Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 196
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
#peppeemint да само с Ментор работи, за това е дилемата дали да се оперирам там ако държа да са Мотива. Изчела съм доста мнения и на доста места има информация за Ментор, че в последно време има много издънки с тях, точно за това и се замислих за Мотива. От толкова много информация накрая вече съвсем се обърках. Гладки или текстурирани...

# 211
  • В царството на мечтите
90 см

# 212
Според мен ще са ти добре тези кубици ако харесваш големи гърди.

Момичета,  след операцията имахте ли синини по гърдите и около тях? Как се справяхте? Мажа с хепароид където мога да достигна от превръзките, но са много  сериозни. Това ми е между гърдите и под тях .
Скрит текст:

# 213
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това със синините не го очаквах.
Всички ли получавате такова чудо? Хубаво е,че и нищо да не мажеш,ще си минат от самосебе си,но предполагам,че боли на допир или опъване на кожата.

Лимонче,как се чувстваш днес?

# 214
Предполагам, че не всички момичета  ги получават. Просто моят случай беше по-особен, а и бях на фраксипарин заради тромбофилия.
Ами боли, но да кажем поносимо. Днес цял ден не съм пила нищо обезболяващо и имах само 3 по-тежки кризи, но ги преживях. Иначе ставам все по-мобилна. Мечтая си за момента, в който ще сваля всички стягащи превръзки, сутиени и ленти и ще се изкъпя цялата. Нощите обаче са ми кошмарни. Не мога да свикна с ужасната лента и спането по гръб.

# 215
#peppeemint да само с Ментор работи, за това е дилемата дали да се оперирам там ако държа да са Мотива. Изчела съм доста мнения и на доста места има информация за Ментор, че в последно време има много издънки с тях, точно за това и се замислих за Мотива. От толкова много информация накрая вече съвсем се обърках. Гладки или текстурирани...

Моята дилема е същата, дали при Стоянов Метнор или при Хатър Мотива. Предстои ми консултация при нея, но до колкото виждам слага само Мотива. За Мотива малко ме притеснява, че не са от толкова много години на пазара като Ментор, но път това не значи че не са по-качествени разбира се. Ще очаквам консултацията да видя какво ще каже тя за двете марки и защо слага Мотива.
Гладки или тексурирани - на мен като цяло по-естествената визия на анатомичните (които са само текстурирани до колкото разбрах) ми харесва повече, но почнах да се разколебавам заради връзката им с BIA – ALCL, уж от гладките нямало случаи с BIA – ALCL....
Та и аз май съм много объркана като теб Adoralova....

# 216
  • София
И аз имах сериозни синини, защото кожата ми е много светла и нежна. Минава и заминава, но си трябва време.
Хатър работи и с други марки, но предпочита Мотива. Спомням си на пипане как бяха Ментор, Мотива и Политех и определено Мотива ми харесаха най-много. Ментор бяха много твърди за моя вкус, а Политех пък прекалено меки. Мотива са страхотни на пипане - по мое субективно мнение по средата между другите две марки.
Някъде бях чела, че Мотива са по-еластични и позволяват поставяне с по-малък разрез (2-3 см.). Хатър поставя през ареолите, което за мен е сериозно предимство. Категорично не бих позволила да имам разрез под гърдата. От снимките и публикациите на Стоянов съдя, че предпочита анатомични (за това и ги прави толкова красиви) с поставяне под гърдата.

# 217
Предполагам, че не всички момичета  ги получават. Просто моят случай беше по-особен, а и бях на фраксипарин заради тромбофилия.
Ами боли, но да кажем поносимо. Днес цял ден не съм пила нищо обезболяващо и имах само 3 по-тежки кризи, но ги преживях. Иначе ставам все по-мобилна. Мечтая си за момента, в който ще сваля всички стягащи превръзки, сутиени и ленти и ще се изкъпя цялата. Нощите обаче са ми кошмарни. Не мога да свикна с ужасната лента и спането по гръб.
Вземи си туристическа възглавничка за врата,мен тя ме спаси и все още спя с нея.Аз не съм имала такива синини и не мога да помогна по този въпрос,но ще минат, не се притеснявай. Пожелавам ти бързо да се възстановиш и скоро да видим резултата❤️🤗

# 218
И аз не съм имала синини, но то си е явно до организъм.
Лимонче, като видях лентата и си припомних, че тя е единственият ми лош спомен от онзи период. Операцията не ме боля, бързо влязох във форма, забравила съм дискомфорт и т.н., но тая лента още я помня, беше отврат. Нито разбрах, защо да я нося, нито ефект видях от нея.

# 219
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо ви е неудобна? Стяга ли? На мен ми изглежда безобидна,но разбира се,все още нямам вашия опит.
Днес ми изпратиха една камара документи да подписвам онлайн.

Аз нямам никакви колебания за импланта, Mum. В Щатите съм и както вече споменах,няма Мотива тук.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 06:19 от Adoralova

# 220
Лентата е най-лошият ми кошмар. Стяга, боли, впива се в подмишниците. Особено, като легнеш.
Утре ще търся такава възглавница и някакви хапчета за сън. От както съм вкъщи не мога да спя. Както и да легна все нещо ме боли и ми е неудобно.

# 221
  • София
Това, че единия поставя през ареолите, не означава, че другите не го правят или не биха, ако вие настоявате.

Честно казано аз не бих се задълбочавала чак толкова много. За марките говоря. Да, разбира се, че човек трябва да направи информиран избор, касае здравето все пак, но какво имам предвид - ами, нито го разбирате, нито нищо. Тези хирурзи нали за това са там, за да ви посъветват кое е най-доброто. Да, всеки иска да продаде продукта, с който работи, но най- вероятно истината е някъде по средата и едните имат плюсове, и другите. И все пак разликите едва ли са големи щом са конкуренти. За мен тук най-важното е кой ги поставя и как. Така разсъждавам аз.

Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш, така че давайте смело.

# 222
Защо ви е неудобна? Стяга ли? На мен ми изглежда безобидна,но разбира се,все още нямам вашия опит.
Изглежда безобидна, но усещането е все едно имаш четирикрилен гардероб върху теб😆
Петенце го е казала много точно- хирурзите взимат отстъпки от конкретна марка импланти и съответно препоръчват тази марка.
А, дали след време някоя ще бъде изтеглена от пазара е въпрос на бизнес, според мен.

# 223
#mum_bb точно това е дилемата ми анатомичните стоят по-добре, но след всичко изчетено сякаш съм за гладките за уж по-безопасни. А за марките до миналата година д-р Стоянов работеше и с Мотива, но така и не разбрах, защо вече не работи с тях а само с Ментор. Обясняваше ми за самия гел вътре, че на мотива е един вид по-мек и течен гела, а на ментор е по-кохезивен което уж било по-добре, но знае ли човек дали е така или просто всеки си предлага това което му е изгодно. Факт е, че все повече хирурзи в България работят с Мотива

# 224
  • София
Лимонче, защо се наложи лента при теб? Заради по-големия размер ли! Как се чувстваш днес?
Относно гела: Гледах клип с някакъв чужд хирург, който убедително каза, че гелът на Мотива е с такава консистенция, че дори и да се спука имплантът , той няма да изтече. Самите Мотива мисля също имаха рекламен клип с рязане на техен имплант.
И аз мисля, че е въпрос на договорка и най-вече комисионна между хирурга и конкретната марка импланти …

Общи условия

Активация на акаунт