Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 879
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Стоянова, пу пу, острилка си! Оффф, искам да идва есента, писна ми да ходя като дъска Joy

# 571
Стоянова, перфектна си! И банският е топ!

# 572
Стоянова, пу пу, острилка си! Оффф, искам да идва есента, писна ми да ходя като дъска Joy
Тенкюю🥰❤️
Чакай дее,аз лятото чакам малко да се фръцкам..🤷😅
Кат дойде есента и пак дебелите дрехи (мразя ги)😂
Не се притеснявай,всичко минава и заминава,забравя се и само им се радваш после ❤️

# 573
  • Русе
Стоянова, страшна мадама си. И двете придобивки са ти чудни.

# 574
Стоянова, страшна мадама си. И двете придобивки са ти чудни.
Благодаря много,това ми беше мечта от много години насам,и съм щастлива че я осъществих.❤️

# 575
Здравейте, момичета! Почти всичко съм изчела,но реших да не ви споделям предварително датата на операцията....е, тя мина 27.03. Вече четвърти ден, възстановяване доста добро,болки съвсем минимални,спя сравнително добре. Та днес за първи свалих сутиена за да премахна лепенките,където е бил поставен дренажа. Не бях готова,подозирах че няма да се харесам напълно в началото,дано слегнат и все пак се обере това леко увисване на едната гърда.Ще опитам да кача снимка...
П.С. Днес забелязах обрив по корем,гръб и вътрешна част на ръцете,предполагам от болкоуспокояващите Диклопрам,някоя да има опит? Лекарят ми е в операция явно.
Скрит текст:

Аз съм, като твоя случай -едната гърда беше по увиснала от другата и сложихме различен размер импланти. Вече съм на 2.5 месеца, но все още са ми твърде високо имплантите. Докторката ми каза да не очаквам перфектни резултати, защото аз не исках да не подложа и на повдигане. И не очаквам такива, но засега нямам избор и ще чакам до 6тия месец поне за някакъв резултат, тъй като явно на мен ще слязат по бавно имплантите. Разбира се, и това , че вдигам детето също може би спомага за по бавното възстановяване като цяло.
Снимки не съм се пристрашила да кача все още. Правя масажи  които ми казаха да изпълнявам до 6ти месец.

# 576
Стоянова, прекрасна си! Heart
Гърдите толкова много ти отиват! Оцелила си идеалният за теб размер!

# 577
Стоянова, прекрасна си! Heart
Гърдите толкова много ти отиват! Оцелила си идеалният за теб размер!
Благодаря ти лимонче,доктора го уцели,аз му имах доверие и му се доверих напълно.

# 578
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Gerasole,бързо и леко възстановяване ти пожелавам.
За асиметрията не мога нищо да кажа,защото не разбирам.

Стоянова, мадама от всякъде.Гърдите така да ти отиват,все едно не са правени.А това е най-най-добрият резултат,който може да се получи.

И аз съм в търсене на бански от интернет. Тъкмо си харесам нещо и се откажа.Стотици модели изгледах,още толкова слагах в кошницата и махах.
 Ех сега да си бях останала със старите гърди,такива дертове за бански и модели нямаше да имам. Smiley

# 579
Да, Adoralova, защото сега има толкова много модели, които ще ти стоят добре, а преди са били единици. Мъкаааа Joy

# 580
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мъъкаа Simple Smile)
Днес бях на среща с мои приятелки,които за първи път ме виждат след операцията. Казаха,че и с дрехи се вижда промяната,но е деликатна и не се натрапва на очи "Вижте ми гумените цици". Точно това търся като ефект.
С бралетка определено си личи,че са правени и затова ми е трудно да подбера бански,които хем да акцентират на хубавата форма,хем да не е вулгарно.

# 581
Аз да споделя резултат на 3 месеца и малко. Чак не мога да повярвам колко бързо минаха, сякаш онзи ден ме оперираха. Ще ме извинявате за смешното скриване на лице Grinning
Скрит текст:

# 582
Kitty, изглеждат много естествени, браво. Ако не знаех темата и не се коментираше, бих се зачудила дали са оперирани или не

# 583
Kitty, изглеждат много естествени, браво. Ако не знаех темата и не се коментираше, бих се зачудила дали са оперирани или не

Благодаря ти, то това ми е и проблема, че ми се струват доста малки, сложих 380сс, а те просто се изгубиха, бях с нулев старт. Исках естествен резултат, докторът ми го даде, и сега не съм доволна Joy

# 584
Gerasole,бързо и леко възстановяване ти пожелавам.
За асиметрията не мога нищо да кажа,защото не разбирам.

Стоянова, мадама от всякъде.Гърдите така да ти отиват,все едно не са правени.А това е най-най-добрият резултат,който може да се получи.

И аз съм в търсене на бански от интернет. Тъкмо си харесам нещо и се откажа.Стотици модели изгледах,още толкова слагах в кошницата и махах.
 Ех сега да си бях останала със старите гърди,такива дертове за бански и модели нямаше да имам. Smiley
Много ти благодаря ❤️🤗
За банските и на мен ми е трудно,ама ще намерим😅

Общи условия

Активация на акаунт