Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 37 591
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Във форума прочетох много добри отзиви за астролога Илиана Магерова. Как мога да се свържа с нея за изготвяне на хороскоп?

# 571
  • в 1001-та нощ
По телефона - +359885536982

# 572
Благодаря! А имате ли представа ориентировъчно колко време се чака?

# 573
  • в 1001-та нощ
Нямам представа. Може би месец, но може и да има свободен час по-скоро 👌. Тя ходи и в Гърция, когато е там - не работи. Звъннете, ще Ви ориентира. Успех  🙌

# 574
Здравейте, качвам наталната си карта, като лаик в астрологията гледам 10 дом пълен с планети, съответно си правя извод за важността на кариерата и себеизявата в живота ми.
Но и 5 дом е пълен с планети, всичките ретроградни.
До края на годината съм в майчинство и имам възможност да се върна на работа или да остана по дълго у дома с децата, решение което не знам как да взема.
Знам как беше когато работех - пренебрегнати деца, неоправена къща, а аз фокусирана в кариерата. Пожелах да съм у дома, да наваксам загубеното с децата, но имам усещането, че не се справям на нивото, на което бих искала и се чувствам повече безполезна и неуспешна. За това все повече мисля за работа отново. Харесвам работата си. Като излязох в майчинство бях убедена, че ще стоя 3-4 години у дома, за да дам най-доброто на децата. Сега съм загубена в мислите ми и не знам какво да направя, финансово мога да си позволя да не работя, но не знам моето ли е.

Тази карта дава ли някаква насока?
Или просто трябва в този живот да търся баланса между двете , до колкто е възможно.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 09:24 от Amandine

# 575
Който е от Варна-има намалени астрологични книги на издателство Лира принт,на "Алеята на Книгата", точно до ФК..

# 576
Имам усещането за тежък ефект върху емоциите от Сатурн, който в момента прави точен съвпад върху рожденната ми Луна Sad Има ли някаква ремедиация на този ефект? Например, веднъж за един Плутонов транзит ми казаха, че за да избегна някакво евентуално заболяване, да планирам някаква интервенция по своя инициатива, за да се отрази ефекта по този начин... Сатурн ме кара да се чувствам като сама в пустиня...

# 577
  • SF
Даааа... така се отразява той върху рождената Луна. Това е една от проявите му. Транзитът трае около 8 месеца. Можеш да правиш диети например или някакви други ограничения - спри цигарите, ако пушиш и неща от сорта.
Плутоновият транзит продължава 2 години и половина. Може 3 пъти да мине през Луната. 3 пъти човек да си прави интервенции, е малко странно. Евентуално може да си маха бенки.
Спокойно със Сатурн - ще мине, но е мноооого болезнен. Ако имаш натален аспект между Луна и Сатурн, ако участват в конфигурация, в момента цялата фигура се е задействала.

# 578
Плутон още не ми е минавал през Луната, тя е в Риби... Но действително, не помня какъв беше аспектът с Плутон - в крайна сметка се материализира, като се наложи животоспасяваща операция на котето ми, което се казва Плуто... т.е то милото някак го обра. Иначе да, под елективна интервенция - нещо зъболекарско, кожно (Плутон май беше и кожата)

# 579
  • SF
Всички планети имат отношение към кожата. Сатурн е кожата като граница на нашето тяло, Венера е кожата като материя, допир (управител на Телец), Марс са обривите по кожата, Нептун - алергиите и разпространението им, Юпитер отговаря за разрастването, Плутон - бенките и така нататък.

# 580
Ох, не ме плашете така. На мен ми предстои Сатурн да ми мине през Луната догодина, после и през Слънцето :/

# 581
Ами с Луната нещата са много емоционални... много дълбоки разсъждения, дълбока неудовлетвореност, принудителна самота... реално, външни събития кой знае какви няма. Разни неприяти упорити хронични здравословни проблеми. А Сатурн през Слънцето ни като минаваше, при мен се отрази на понижение в отговорностите на работа и намаляване на професионален авторитет. Но тези неща доста по-леко понесох, щом финансово не ме ощетиха, само няколко седмици ревах за предната си позиция и после просто изгубих мотивация, работата ми стана досадна и монотонна, но бързо намерих други неща, върху които да положа усърдия.

# 582
Аз започнах второто си Сатурново завръщане, като Сатурн ще бъде в опозиция на Луна и Венера. Мирише на “100 години самота.” Sweat Smile В картата ми е ретрогаден и за първи път от много време, в последния месец се чувствам спокойна, въпреки че от март изпитвах същото, което описвате. Моля се само в семейството ми всички да са живи и здрави, защото през изминалата година загубих много ценни за мен хора …

# 583
За който има аспект Луна-Сатурн едва ли е чак такава драма аспекта. Погледнах кога ми е бил върху светилата, върху Луната нищо особено но аз си го имам съвпада по-натал . Върху Слънцето когато е застанал съм се влюбила но това едва ли е от Сатурн . Сега ми прави квадрат със Слънцето и тригон с Луната, нищо особено. Но все пак по-един транзит...

# 584
Транзитите и специално тези на Сатурн са много осезаеми лично при мен. Натално, между него и Луната няма аспект. А Луна в Риби, сух Сатурн, много ми тежи... Тежат ми и много взаимоотношенията с хора с Луна в Козирог - Нептун се е движил там навремето, има взаимна перцепция, вкарват ме в ужасно усещане за задълженист и вина, манипулация чрез чувства... много е тежко. Аз не разбирам и избягвам хората с Луна в Козирог, може да са много добри и точни хора, но се сблъсквам с много тежка липса на емпатия и сухите им емоционални реакции (или изобщо липса на такава поне външно) дълбоко ме нараняват...

Общи условия

Активация на акаунт