Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 40 955
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
о,ами да!
Най-хубавото в един сериал са бебетата и щастливите родители и роднини

# 556
Не си спомням, че Пелин е организирала сцената с момичето. Но ще я гледам отново и ще си призная, ако греша. Но, дори и да иска да се ожени за него - не е ли в реда на нещата? 3 години са заедно. Как се унижава? Колко пъти му каза, че не иска да я притеснява? Той не спираше да и звъни, а като я видя със Сертер полудя. Получава противоречиви сигнали, така че... Аз пък не одобрявам държанието на Сейран, но съм наясно, че тя е любовта на Ферит, но все още не може да се откаже и от Пелин. Не от любов, така е, а защото се чувства виновен и е нормално. На мен Буче ми харесва като актриса - изпълнява си задачата прекрасно. На мен по-скоро не ми допада преекспонираната игра на Афра, но всеки си има мнение. Абе, като знам в други сериали отхвърлените какво правят, Пелин си е кротко агънце.

# 557
В крайна сметка,  всеки има право на мнение.
Далече съм от мисълта да сравнявам актьорските умения на Буче и Афра. 
Последното нещо,което искам е да убеждавам някой да харесва актьор или герой.
 За мен главната героиня е  Сейран, искам да има повече екранно време с нея. Предпочитам да  гледам СейФер, а не Пелин. Не симпатизирам   на образа на Пелин заради действията на героинята.
Какво лошо има  в това? Някой харесва Сейран, друг иска Пелин. Joy
Ферит избира... Hug

# 558
Както обещах

+18

А това бонус за 7ми номер ако желае Ив...

# 559
  • Дубай
Ау,Диди...Саджак,Саджак  по нощите ...Всичко отива в новата номер 7...Грехота е да не ги използваме

# 560
Минали са покрай 18 + 🤣

# 561
  • Дубай
Минали са покрай 18 + 🤣
Да има и за въображението малко 🤭Макар,че аз не искам да са консумирали...Не е още времето.

# 562
Минали са покрай 18 + 🤣
Да има и за въображението малко 🤭Макар,че аз не искам да са консумирали...Не е още времето.

А много моля особено баджака да не го забравиш направо мисля да приложа тактиката на когото трябва.
Сега друго да кажа +18 е толкова позволено по ТВ,че и по интернет озел ако беше Нетфликс щяхме да гледаме други работи.
Преди дни се ядосах,че дъвчеха думи на Афра като беше на 18г.И как само за Мерт Рамо не важели тези правила ти да видиш...

# 563
  • Дубай
Минали са покрай 18 + 🤣

А много моля особено баджака да не го забравиш направо мисля да приложа тактиката на когото трябва.
Сега друго да кажа +18 е толкова позволено по ТВ,че и по интернет озел ако беше Нетфликс щяхме да гледаме други работи.
Преди дни се ядосах,че дъвчеха думи на Афра като беше на 18г.И как само за Мерт Рамо не важели тези правила ти да видиш...
Бе, какво се ядосваш...Търсят да пишат,а и сега с тая новина,че са се чифтосали ще избухнат...

Обещавам ,и специален  хаштаг ще има даже на тези гифки...Баджак Тайм,Кисс Тайм...Предлагайте и Вие?

# 564
Минали са покрай 18 + 🤣

Бе, какво се ядосваш...Търсят да пишат,а и сега с тая новина,че са се чифтосали ще избухнат...

Утре чакай хабер,че Мерт е разболял Афра нали са "севгили"...
Не знам колко е истина и колко не това е тяхния живот отдавна спрях да мисля като хлапачка на 18г.И да тропам с крак за нещо което го няма или го е нямало или на зорлен да го искам.

Лютфийе Сарачоулу майката на Афра :Когато Афра плаче и аз се разтройвам.

Още четох,че това КУРБАНЕЙ е от Мерт майка му го наричала така.
Афра миришела на рози хммм от там ли ще идва Гюлюм Афра...

# 565
Честит празник, мили дами!

# 566
Добро утро и честит празник за тези,които го празнуват
за всички работещи момичета един виртуален подарък от мен!

# 567
# 568
# 569
  • Яко в Матрицата...

Да сте живи и здрави, момичета! Другото ще се нареди Flowers Hibiscus

За Бирсен няма нищо свято 🤢 Майката на Афра е влязла в една от виртуалните стаи в Туитър за сериала и е отговаряла на въпроси. И наша Бирсен влязла под чуждо име там и си направила новина от това… Нямам думи… Че и с феновете се е заяждала.

Общи условия

Активация на акаунт