Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 332
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, някой поставял ли си е Пролутекс? Изпокарахме се с мъжа ми - според него са ни казали, че инжекцията се поставя под ъгъл 45 градуса, аз разбрах 90, в интернет има клипчета и с двата варианта. Някой има ли личен опит?

Здравей аз я слагам на 90 градуса, на 45 кървя.
Аз също го поставям на 90градуса . Така не кървя и не ме боли толкова. А и в манипулационната момичето така ми я постави

# 361
Моля за мнения. Днес ми е 10 ден след ЗЕТ на 5дневен 2ББ вмбрион. Не броя деня на Зет, който беше 24.02. Днес направих един Престо.
Резултатът е бледа втора черта.
Надявам се, че не само аз я виждам. Какво мислите?

# 362
Направо си е положителен 🤗

# 363
Моля за мнения. Днес ми е 10 ден след ЗЕТ на 5дневен 2ББ вмбрион. Не броя деня на Зет, който беше 24.02. Днес направих един Престо.
Резултатът е бледа втора черта.
Надявам се, че не само аз я виждам. Какво мислите?

Мисля, че е положителен.
Моя тест  на 8-ми ден на тридневни съм го качила в темата и е също с такава черта, дори по-бледа.

# 364
Благодаря ви за бързата реакция и помощ.  Надявам се, че няма фалшиво положителни тестове
Отивам да пусна ЧХГ. Благодаря ви отново! Успех на всички, чакащи резултати! Нека са наситени!

# 365
Супер е чертата, успех!

# 366
Благодаря ви за бързата реакция и помощ.  Надявам се, че няма фалшиво положителни тестове
Отивам да пусна ЧХГ. Благодаря ви отново! Успех на всички, чакащи резултати! Нека са наситени!

Най-обикновени лентички - лейди тест ми се насищат , шур чек - не . Шур чек трябва да имаш въображение за да я видиш .

# 367
Вече си е време за кръвен, може и 2 през 48 часа, за да се проследи динамиката. Аз имах черта на 6ти ден след трансфер, други дами въобще не видяха втората чертичка, въпреки че имаха високо ЧХГ. Та за най-сигурно - кръвен!

# 368
Вече си е време за кръвен, може и 2 през 48 часа, за да се проследи динамиката. Аз имах черта на 6ти ден след трансфер, други дами въобще не видяха втората чертичка, въпреки че имаха високо ЧХГ. Та за най-сигурно - кръвен!

Да, на мен на лентичката ми показа, а чгх беше ниско. Днес пуснах ново .

# 369
Shantii- положителен е и за мен, успех!

Believe, стиснали сме палците! 🍀

Аз имам въпрос- както е значението на цифрите пред буквите при качеството на ембрионите? В случая Шанти е написала 2BB?
То и буквите не са ми ясни, може ли някой да разясни? Таблицата съм я виждала, но какво стои зад тези цифри и букви ми е любопитно.
Благодаря Simple Smile

# 370
Shantii- положителен е и за мен, успех!

Believe, стиснали сме палците! 🍀

Аз имам въпрос- както е значението на цифрите пред буквите при качеството на ембрионите? В случая Шанти е написала 2BB?
То и буквите не са ми ясни, може ли някой да разясни? Таблицата съм я виждала, но какво стои зад тези цифри и букви ми е любопитно.
Благодаря Simple Smile

Благодаря много!
Изпращам линк за разяснения на въпросите ти:
https://www.inviafertility.com/blog/blog/embryology/kellyschorsc … cale/?hs_amp=true

# 371
Момичета , след колко дни след положителен тест запазвате час за преглед ?

# 372
Мен репрото ме извика на преглед след 16 дни.

# 373
Белийв днес ходи ли на кръвен? Аз рефрешвам страницата вече и не мога работа да подхвана никаква Rolling Eyes

# 374
Момичета, 2 дни ме боли глава може ли да пием нещо?

Общи условия

Активация на акаунт