Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 021
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Яко в Матрицата...
Сега може и да ме биете, но Мерт не умее да се целува много професионално т.е. някак затваря и стиска устните си прекалено и излиза все едно е изкуствено целуването. Има ТР актьори, при които се питаш, дали тази целувка е само за пред екран. Relaxed
В Туитър пишат същото за Афра Joy Всеки вижда нещата различно. На мен ми харесват, но честно казано, аз не съм от тези, които се взират много в любовните сцени.

# 497
  • София
Сега може и да ме биете, но Мерт не умее да се целува много професионално т.е. някак затваря и стиска устните си прекалено и излиза все едно е изкуствено целуването. Има ТР актьори, при които се питаш, дали тази целувка е само за пред екран. Relaxed
В Туитър пишат същото за Афра Joy Всеки вижда нещата различно. На мен ми харесват, но честно казано, аз не съм от тези, които се взират много в любовните сцени.
Да, може и Афра да стиска прекалено устните и Мерт да е безпомощен. Satisfied

Благодаря за превода! Flowers Cherry Blossom

# 498
Аз пък мога да кажа, че Афра го изигра направо върховно. Особено това учестено дишане и затваряне на очи, при свалянето на ботушите и целувката по крака. Хем изрази притеснението в Сейран, поради това, че наближава сефтето, хем показа, че го желае с цялото си същество.
Относно целувките, на мен ми допадат. Гледали сме и целуване на мустаци, вместо устни, така че, много са си добре те😁

# 499
Да, момента  с въздишката е перфектно изигран..., а може би не е изигран....Приятели- приятели, ама има приятели дето предпочитам да не ме целуват така по бедрата, чеее...не се знае 🫠
Аз пък мога да кажа, че Афра го изигра направо върховно. Особено това учестено дишане и затваряне на очи, при свалянето на ботушите и целувката по крака. Хем изрази притеснението в Сейран, поради това, че наближава сефтето, хем показа, че го желае с цялото си същество.
Относно целувките, на мен ми допадат. Гледали сме и целуване на мустаци, вместо устни, така че, много са си добре те😁

# 500
Благодаря за превода Flowers Bouquet

Да ви кажа ако няма кекс ,защо беше това шоу?  А и аз повярвах ,че се искат Афра и Мерт.  Не знам как ще се спрат Сейран и Ферит при тези страсти и взаимна любов.
Спойлери разнообразни.. Сега прочетох, че Пелин ще се самоубива..  Най-много ми хареса той. Време е да ни спаси от себе си. Да й пратят един  Интернет озел. Joy
Не е хубаво  с лошо,но я намразих много. Joy

# 501
Като има връзките Буче да остава във филма, но да ѝ се смени статута на персонажа ѝ. Отказва се от тази невъзможна връзка /любов/ и намира щастието си другаде. Същото се отнася и за Ферит.

# 502
Аз съм доволна от всичко...
Интернет отрязъка ми хареса много повече от всичко което не можахме да видим.
Очите на Мерт / Ферит точно като два въглена желаещи копнеещи жената до него хареса ми как чакаше нейното съгласие Феро усети кимането и с глава което му беше достатъчно да продължи.
През цялото време я гледаше и изучаваше все едно е някакъв текст пред него.Определено на мен сцената ми хареса какви други сцени съм гледала и нищо не съм усетила не знам може и да съм пристрастна.
Харесаха ми и двамата.Само тази така наречена дума доверие ако успеят да вкарат в отношенията си и всичко ще се оправи.
За Буче не желая да коментирам поредната "кадърница" която ще
 изпъкне на гърба на всички които могат да играят.

И от мен дозички +18 съм го оставила за по късно.

# 503
Здравейте Благодаря за преводите и споделеното

# 504
Нашето сериалче е първо по рейтинг за изминалата седмицата и в трите категории Hug

# 505
Е то какво доверие да имаш на някого, който те запознава с любовницата си през първата ви брачна нощ? То направо абсурдна работа.
Той И Ферит като знае, че е звънял на Пелин, какво се ежи като петле?

# 506
Е то какво доверие да имаш на някого, който те запознава с любовницата си през първата ви брачна нощ? То направо абсурдна работа.

Да не забравяме,че те двамата не са двойка,която щяха да имат първа брачна нощ.
Нито Сейран,нито Ферит са я искали тази първа брачна нощ
И двамата бяха принудени
Той беше много честен с дядо си и му каза ,че когато го ожениха имаше приятелка и,че отношенията им не можеха да приключат веднага още същия ден.
Сейран разказа на Пелин как са я откъснали от средата и/щото тя имаше прекрасна среда:stuck_out_tongue:/,но никой не казва как Ферит са го откъснали от досегашните му навици и начин на живот.
Когато го разказваше това си помислих-ами Пелин?Нея пита ли я някой как тя беше откъсната от своя начин на живот и от момчето,което обича?
Изведнъж дойде непознато момиче,което мрази Ферит толкова много,че предпочита терора на баща си пред живота си с него.
В тази история има две страни
Никой не  е само розов и само черен
Затова аз не смятам да се изказвам толкова крайно както за единия,така и за другия.
Двамата трябва да пораснат,да се променят,да заживеят заедно и да искат да са заедно както в любовта,така и лошите си моменти

# 507

Скрит текст:
Да не забравяме,че те двамата не са двойка,която щяха да имат първа брачна нощ.
Нито Сейран,нито Ферит са я искали тази първа брачна нощ
И двамата бяха принудени
Той беше много честен с дядо си и му каза ,че когато го ожениха имаше приятелка и,че отношенията им не можеха да приключат веднага още същия ден.
Сейран разказа на Пелин как са я откъснали от средата и/щото тя имаше прекрасна среда:stuck_out_tongue:/,но никой не казва как Ферит са го откъснали от досегашните му навици и начин на живот.
Когато го разказваше това си помислих-ами Пелин?Нея пита ли я някой как тя беше откъсната от своя начин на живот и от момчето,което обича?
Скрит текст:
Изведнъж дойде непознато момиче,което мрази Ферит толкова много,че предпочита терора на баща си пред живота си с него.
В тази история има две страни
Никой не  е само розов и само черен
Затова аз не смятам да се изказвам толкова крайно както за единия,така и за другия.
Двамата трябва да пораснат,да се променят,да заживеят заедно и да искат да са заедно както в любовта,така и лошите си моменти
Права си, монетата има две страни. Но аз Пелин не я съжалявам, защото тя организира това момиче да влезе в леглото на Ферит. Тя пусна снимките във вестниците, когато бяха с Ферит в дискотеката.

# 508
Още от мен...

# 509
много сладки,пък и срамежливи...
За Сейран знаем защо,ама защо Ферит така срамежливо си иска?
Ще каже човек,че и тя на него му е първата:smiles:

Общи условия

Активация на акаунт