, какво се изследва - Витамин Д или Витамин Д3.
Забравих да си питам докторката, погледнах си изследванията, които имам - в някои случаи е само Д, в други Д3.
Предстои ми да си писна изследвания за ендокринолог след 20 дни и искам да пусна заедно с тях и Витамин Д/Д3 и В12, чудя се и какво още да си самоназнача от витамините.
И трябва ли да се спре приема на Витамин Д /ползвам спрей Бетър Ю/  - в една част от лабораториите е посочено спиране на приема 10 дни преди изследването, а в сайта на Геника пише без прием преди теста.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 11:04 от t_doncheva

# 156
ivanamar, Благодаря!
Моля по запознатите от Вас да ми кажат, какво се изследва - Витамин Д или Витамин Д3.
Забравих да си питам докторката, погледнах си изследванията, които имам - в някои случаи е само Д, в други Д3.
Предстои ми да си писна изследвания за ендокринолог след 20 дни и искам да пусна заедно с тях и Витамин Д/Д3 и В12, чудя се и какво още да си самоназнача от витамините.
И трябва ли да се спре приема на Витамин Д /ползвам спрей Бетър Ю/  - в една част от лабораториите е посочено спиране на приема 10 дни преди изследването, а в сайта на Геника пише без прием преди теста.

Приема на вит.Д и Б се спират 10тина дни преди изследвания , цели се горна граница и при двете , като може да си пуснеш и вит Б6 . Мисля , че вит.Д и Д3 са едно и също

# 157
Момичета след трансфер пиете ли кафе и похапвате ли сладко>

# 158
Не знам с какво може да ти попречи кафе или сладко в умерени количества. Не съм се лишавала от нищо. Ако е писано, ще стане.

# 159
Не знам с какво може да ти попречи кафе или сладко в умерени количества. Не съм се лишавала от нищо. Ако е писано, ще стане.

И аз се зачудих, но прочетох инструкциите след трансфер  от сайта на Надежда.

# 160
  • София
Момичета, от 21.02. имам отворен флакон с Утрогестан 300 - останали са 7-8 бр., а върху него е посочено, че срокът на годност е 15 дни след отваряне. Ако някоя от Вас има нужда, бих искала да го подаря. От София съм.

# 161
Здравейте момичета не съм писала от минала седмица.Днес е 20 ден от трансфера зацапването,което имах спря,болките в кръста и корема също само гърдите са доста болезнени и от два дни започна леко сутрешно гадене и сега стоя и си чакам прегледа на 01.03 дали всичко ще е нормално?

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 12:41 от Sise_1989

# 162
Момичета, на 7ми ден от трансфер на 5дневни бях с ниския резултат на ЧХГ 8.7. Днес 9ти ден  ЧХГ е 27.68. В една лаборатория са правени. Вдига се, но май пак остава доста нисък за 9ти ден?

# 163
Момичета, на 7ми ден от трансфер на 5дневни бях с ниския резултат на ЧХГ 8.7. Днес 9ти ден  ЧХГ е 27.68. В една лаборатория са правени. Вдига се, но май пак остава доста нисък за 9ти ден?

След два дни , пак пусни .
Успех!

# 164

Коклко на брой емриони са ?

Общи условия

Активация на акаунт