Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 470
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, аз имам лоши новини. Днес бях на преглед и се оказа, че са паднали ембриончетата .... това ми беше трети трансфер - първия беше успешен за кратко, прокървих на 13ти ден, чхг беше 460, втория нямаше изобщо имплантация и сега пак беше за кратко. Миналата седмица след преглед заради зацапване се оказа, че лигавицата е тънка - в 5.г.с. беше в най-тънката част 7 мм и в най-дебелата 9 мм. Очакваше се да е над 10 мм. Веднага ми увеличиха естеофема от 3*1 на 3*2. На следващия ден прокървих и ме приеха в болница. За няколко часа кървенето спря.
Сега искат да ми правят хистероскопия, преди една година ми пратиха и имаше един полип, нямаше сраствания. Според мен е излишно.
В случая причината за падането не е ли тънката лигавица? След като ми казаха, че са паднали, не бях в състояние да питам какво и да е ....

# 181
Момичета, аз имам лоши новини. Днес бях на преглед и се оказа, че са паднали ембриончетата .... това ми беше трети трансфер - първия беше успешен за кратко, прокървих на 13ти ден, чхг беше 460, втория нямаше изобщо имплантация и сега пак беше за кратко. Миналата седмица след преглед заради зацапване се оказа, че лигавицата е тънка - в 5.г.с. беше в най-тънката част 7 мм и в най-дебелата 9 мм. Очакваше се да е над 10 мм. Веднага ми увеличиха естеофема от 3*1 на 3*2. На следващия ден прокървих и ме приеха в болница. За няколко часа кървенето спря.
Сега искат да ми правят хистероскопия, преди една година ми пратиха и имаше един полип, нямаше сраствания. Според мен е излишно.
В случая причината за падането не е ли тънката лигавица? След като ми казаха, че са паднали, не бях в състояние да питам какво и да е ....
Здравей. За жалост няма кой да отговори на въпроса - защо е имало аборт в 5-6-7 гс. Най-честата причина са лоши ембриони.
Аз също съм с тънка лигавица, но не вярвам това да е било причината.
Хистеро не е зле да се направи, защото от аборт не винаги всичко се изчиства само.
Аз лично предпочитам да ми направят хистеро преди следващ трансфер. Имах и преди този завършил с аборт в 6гс.
Моята лигавица беше с подобни размери след аборта, но др-ът ми в Турция не се нае да дава обяснение на аборта. Даже предложи въпреки тънката лигавица да пробваме на естествен цикъл - без Естрофем. Аз пиех 2х2 Естрофем, но др-ът ми каза, че независимо колко пия, няма да стане някакво чудо с лигавицата, тъй като си е просто такава.
Не мисля, че някой може да ти даде точен отг.

# 182

Много съжалявам🥺В коя седмица се получи лошият край?

# 183

Много съжалявам🥺В коя седмица се получи лошият край?

6 г.с.

# 184
Kiss06 много съжалявам 😥

# 185
Kiss, така съжалявам за теб, стисках силно палци да има успех въпреки перипетиите през които мина. Пожелавам ти това да е последният път на неуспех и тъга, бъди силна. Kissing Heart

# 186
  • Бургас
За съжаление и аз днес ще се отчета с лоша новина, изглежда не са се имплантирали ембриончетата. Спирам лекарствата сега.
Какъв може да е проблема, за да не се имплантират и какви допълнителни изследвания може да се направят. Нямаме фактор и засега проблем не установяват.

# 187
  • гр. София
Момичета, включвам се и аз със свеж трансфер на ранен бластоцист от Сряда. Въпросът ми е симптомите, които имам : предърпвания и тежест като преди цикъл, глад, температура снощи и този следобед над 37 от допълнителния прогестерон ли са /2х1 циклогест/ или наистина нещо хубаво се заражда?!

# 188
Момичета, горе долу на три дневни емрбиони кога се очаква имплантация ?

# 189
  • Бургас

# 190

Много благодаря ♥

# 191
  • Варна
Kiss06,  * Таничка*, съжалявам за вашите несполучливи опити  😥. Не се отчайвайте! Събере сили и кураж и продължете да се борите, за вашите мечти да бъдете майки.
Момичета да ви попитам, забелязвали ли сте да имате странен вкус в устата? Мисля си, че е от естрофема, но не съм сигурна. Моят преглед е на 01 март. Вече искам да знам какво се случва.

# 192
  • Бургас
Колко време след спиране на лекарствата трябва да очаквам цикъл?
Вчера спрях рязко всички лекарства само преднизолона не пих вечерната таблетка и го намалям на 1 на ден постепенно, по препоръка на лекаря. Не знам от кое от всичките лекарства, които спрях доведе до отвратителното ми състояние снощи. Имах чувството, че ще умра направо. Много силно гадене с позиви за повръщане, нервност, възбудимост, тремор.

# 193
Таничка, аз след като спрях циклогест и преднизолон ми дойде точно на 4-тия ден след това. След като питах в болницата ми бяха казали до седмица да очаквам. Иначе аз спрях всичко от веднъж никой не ми каза, че постепенно трябва. Тогава не забелязах, но сега като казваш и аз имах същите неразположения, лошо ми беше, повръщаше ми се и все едно ме втрисаше вечерта. Но пък цикъла ми беше съвсем нормален. Очаквах, че ще е по-обилен.

# 194
Здравейте, момичета. Излезе ми резултатът от теста и не знам дали да се радвам. ЧХГ-то ми е 76.07 на 10ти ден от трансфер, при върнати 2 петдневни ембриона. Предишния път при върнат 1 тридневен - на 10ти ден от трансфера ЧХГ-то беше 128.
Споделете някакво мнение…

Общи условия

Активация на акаунт