Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 40 979
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някак не мога да се зарадвам на действията на Ферит, ако спойлерите се окажат вярни, отново ще ги забърка едни ....

# 511
и точно нов спойлер нося,който се разпространява н инстаграм
обаче,не твърдя,че е достоверно..

И снова выход Пелин! Сейран в разговоре с Феритом говорит, что пока не может ему безоглядочно доверять, на что Ферит ей отвечает: И что же нам теперь расстаться?!". И вот в этот самый момент звонит Пело и сообщает, что она и ее мама едут к ним в компанию. Сообщается, что у Пело будет весьма напряженный разговор с Халисом, после которого она встретится с Феритом на стоянке у холдинга. Пело будет много плакать, говоря, что они любят друг друга, а в их разлуке виной его семья, которая его насильно женила на нелюбимой девушке. Но Ферит решительно и уверенно скажет ей, что он на самом деле очень любит свою жену. Так же сообщается, что 24, 25 и 26 серии будут полны напряжения!

И отново  Пелин! Сейран в разговора с Ферит казва, че не може да му  довери напълно,на което Ферит отговаря: И какво вече ще се разделим ли?!". Съобщава се, че  Пело ще има много напрегнат разговор с Халис, след което тя ще се срещне с Ферит на стоянката в холдинга. Пело ще  плаче много и ще  казва, че те се обичат един друг, а за раздялата им е виновно семейството му, което насила го ожени за нелюбима девойка. Но Ферит ще й каже решително и уверено, че наистина много обича жена си. Съобщава се, че епизоди 24, 25 и 26 ще са пълни с напрежение!

# 512
Усмивката, мненията ни напълно съвпадат. Освен това от 1 до 20 серия някъде тя не се държеше с него като човек - удряше го, крещеше, обиждаше с думи от рода на малоумник, безмозъчен, мръсна гадина, дори унижаваше и кълнеше. Направихме си труда с Диди да запишем някои от тези "хубави" думички към Ферит, без клетвите и униженията. Никак не са малко. Аз не смятам, че подобно поведение е нормално. Да, Ферит има много трески за дялане, но отношението и е повече от ужасно.

В крайна сметка, ако не е Ферит да ги забърка, какво ще гледаме? Цветя и рози рейтинг не правят.

# 513
  • Яко в Матрицата...
И аз съм за това да съберат разделените влюбени. Да ги оженят и Пельо да роди така желаните внуци на Халис. Сейран да си хваща пътя, да ходи да учи и да работи. Пък може и някое сгодно момче да я вземе.

# 514
И аз съм за това да съберат разделените влюбени. Да ги оженят и Пельо да роди така желаните внуци на Халис. Сейран да си хваща пътя, да ходи да учи и да работи. Пък може и някое сгодно момче да я вземе.

И после си казвам при наличие на тая химия БОЖЕ ОПАЗИИИИ.
Снеже тихо,че имам любими...Толкова агресивна главна героиня доста време не съм виждала и пак си ги харесвам сигурно аз и всички СейФери сме биполярни като тях самите.

# 515
  • Яко в Матрицата...
Диди, ти пък за една химия ли си? Joy

Важното е влюбените да се съберат. Пельо само иска да обича Феро, готова е на всичко. Не е като Сейран, която иска  Феро да й доказва, че я обича…

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 20:03 от Reni - BG

# 516

Ами може, тя поне не го нарича мръсна гадина. Grin А това сгодно момче, трябва да е много сгодно и да носи на обиди и бой. Ферит тъкмо е свикнал.

# 517
Диди, ти пък за една химия ли си? Joy

Важното е влюбените да се съберат. Пельо само иска да я обича Феро, готова е на всичко. Не е като Сейран, която иска  Феро да й доказва, че я обича…

Живот ама печен картоф както казваше покойния ми татко...
Пелка може много да иска ама Ферко иска ашк от Сейро това е положението.
И да йетер с похарчване на двойките ми много ми дойде последните години.

# 518
  • Яко в Матрицата...
Снеже, 100% трябва да е издържливо сгодното момче, ще го избира с конкурс и тест. Няма друг начин.

# 519
Конкуренцията ще е жестока.

# 520
Май гледаме различни сериали.
Забравяте, че Пело сама се вкара в тази ситуация, в стремежа си да ожени Ферит за себе си.
И друго, Ферит никога не е искал да се жени за нея, дори такива филми не гледа с нея, по негови думи.

