Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 37 599
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Опитът е ценността на живота, не го отнемайте от децата си и не им пожелавайте мъчен опит, когато пожелаят да не им го спестявате или смилате наготово. Така или иначе трудности ще дойдат и от друг характер, никой не е застрахован, та не ги набеждавайте, че сами са си виновни, това е много токсично; ами им пожелайте добри спътници и сполука.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 10:46 от Анонимен

# 556
  • София
Благодаря, Esmee! На това се надявам този бунт да отмине и да осъзнае, че семейството й е важно и ние сме хората, които винаги ще сме до нея независимо от всичко. Най-вероятно и в моята карта има неща, които подсказват за тези събития. Сатурн транзитира в 4-ти дом. В 3-ти имам транзитен Плутон в квадратура с наталното ми Слънце в 7-ми дом. Не знам доколко имат отношение.

# 557
  • в 1001-та нощ
Ще го осъзнае, когато приятелката има нова прищявка и "разтури" къщичката.

# 558
BiliR, пресен пример в обкръжението ми , на моя позната дъщерята беше против родителите си, изнесе се, караше се с тях заради момче, мина през перипетии и се прибра при техните, наскоро ми каза " Мислела съм си, че наще ми пречат но разбрах, че те изобщо не ми пречат и сега ми е спокойно"
Щомтака си е избрала нека така да бъде.

# 559
  • София
Ние взехме решение да я оставим, както прецени, така да живее. Просто сърцето ми не почива.....все я мисля. Моля се да има късмет и да мине този период по възможно най-лекия начин.

# 560
  • SF
Но Уран е управител интерсептирания знак, в който е Луната й. Не че има значение към днешните събития, но тя по-рано ли е родена?
Свободолюбива е по природа. Как ще се тълкува от дъщеря ви тази свободолюбивост и с какво съдържание ще натовари тази дума, зависи и от възрастта й, и от обкръжението й, и от семейството ви и от материалната задоволеност.
Само следете да не започнат да стъпват накриво с тези готови пари, с които разполагат.
Мислете си я, вие сте й майка. Как да не я мислите и обичате! Нека знае, че има връщане назад, че има грешка, има и прошка, защото ако реши, че вратата в крайния квартал завинаги е затворена, кой знае от страх за сигурността си, какви може да ги надроби.

# 561
  • София
Не че има значение към днешните събития, но тя по-рано ли е родена?

Роди се на термина, но не успях нормално и след известни мъки, ми направиха спешно секцио.

# 562
  • в 1001-та нощ
Усещате ли предстоящото ретоградие на Венера? При движението в ретроградната сянка при мен се очертаха няколко теми, но с навлизането в стационарно-ретрограната фаза - лъсна по всички параграфи Laughing всичко коз. При мен зависва в тригон със Слънцето, в 6 дом. В хода си назад ще ми мине през Луната, където ще изгори в долен съвпад със Слънцето и ще квадратира нат. Венера + СЛВ и тр. Уран. Изглежда ще го усетя доста това ретроградие.

Темите при мен: промяна на работното място с по-добро, редизайн на основен уебсайт, промяна в режима на хранене, ревизия на партньорската тема.

# 563
ох, усетих разтърсването още на стацонарна фаза
пълна катастрофа по партньорски теми
напуснах работа вчера
при мен започва да се връща на 1 градус преди АС
сега ще си взема трикракото столче и кротко ще седна да чакам 4ти септември

# 564
  • в 1001-та нощ
Мисля, че са ти криви сметките 😀

# 565
Аз не съм много сигурна дали го усещам. Нещата се случват на моето МЦ. По-скоро на вътрешен план много дълбоки напластявания разрових във връзка с желанията си за реализация на потенциалите си, чистя някакви неща, разяснявам си какво искам. Той и Меркурий е в 10 дом. Но сигурно и Плутон, който гони съвпад със Слънцето ми, което е и управител на МЦ. За мен сякаш така се проявява, засега...

# 566
щоооо???? Simple Smile
ти обкновено си права и по- концентрирана от от мен, ама все пак… 😂
и не ми казвай, че пак ще минава през 12ти… знам си, затворила съм си силно очите 😛

добре поне, че марса мръдна в 1ви дом

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 22:51 от Herzen

# 567
Ми не знам дали усещам нещо от Венерата. Предпочитам да гледам дашите и йогите.
Мисля , че повече ми влияе съединението на Раху- Гуру , които  ми попадат  10 дом в момента, отколкото Венерата.
Попаднах на книга, в която намерих изречения, които отдавна чакам да прочета.

# 568
И аз го усещам, при мен минава през 12Д, за партньорските теми даже не ми се отваря дума, там нещата са активирани отдавна, но още не са доизчистени, всичко предстои.
Все пак да не забравяме, че Сатурн ми виси на ДС и другата година ще налази Луната, че после и Слънцето, квадратирайки натални Сатурн/Уран.

# 569
  • SF
Още нищо не усещам. Напускам работа и се колебая какво да правя с новата. По време на ретроградна Венера не ми се започва нова, но не ми се харчат и готови пари, което пак си е тема на Венера. Herzen, имаш ли още едно трикрако столче?

Общи условия

Активация на акаунт