Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

 • 30 958
 • 752
 •   1
Отговори
# 45
 • SF
 • Мнения: 21 617
Ааа, аз не ти препоръчвам да правиш диети. Може да се ограничиш с лекота, стига да решиш. Както вече казах - да се спрат цигари, алкохол, да се редуцира прием на лекарства. Алергии, който има, ще може да ги ограничи. Аз гледам как по-ведро да ви накарам да погледнете, вие държите да ви е гадно. Сатурн помага, ако решите нещо да ограничите или да елиминирате, пък ако щЕ това да е вреден любовник.  Smile!

# 46
 • Мнения: 672
Esme, особено вреден любовник😂 токсични хора и подобни, ма аз с моя "мил характер" те сами бягат. 😂
На мен Сатурн и много благинки ми е давал, след упоритост и търпение което живота ме научи да имам плодовете са на лице. А цигарките си ги обичам, чашата вино също. Simple Smile

# 47
 • Мнения: 672
Здравейте, искам да попитам ако болницата в която човек е роден вече не съществува от къде може да се изиска евентуално часа на раждане?
Жената не знае дори часови диапазон.

# 48
 • Мнения: 3 922
Отдел "ГРАО" в общината по месторождение.

# 49
 • Мнения: 672
Благодаря!

# 50
 • Мнения: X
Значи Сатурн излезе от Водолей, където ми е Слънцето, управител на МС, и веднага започнаха размествания на работа. Досега се оплаквах от липса на мотивация на сегашната ми работа, която дойде точно с влизането на Сатурн във Водолей - принудителна смяна с много ограничени и консервативни опции без израстване; чувствам се невидима, нямам възможност да се изявя, но пък поне някаква стабилност имаше в този период. Изведнъж станах рязко забелязана и видима, набелязана за различен проект. Сега не знам тези промени, които пак отвън ми се налагат без много избор, дали ще имам стабилността и предсказуемостта, която копнея като рожден шило в торба Уран във втори дом... Вече над 10 години този Уран ми сменя работата по свои си начини и аз последна разбирам.

# 51
 • Мнения: 1 542
И мен ме тресе работната тема, че чак на депресия ме удря. Трябваше да избирам между гадна работа и да отида на борсата... Между двете избрах работата и сега ми се реве. От 100 години съм на едно и също място, никакво развитие, но и не мога да намеря друга работа. Усещам, че това ще е темата на моя Сатурн в риби и съвсем се отчайвам. Изобщо съм някаква ужасна дупка.

# 52
 • София
 • Мнения: 877
Здравейте дами!
Бих искала да ви попитам, как може да се преодолее тази моя квадратура между Нептун и Юпитер и Венера и до колкото разбрах СЛВ?
Бих казала, че много от аспектите съм ги отработила или отработвам успешно, но как да се преборя с високите, нереалистични очаквания и илюзии? Бих казала, че често са дори наивни.
За какво трябва да мисля и как да се упражнявам?
Някой има ли опит с този аспект?
Имам артистична професия, ако това е от значение.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 02:03 от Mira_X

# 53
 • SF
 • Мнения: 21 617
Аз малко трудно боравя с клишето "да отработим аспект", но с артистичната ти професия, ти си го интегрирала и го отработваш този аспект - буквално работиш по него.
Съвети от сорта "не го мисли, не се връзвай, стой на земята, не лети в облаците" - 1. не знам дали дават резултат. По-скоро не.  И 2. ще ти пречат на артистичната професия, която се нуждае от този аспект.
Ти си се родила с този аспект и друга не може да бъдеш. Може временно да опитваш с книги, с приятелски съвети, но природата ти е такава, каквато ни я описваш - на творец и мечтател. Нептун е в козирог и в дома на козирога, така че той е хванат здраво. Ако беше в друг знак, даже нямаше и да питаш как да си контролираш илюзиите и нереалистичните очаквания. В случая говориш със знака на Нептун, което значи, че добре си го отработваш.
Картата ти няма как да се смени, така че ти ще си живееш с нея. С позицията на твоя Нептун, не вярвам да си някое странно неадекватно куку.

# 54
 • Мнения: 347
Здравейте, бихте ли дали насока, какво е проявлението на изгорена Венера при мъж.

# 55
 • Мнения: 672
Mira_X , много яка карта.Аз като видя Сатурн и Марс да не раняват светилата и вече картата е супер. 😅 Разбира се много неща се гледат, то да е само това.
Моя Нептун е в 29-ти гр на Стрелец ,5Д съвпад с Меркурий и Юпитер, квадрат с Марс, секстил с Венера и АСЦ,долу, всичко е долу при мен,обаче аз си имам Сатурн в съвпад с Луна та не съм много по-илюзиите но пък съм голяма мечтателка. Ако ще всичко да се сгромолясва съм с нагласата, че утре ще е по-добре. Като вчера дъжд но днес е слънце🥳🌞

# 56
 • София
 • Мнения: 877
Esmee, Nana1777, много благодаря! Вашите коментари ме заредиха с много позитивизъм.
Проблемът е, че най-вече ми създава нереалистични, високи, наивни очаквания в любовта, които може би трябва да са такива, не съм сигурна. Може би, заради позицията на Юпитер и Венера се чувствам като дете в тази сфера със всичките му позитиви и негативи.

# 57
 • Мнения: 672
Mira_X, аз също съм била като кон с капаци невиждайки негативите в човека насреща но то като сме влюбени май всички сме така. При мен няма нереалистични очаквания но има неправилна предценка в началото. С времето обаче смъкнах розовите очила, карам го по-кротко и не обожествявам толкова човека. Това ми помогна и да не съм разочарована в последствие.

# 58
 • Мнения: 5
Здравейте! Напоследък ми стана доста интересна темата за астрологията, но не разбирам почти нищо все още. Бих била много благодарна ако някой ми помогне с разчитането на картата, главно се интересувам за любовен аспект и кариера. Блгодаря

# 59
 • SF
 • Мнения: 21 617
Esmee, Nana1777, много благодаря! Вашите коментари ме заредиха с много позитивизъм.
Проблемът е, че най-вече ми създава нереалистични, високи, наивни очаквания в любовта, които може би трябва да са такива, не съм сигурна. Може би, заради позицията на Юпитер и Венера се чувствам като дете в тази сфера със всичките му позитиви и негативи.

Е, то това е магията на любовта. Не успее ли да ти създаде високи очаквания, значи.. какво е това?

Общи условия

Активация на акаунт