# 521
Ами явно различни гледаме, защото досега с нито едно действие или намек не съм усетила Пелин да иска да ожени Ферит за себе си. Дори и това момиче, което се вмъкна в стаята му, не е сигурно, че тя го е организирала. После - не сме сигурни и дали Сертер наистина не е разбил дома й... Освен това тя първа знаеше, че Ферит ще се жени, но не му намекна да се ожени за нея, нито се опита да го спре. Няколко пъти му каза да я остави намира, включително и последния епизод. В крайна сметка 3 години е била с този мъж и той я заряза като барани яйца. А тя нищо чак толкова не е направила. Не разбирам защо постоянно я обвинявате и обиждате? На мен и актрисата ми харесва и съм на мнение, че доста добре се справя. Щом толкова я мразите, значи си върши работата. Тя и Афра не е за Оскар, но се справя.

# 522
Няма да сравнявам актьорите , всеки си има мнение.
Но на мен и най-сълзливите сцени на Пельо не могат да ме трогнат.
Актрисата мрънка , даже няма хубава дикция, едно и също изражение .. като полузаспала, отегчена..
Зрителите в мразят не заради “брилянтната” й игра , а точно защото не й се получава и защото се дъвче едно и също 20 епизода.Нейният образ с нищо не допринася сценария според мен, както и според голяма част от зрителите.Единствното , кого могат да направят с нейния образ е да разкрият игричките й или да се стегне да си намери някой и да си гледа живота.
Но лично на мен ми омръзна да въртят Ферит около жена , за която даже не му е пъкало и й е изневерявал много пъти е тяхната “3 годишна връзка” , ама видиш ли щото много го обичала си затваряла очите.Сега вижда , ме той иска Сейран , знае го и няма достойнството фа си тръгне , а мрънка отново по телефона “не ме търси” , пък в същото време му звъни.Издиша тая история и се надявам да се вземат в ръце сценаристите.

Днес май се е взимало решение дали ще й удължават договора .. hadi bakalim

# 523
•Snejka•٠·
Определено не гледаме един и същи филм......
Още в първата серия показаха, как Пелин организира момичето в леглото на Ферит и то беше дъщерята на чистачката й. Тя им плати за да се разкарат. Направи всичко това с ясното съзнание какво ще последва. След това сама се натресе в Антеп, Ферит не я беше канил. Дори се чудеше къде да я скрие.
Второ- никой не е разбивал апартамента на Пелин. Тя доброволно пусна Сертар вътре и след като унижи и него и себе си, той превъртя и започна да чупи.А относно неправенето на проблеми, то човек без грам самочувствие и цена, може ли да прави проблеми и да поставя условия. Тя за 3 години не е успяла да накара мъжът до нея да я уважава, та сега ли ще иска нещо от него?

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 01:03 от Ela1

# 524
Снеже.  Ела е написала всичко останало.
Аз мога да добавя,че за Пелин това е великия Ферит Корхан.  Богат, хубав, желан и прочие. Помниш ли разговора й с Сейран в кафето? Естествено,че иска да се омъжи за него.  Дори иска да имат деца, иска да я обича. Тя знае, че той никога не е искал да  се ожени за нея. Нека си припомним разговора с майка му в имението. Всичките и манипулации и действия имат за цел да му стане жена.  Дори театъра които разигра със Сертер.  Хубаво момчето я сложи на място.   Каза й истината, че е метреса на женен мъж,а тя му удари шамар.  Той разхвърля дума й след това. Тя го използваше, явно и открито, манипулираше го да дразни Ферит.  Всичко това,както и останалите й подмолни действия, държание и правенето й на жертва целят манипулиране на Ферит.  Само,че има едно но...  Феро си хареса Сейран от пръв поглед,влюби се в нея,обича я,избра я за жена... затова г-та мрази Сейран.  А сама й го подари на тепсия.  Тя изпрати папараците и онзи смешен фотограф който   Той  натупа заради Сейран. Да не забравяме че Ферит я разкри.

Освен това съвсем скоро, Ферит ще разбере що за човек е  и  за останалите номера. Никога няма да я погледне, да й има доверие и  да я съжалява отново. Няма да изпитва чувство за вина. Както е до сега.

И ако за него тя е била винаги утеха, сама е виновна, че се поставя в това унизително  положение и се задоволява с трохи.  Да не говорим,че се намърда в спалнята му и очакваше , той да изхвърли Сейран.  Милата тя се надява на чудо. Абе джанъм той  не те обича. Не те иска. Не става така. Насила хубост не става.  Като не те обичат и уважават, не те искат, не се напъваш, не се  натискаш.  Не вадиш от триста кладенеца вода. Не се правиш на ущипана невеста, на жертва ... Не правиш тези номера,а  вдигаш високо глава, не се унижаваш, тръгваш си и вървиш напред.
Какво да й харесвам на тази девойка?  Тя няма особено големи качества, освен,че е хубава лисица.
Съгласна съм,че Ферит отнесе много от Сейран , но е имало защо... Тя също беше подложена на не  малко обиди и унижения. Точно заради неговите комплекси и грешки.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 01:32 от Nina_richi

Общи условия

Активация на акаунт