Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 450
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
Прогестерона уж е добре

Вижте прогестерона как е. Доста често като е нисък и ЧХГ забавя темпото. Все пак ембриона се храни в началото с прогестерон. Бъдете спокойна до колкото е възможно. Аз бях с две неуспешни бременности преди втората ми успешна бременност☺Късмет и вяра.☺
Колко е?

# 226
Здравейте момичета,
На 3ти ден след трансфер (без деня на трансфера) на 2 тридневни ембриона на 6 и 7 клетки съм…
От 2 дни много силни предменструални  болки просто очаквам цикъл всеки момент сякаш…
Та се чудя да ходя ли на лекар да погледнат или…? Пия но-шпа плюс всички други лекарства и чакам но се чудех.
Дали има родени деца след такъв старт на след трансфер?!?

# 227
Здравейте момичета,
На 3ти ден след трансфер (без деня на трансфера) на 2 тридневни ембриона на 6 и 7 клетки съм…
От 2 дни много силни предменструални  болки просто очаквам цикъл всеки момент сякаш…
Та се чудя да ходя ли на лекар да погледнат или…? Пия но-шпа плюс всички други лекарства и чакам но се чудех.

Здравей, аз съм по същия начин, от  снощи се засилиха, но сега е спокойно . Днес ми е 5 ден от трансфера , също на 2 тридневни на 8-9 клетки .
Ако някой е бил със същите симптоми, моля да каже.

# 228
Здравейте момичета,
То и да отидете  на преглед на 3 ден след трансфер на 3 дневни няма какво да се види🤷♀
Менструални болки и прочие са нещо нормално след трансфер. Все пак се приемат един куп хормони ако сте след ЗЕТ,ако сте след свеж пак там вече още повече и стимулация е имало🤷♀

# 229
Belive123 - пожелавам ти + резултат. Нека сме в контакт и споделяме какво се случва ако искаш...
Милото - да, наясно съм че Др няма какво да направи.... ще се чака Simple Smile на ЗЕТ съм

# 230
Здравейте момичета,минавам тихичко да се похваля и да кажа,че днес бях на преглед и се установи бременност,макар ,че бях нолкова притеснена,поради липса на каквито и да било симтоми.Другата седмица пак ме викат,защото е още малко.Мисля че другата седмица може да се усанови пулс,ще видим.Пожелавам на всички спокойствие и много положителни резултати.

# 231
Здравейте момичета,минавам тихичко да се похваля и да кажа,че днес бях на преглед и се установи бременност,макар ,че бях нолкова притеснена,поради липса на каквито и да било симтоми.Другата седмица пак ме викат,защото е още малко.Мисля че другата седмица може да се усанови пулс,ще видим.Пожелавам на всички спокойствие и много положителни резултати.

Тихичко, честито и до финал Simple Smile
Би ли споделила от кой опит се получи и с колко емрбиона , зет или фреш ?

# 232
Честито и успех до финал.
В коя седмица си сега? Питам понеже искам да знам кога мога да очаквам да се види нещо при мен.

# 233

Тихичко, честито и до финал Simple Smile
Би ли споделила от кой опит се получи и с колко емрбиона , зет или фреш ?

Здравей ,благодаря много! Това ми беше 5 трансфер и първи успешен на замръзен 5 дневен ембрион.Силно се надявам всичко да продължи добре 🙏

# 234
Успех и от мен!

# 235
Честито и успех до финал.
В коя седмица си сега? Питам понеже искам да знам кога мога да очаквам да се види нещо при мен.

Здравей,нищо не са ми казали,но по моя преценка съм 6 седмица и половина,тъй като знам, че в деня на теста се счита за 4 седмици.Успех и на теб 🙏

# 236
  • Варна
Записвам се и аз с трансфер от вчера на две 5 дневни снежинки ❤️
Дано да ми е на късмет 💞

# 237
Привет и от мен!
Записвам се и аз със свеж трансфер от вчера на две петдневни ембриончета 🥰
Записвам се и аз с трансфер от вчера на две 5 дневни снежинки ❤
Дано да ми е на късмет 💞
На теб кога ти казаха да си направиш кръвен?

# 238
https://ivf.ca/fet5dayduedate.php
С този калкулатор,можете да си изчислите гистационната си седмица.Успех на всички за положителни резултати!🤞💙💜👶

# 239
  • Варна
Привет и от мен!
Записвам се и аз със свеж трансфер от вчера на две петдневни ембриончета 🥰
Записвам се и аз с трансфер от вчера на две 5 дневни снежинки ❤
Дано да ми е на късмет 💞
На теб кога ти казаха да си направиш кръвен?
Здравей Simple Smile
На 13.03 ми е датата.
Стискам ти палци ❤️

Общи условия

Активация на акаунт