Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 40 978
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Да кажеш ,че са имали някаква голяма любов Пелин и Ферит , да са се обичали много - не ... Тя сама каза ,че е пренебрегвала изневерите му , това си е нейн проблем . Със сигурност няма как да хванеш и да изтриеш наистина любим за теб човек от раз , но една жена с достойнство никога няма да постъпи така . Човека е женен , по негова воля или не това е ...какво може да се случи повече , как да се развие връзката им , освен една любовница нищо друго не може да бъде ...жалко ,че има жени в реалния живот ,които се съгласяват на подобни условия. И какво стана , дойде Сейран и има развали хубавата любов ...глупости ... Както казах , ако беше на място и имаше достойнство,щеше да разбере ,че тя няма повече място там  и изобщо още от преди да го оженят Ферит ... Жена която знае ,че и изневеряват и намира оправдание на мъжът ,който и изневерява трябва да си запазва час при онази психиатърката и да се лекува , защото не е ОКЕЙ.

# 526
  • Яко в Матрицата...
Еве, всеки гледа през своята призма. Пелин не ми пречеше, докато не започнаха да я изкарват невинна жертва. А тя винаги е била удобното пристанище. Ферит каза, че не е искал да се жени, за нея пък съвсем. Отношението му към нея в първите епизоди се смени рязко в 15 епизод. Това несъответствие кара зрителите да се замислят какво всъщност им предлагат да гледат. Мислят, че ги правят на глупаци. В едната серия едно, в другата - друго. Забравят за важни детайли, а зрителите са капризни и помнят като слонове.

Иначе Буче е хубаво момиче, но лоша актриса. И вместо да се бута в сериала за още екранно време, да вземе малко поне уроци.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 07:52 от Reni - BG

# 527
Този път учудващо никъде не срещнах спойлери в соц. мрежи за сериите напред. Епизода беше добре, но този таткото на Сейрин се скъсах от смях с него, човечеца прави уникален сериала последните серии иначе с тази Пелин ми се отщява да гледам големи драми голямо нещо голямо гнъсче ще излезе, ако това което пишете че се чете в интернет пространството се окаже вярно..... Нека утре излезне малко инфо и още един фраг. мисля че това което качих малко по назад в темата не е колаж, а по скоро след катастрофата за която уж се говори.... само да не е имало бебе на хоризонта па сега да не може да има и внук йок. Само може да чакаме, следващата серия ще е доста по интересна за мен ще има динамика и забава макар че края май май ще е драма.

# 528
 Като не те обичат и уважават, не те искат, не се напъваш, не се  натискаш.  Не вадиш от триста кладенеца вода. Не се правиш на ущипана невеста, на жертва ... Не правиш тези номера,а  вдигаш високо глава, не се унижаваш, тръгваш си и вървиш напред.

Няма как да вдигне глава Пелин и да върви напред
Така ще заприлича на Сейран,а образът и е пълна противоположност.
Тя е тиха,кротка,съгласява се на всичко и е обсебена от това момче
И аз не разбирам защо не харесвате играта на Буче
Ролята и е да мрънка,да страда,да удря Ферит по болното му място-доброто му,състрадателно сърце.
В началото образът и беше на сравнително щастливо младо момиче,което не иска нищо друго,освен вече да се ожени за любимия човек.
След всичко случило се обаче,тя предприе няколко грешни хода не защото е глупава,а защото съдбата /в случая дядото/ реши друго за тях двамата.
Каква да го играе?Жената Вамп?
Толкова добре и подхожда този молещ вид който има,непрекъснатите сълзи в очите и смачканото самочувствие
Аз мисля,че тя добре представя ролята.
А Ферит и е изневерявал през цялото време,защото той уважава и се подчинява на силните характери.
В случя-дядото и Сейран.
С хора като Пелин може да се чувства само виновен,че е отдала толкова години от младостта си за него
Колко мъже познавате,които изпитват съжаление,или чувство за вина,че са били с една жена,а после се е наложило да я изоставят?
Аз не познавам,за съжаление
Затова симпатизирам на Ферит

# 529

Спойлер вчера Пело е имала сцени на яхтата на Ферит
Мерт вчера е нямал сет днес имал сет в Бебек който е продължил по дълго от колкото трябва защото Мерт е болен бил на серуми буквално.🥺
24,25,26 ще си говорим сами...

# 530
Офф вече не искам да чета спойлери , че ще се отказа от дизито.
Пишеше някъде ,че сцената на яхтата ще е  май спомен .. ама да видим.
Буче поискала специлано сцена като на Афра с червилото( видяхме я в миналия епизод) , сега се шегуват , че явно иска да снима навсякъде където е снимала Афра.
Според мен си е харесала Мерт и затова не иска да напуска сериала 😂

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 15:38 от Marbellaa

# 531
  • Яко в Матрицата...
Вал, всеки има право на мнение. За мен тя няма талант. Сори… Това не е престъпление, аз също нямам талант, но не се и бутам да играя в сериал. Човек трябва да е стъпил здраво на земята по отношение на възможностите си. Но не е единствената в турската кино индустрия без талант Joy

Марбея Joy, не го давам Мерто на нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
От зор и борба разболяха Мерт ще ги бия всички 😂😂😂

# 533
  • Яко в Матрицата...
Диди, ми облечи го момчето Joy

# 534
Диди, ми облечи го момчето Joy

Сус ся той напоследък бая навлечен ходи... 🤦‍♀️

# 535
  • Яко в Матрицата...
Даа, в първото им сближаване го бяха навлекли с поло 🙄🤦

# 536
Даа, в първото им сближаване го бяха навлекли с поло 🙄🤦

Май и с него ще си остане , щом няма да се случат нещата😂
Ама Сейро компенсира с рокличката.
Е не е като нощницата , ама бива.

# 537
И аз се зачудих къде посред зима с тая фарфалена рокличка?!
Ама то си трявало така да е облечена!
Взехте да ги разсъбличате вече,а?
 Мерт е поналял  в последните серии,ама пак си ни е хубаво момчето.
Една приятелка -какво,този хич да няма мъже няма да го харесам!
Пък сега не мога да я откъсна от сериала!Много и е на сърце нашето момче.И момето също

# 538
Пак казвам може нарочно да са го накарали да качи килограми за ролята. Забравяте че Ферит е диабетик. А при тях е ту иначе ту така дано Гюнгер се сети че не е падала захар бая време... 😂

# 539
Само Косето Босето да не поиска гореща сцена като на СейФерчетата Scream

Мерт е настинал в зимния курорт при замерянето със снежни топки.

Общи условия

Активация на акаунт