Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 390
  • 788
  •   1
Отговори
# 30
Научих, че кожата винаги трябва да е свежа и чиста. Да се ползват само натурални продукти. Да се пие много вода, за да е свежа кожата.

# 31
Баба по майчина линия и мама са с много пубава кожа. Баба ползваше само хума за козметика, а мама хидратира и почиства ежедневно. От тях съм наследила хубава кожа, но и съветите им за ежедневна грижа от млада, та до днес ми донесоха свежа и сияйна кожа .

# 32
Научих, че сънят, почивката, въздухът, водата и движението са най-добри за поддържане на здрава, чиста и еластична кожа. Козметиката идва след това.

# 33
  • София
За съжаление по отношение на грижа за кожата - нищо не съм научила от майка си. Започнах да ползвам кремове за лица покрай някакъв кожен пробрем - изсъхваше ми понякога кожата около 20 годишна възраст. И сега нямам съвсем изградени навици да ползвам ежедневно, въпреки напредването на възрастта. Макар и да си поддържам по един дневен и нощен Юсерин, защото съм доволна от кремовете като съотношение цена/качество.
В забързаното ежедневие, трудно се отделят нужните няколко минути.

# 34
Да се грижа за кожата си с подходящи за мен и възрастта ми продукти. Никога да не си лягам с непремахнат грим, колкото и да е малко, независимо от часа...

# 35
Съвета, който взех за себе си е да използвам винаги крем за лице.

# 36
Научила съм никога да не си лягам с грим, да се грижа за хидратацията и слънцезащитата на кожата.

# 37
  • София
Баба ми не е ползвала козметични продукти.От майка си научих,че не трябва да си лягам с грим и неизмито лице.

# 38
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Майка ми използва винаги вечер крем за лице,аз също.

# 39
Не съм имала добрия пример от по-възрастните, но това също е урок и сега се старая да използвам адекватна козметика.

# 40
Това, което научих от моята баба е лицето да се измива всяка сутрин със студена вода. Повярвайте, кожата се отблагодарява. С времето сама си изградих рутина за грижа, за лицето. Почистване, дневен крем, околоочен и нощен.

# 41
Научих, че е добре, още когато си млад да полагаш грижа за кожата си и да не използвам твърде много грим.

# 42
  • Бургас
Сънят и редовното почистване на кожата. Мама винаги слагаше крем на лицето си сутрин.

# 43
  • При децата ми
Това което научих от майка ми е, че човек трябва да се поддържа, да се стреми да изглежда добре и да полага грижи за себе си.

# 44
Споделете какво научихте за красотата от своята майка, от бабите си или от други по-зрели и близки до вас жени? Наследихте ли от тях ценни тайни за младостта?- Научих, че за да имаш свежа и здрава кожа, без бръчки и пигментни петна трябва да нямаш стрес в живота. Защото колкото и кремове да мажеш денем и нощем, ако живееш под постоянен стрес и притеснения, кожата ти се сбръчква от ранна възраст. Ценната тайна е да се родиш принцеса или наследница на милиарди, за да можеш да се грижиш само и единствено за външния си вид с процедури и намеса на пластични хирурзи.

Общи условия

Активация на акаунт