Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 455
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • Яко в Матрицата...
Колкото и да ми е малка кошницата с очакванията, всеки път се оказва голяма. Отново след толкова дни на очакване показаха един ужасен фрагман. Нямам желание да превеждам, съжалявам.

# 91
Аз загубих патоса.
Не ме грабва, а има нужда от положителни емоции. На фона на всичко.
Стана ми още по-зле, изглежда ми изкуствено, а иначе Орхан ще му стане лошо? Обръща се към жена си, а Ифакат беснее? Нашите танцуват и именно от това съдя, че епизода няма да е това, което изглежда. Особено как изглеждаха за последния епизод, а то нищо общо. Нямам очаквания никакви, освен Пельо, Пельо и тя ли прави филма вече  не знам...

# 92
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile Coffee

Все пак някои картинки заслужават един превод Wink

- Аз съм Ваша снаха, в бъдеще - майка на внуците Ви. Не исках да проявявам неуважение. Всъщност неуважението се проявява горе, в стаята ми!
- Някой друг знае ли, освен теб?
- Всички знаят.
- При това положение нито мога да бъда майка, нито съпруга на внука Ви, господине.
- Казаха ми: "Ще се ожениш."
- Казаха ми: "Това ще бъде твоят съпруг."
- Никой не ме попита искам ли да се женя!
- Насила ме омъжиха!
- Извинявай, дъще.
- Днес ме накарахте да си кажа: "Де да се беше свършил (изсъхнал) родът ми... "
- Татко…
- Млъкни! Какво сте вие без моето богатство?! Ти си бил/била едно жалко същество, което не мисли за никого другиго, освен за себе си!
- Докато те има в живота ни, аз никога няма да му се доверя!
- Мразя те!
- Нали не си мислиш, че все още не си влюбена в мен?
- Ще трябва да ме накараш да повярвам, че наистина ме обичаш.
- Обичам те...

# 93
Дано се чуем да не сме заспали или пък да не е някой сън ,но бях сигурна ,че няма да и каже влюбен съм в теб ,а ще и каже - обичам те.Не знам просто си го усещах.

# 94
  • Яко в Матрицата...
Диди, той нито знае какво е да си влюбен, нито пък какво е да обичаш. Дано само да не лъже себе си…

Ама картинките да хубави, не мога да си кривя душата Heart Eyes

# 95
Добро утро, момичета Simple Smile
На мен фрагът ми допадна. Най-вече с това, че Сейран е раздрусала конака из основи. Средното поколение се вижда, че или беснее, или се задушава. С любовта ще е по-сложно и дълго...
Спокоен и спорен ден ви желая! Flowers Four Leaf Clover

# 96
Ренка и за нея мога да кажа същото и двамата са като коне с капаци.
Тези ги правя от дни и най-сетне са завършени.
Интересно ,че Сейран е готова да се довери ако Пелю я няма в живота на Феро.Бакалъм.То така или иначе цялата и рода на Бутчето ще се изтърси в дизито тъй,че няма проблем.Все връзкари съм виждала ама това е меко казано прекалено.
Нали имаше клюка,че ще трие номера и от телефона му никакви танци няма директна хватка на място.

В Т коментират ушите на Рамо,че са червенки...Чак сега забелязах като триех кадрите за гифки.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 07:39 от x BlackRose x

# 97
  • Яко в Матрицата...
Диди, във фрага Феро казва “обичам те” Grinning Ще видим в серията как са наредени репликите.

# 98
Добро утро и хубав ден
Благодаря за превода на фрагмана и споделеното
В това семейство с години всичко е било с краката нагоре а най-отгоре парите и се е толерирало всичко
Дано Сейран сложи малко ред в душите им

# 99
Аз пък вярвам, че я обича и го казва на нея. Остава на Пелин да го каже 👿👿👿 То направо ще се взриви Интернет 😁

# 100
Диди, във фрага Феро казва “обичам те” Grinning Ще видим в серията как са наредени репликите.

Направо курбан станах като го чух това - ОБИЧАМ ТЕ!
На мен малко ми трябва знаеш,че все съм от страната на пашите и им търся доводи.Тоя път обаче отцепления не правя.

Разликите от 1 до 21 еп

Терка , на нея ще е но всичко чок кърмъзъ може и някой сън да е като се замисля в Омер имаше такава сцена с червен фон на Гьокчето и Сельо.

# 101
  • Яко в Матрицата...

Диди, сън ли е, реалност ли е - все си е хубаво Grinning

# 102
А какви дрехи хвърля Сейро? Да не разтребва дрехите на Феро Joy

# 103
Аз мисля ,че хвърля на Пелин парцалките.

# 104
Да не отричаме, че Ферит позволи все пак на Сейран да изхвърли Пелин, което е ОГРОМНА крачка. Оптимист съм за техните отношения. И на феновете им омръзна и мрънкят в туитър. Да не говорим, че вече сме в 21 епизод, редно е да покажат повече чувства.
Колкото до Сейран дали е влюбена, на Ферит трябва да му е пределно ясно. Най- малкото няма да се целува с него, ако няма чувства.
Много са хубави, много.

Общи условия

Активация на акаунт