Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 713
  • 622
  •   1
Отговори
# 480
  • Далечният изток
Сега разбрах...

# 481
Е, наче тамън си. Като си обуя токът и ще съм глава над тебе.
//
Сега сериозно, явно това те притеснява.
Както написа и Филомена преди това, моите наблюдения са, че мъжете са с доста по-широк диапазон и толеранс към женските хубости. Обяснявам си го с нивата на тестостерон и че ако мине, мине.
При жените трябва да има цедка, защото от тях зависи продължението на човешкия род. Виждаме какво става с жени без цедка.

# 482
Хитро измислено. Това ли беше козът. По една карактеристика да ми определите някакво лично за вас виждане, да ме анализирате психически и оттам да минем в парадигмата лекар-пациент и съответно всичките ми мнения губят стойност. Ясно. Много умно.

И аз разбрах. Ако беше D, нямаше да киснеш тук по цял ден с ниски пациенти като мен.

# 483
  • Далечният изток
Нашите мъже във форума не обиждат жените, не! Те са толкова любезни и внимателни... Душички Joy

# 484
  • Столичанин ама не в повече :D
Щях да кажа същото като Futbolero_B, ама той ме изпревари.
Когато имаш добри качества по-трудно се намира партньор просто защото повечето хора, които срещаш, не ти отговарят на нивото. Има разлика между това ти да не искаш никого и теб да не те искат.
Ако ти не искаш никой не е изобщо проблем. Ама май е проблем за тези, които не искаш. Въобще винаги ми е било странно това съжаление и подценяване на вечно обвързаните към тези, които са сами. С изключение на тези, на които никога никой не им обръща внимание, сериозно ли си мислите, че красавицата/красавецът не е сам по желание? Или е някакво успокоение, че вас някой ви е "взел", а тях не ги "взимат", защото нещо им има.
Нека бъдем обективни, ако мъжът е красив, умен и 1.90  (явно е важно) все ще се намери някоя, която и да е. Ама явно не иска да е която и да е.
Разликата е че жените не щат да са сами без значение нещата които се плямпат тук, докато мъжете стига да получават достатъчно секс (макар че и това писва след време), нямат проблем с това, дори всъщност биха искали да е така, то нали и заради това жените  непрекъснато се оплакват от това, че мъжете били повърхностни и търсели само секс, а не искали обвързване, па не мога да се сетя и за един мъж, дето да се е оплакал, че жената търси само секс, а не ще обвързване (е може и да има такива де Smile ). Но проблема на старите моми е, че психиката им се изменя и те самите вече не са способни на връзка и дори и да се появи някой ок за връзка (щот за всяка се появява), ще го изпуснат заради собствените си комплекси. Simple Smile
п.с. и ето поредната дето явно е била запленена от лошото момче https://www.bg-mamma.com/?topic=1526474 Sunglasses

# 485
Ми такава ми е професията – да драскам цял дем пред лаптопа. Аз поне пара изкарвам. :>

# 486
Нашите мъже във форума не обиждат жените, не! Те са толкова любезни и внимателни... Душички Joy

Приличаме си. Събрали сме се дребни душички. А ние 2мата с теб сме най-дребните. Затова се харесваме.

# 487
  • Далечният изток
Пак бъркаш...
Ти не харесваш малки гърди, аз не харесвам ниски мъже.
Не се харесваме!

# 488
Футболеро не си е измислил сам хипергамията, не разбирам реакциите като казва самата истина. Жените влизаме с по-голям залог в отношенията с мъж, които в продължение на милиони години до преди няколко десетилетия са били с почти сигурна развръзка - поколение. Нашият пол селектира по качества, пригодност, потенциал, нормално е да се целим нагоре, целият човешки род печели от това. Имаме ограничен период, през който също няма безкрайно много възможности за поколение - това е цялата мистерия зад женската придирчивост и ориентация към най-добрия екземпляр, който е в състояние да привлече с наличните си дадености.
Толкоз за еволюцията, иначе в днешно време причината много да останат непридружени е, че забравят простата истина, че и в живота, както в биатлона, все идва момент, когато трябва да залегнеш и да стреляш. Ако само бягаш ли бягаш по трасето, пропускаш около половината от играта.

# 489
Пак бъркаш...
Ти не харесваш малки гърди, аз не харесвам ниски мъже.
Не се харесваме!

Но харесвам комплексари и дребни души като мен, затова си допадаме.

# 490
  • София
Е аз като съм С към Д, та какво? 🤣
Поколение съм оставила, така че ми дреме на шапката.

# 491
Роки, де се буташ ся, той каза, че обича жена си.
//
Фути, придържай се към себе си и определенията за души и тяхната големина. Препратка – придърпването към собственото ниво за успокоение и валидация на собствената персоналност.

# 492
Роки, де се буташ ся, той каза, че обича жена си.
//
Фути, придържай се към себе си и определенията за души и тяхната големина. Препратка – придърпването към собственото ниво за успокоение и валидация на собствената персоналност.

еее. ама айде нали се укорявахме, че не обичаме хора без чувство за ирония. дръж нивото базилке.

# 493
  • Далечният изток
Обич синеока, отново обратен завой от темата. Аз вече тотално се обърках, жените най-добрия екземпляр ли търсят или боклуци, т. нар. лоши момчета?!

Футболеро, само толкова ли?! Почти се показа в пълния си блясък, още можеш...

# 494
  • София
Не се бутам. Аз по мъже 1, 73 не си падам.

Общи условия

Активация на акаунт