Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 932
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Някой има ли представа как работи д-р Кънев? Дали и той “отлепя” мускула както процедира Стоянов? Честно казано това като че ли най-много ме притеснява. Не ми се иска нищо да се реже. В моите очи това означава по-дълъг период на възстановяване.

Бих отишла на консултация и при него.

Патенце,да,отлепя го.,а импланта е изцяло подмускулно.Така пише и в епикризата ми.А доколкото съм чела има с отлепяне отново,но частично подмускулно.

# 511
  • София
Те и другите ги слагат изцяло подмускулно, но това не означава, че долната част на мускула не се срязва. д-р Стоянов има клип в инстаграм как прави операция и там обяснява всичко много подробно. До този момент знам само за д-р Стоянов, че не срязва мускула. Това пише и в сайта им:

Та точно този момент искам да го избегна, затова съм се хванала за него като удавник за сламка.

# 512
  • Варна
От четене и питане и аз останах с впечатление, че само Стоянов оперира по този метод. Може и други да има, но не го промотират, а методът е по-благодатен за пациента и едва ли и друг не би го опоменавал, но и не всички лекари са активни в интернет пространството.

Това ми напомня на раждането ми. Оказа се, че само в нея болница във Варна по онова време, оперират по метода на Щарк като не режат мускули, но не се рекламираха с това, а аз го разбрах при подробен разговор с АГ-то ми.

Стиснете по едни палци за мен днес! Да чуя това, на което съм готова и довечера да се похваля с дата.
Пътувам към София.

# 513
  • Germany
Момичета аз от скоро живея в Германия. За сега още ми е фаворит др Хатър ( бях на консултация вече). Но тук чух за новия модел на мотива -Motiva Ergonomix2 с програма Joy за гаранция и ако решиш да махаш имплантите по каквато и  да р причина, поемат разходите. Също така при евентуален проблем + имплантите има и сума от до 2500€ на гърда. Четох че само в Германия и Австрия имало 20 лекара със сертификат за това за сега. Някоя от вас има ли още информация ? За сега не знам как са цените тук . Консултациите са им безплатни и мисля да се възползвам и да проуча как стои въпроса.

# 514
Момичета, някоя от вас правила ли си е процедура с Accent Prime на корем и знае ли дали загряването оказва влияние върху имплантите? От клиниката, в която го правя ми казаха, че няма противопоказания за имплантите, но след процедурата ( която супер много пари и се з загрява в участъка, където се работи) чувствам и гърдите си доста загряти, кожата външно ми пари и има зачервяване в зоната между гърдите и деколтето.  мога ли да им навредя нещо? 😡😡🤬
Никога не правя такива глупости по принцип , направо не зная от къде ми хрумна сега..

# 515
  • Варна
Мина консултацията с д-р Стоянов...
Дата за операция нямам, че нещата не се оказаха толкова елементарни или по-скоро се потвърди, това което не исках да чуя и доктора ме помоли хубаво да си помисля, а не сега под емоции да запазвам като и каза, че не вижда нищо ненормално и неприемливо при мен и предпочита да не ме оперира изобщо. Бях 🙄
Обясни ми максималко подробно всички стъпки и неща, които биха се случили, които мога да очаквам, рискове... всичко, всичко!!
Сефте виждам лекар да не иска да ти вземе парите и да ти казва "помисли си".
Като чу, че съм от Варна каза, ако искам втора консултация и по телефона да направим да не се разхождам пак, ако реша да се оперирам и имам още въпроси преди операцията или ако ходя да предупредя, че съм за втора, че иначе каза за февруари 2024 ще ти дадат час.
Знаех, че консултациите имат срок, за да са валидни за операцията и го попитах, а той отвърна с усмивка и думите "Нямаш срок.  Помисли го добре. Ако решиш и когато решиш ми се обади".
Листът ми завършва с имам 2 избора:
1. Посочени стъпките
2. Да не се оперирам!!

Невероятен! Консултация само след седмица си е огромен бонус, но за него и 2 години бих чакала!
Дори и да не се подложа на плана ми бих го препоръчала на всеки, който ми поиска мнение.
За сега продължавам да ви чета и да го мисля.
И да не се оперирам знам, че съм била на правилното място и му го казах.
Чувствам се благодарна на този човек дори и само с една консултация да останем.
Евала, наистина!!

# 516
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо не иска да те оперира?
Нямаш нужда от импланти? Или ситуацията е по-сложна и не е просто поставяне на импланти?
Ами той Ели,е милионер, има вече толкова пациентки,че една по-малко,едва ли ще му направо впечатление на финансите:)

# 517
Има и други доктори, които се опитват да откажат пациентки от естетични операции. Аз познавам един професор, който прави носове и все иска да ги отказва. Включително и моя нос не ще да издялка.😆
При него също се чака по една г. за консултация.

# 518
  • Варна
Според него имам съвсем нормален бюст за след раждане и за фигурата ми, но каза анатомията ти е такава, че дори и с малко качени кг при свалянето им си с птоза, която определи на 2ра степен и съответно съм за реконструкция и после, ако реша импланти, но не и само за импланти директно.
Каза и така мога да сложа, но резултата няма да ти хареса.
Може и 2в1 операция, но не ги предпочита.
За най-добри и трайни рузултати се правят 2 операции и каза за моя радост след първата доста пациентки казват "докторе, вече си харесвам гърдите" и не слагаме импланти.
Изкоментирахме набързо и импланти като обаче каза това не е финално, защото с теб трябва да коментираме реконструкция сега, а не импланти, но говорим ли за тях ти казвам макс 300 кубика.
Ти си висока, но си с фина костна структура, имаш гърди, не е да нямаш, просто си искаш старите и ги искаш да са по-стегнати от сега, но ако решиш и да ги увеличим нищо огромно и фрапантно не бих ти сложил.
Каза, ако решиш да се оперираш и ме послушаш да са 2 операции, а не 1, след резултата на първата ще коментираме вече точни кубики, проекция, вид, но аз имам представа как ще ти рекоструирам гърдите и за това като ориентир ти давам 250-290 кубика. Повече от 300 няма да ти сложа.

Факт е, че не е опрял до моите 10 или 15к, но за това работи в крайна сметка и си оперира.
Имаше варианта да ми сложи и директно импланти и после да се оправям.
Скоро в инстаграма му видях пациентка на друга клиника отишла при него да я оправя точно след такова чудо сътворено от някого.

# 519
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Всичко звучи много професионално и добре обяснено.
Какво мислиш да предприемаш?
Аз също съм на принципа,че големината на гърдите трябва да кореспондират на тялото.За себе си бих казала,че максимума ми е 400сс (сложих 350сс).

# 520
Това, че с две операции резултатите са по-добри е истина и не само той го казва. И все пак, имайте предвид, че две операции са две упойки, две възстановявания и дискомфорт и двойна сума.

# 521
Ели, ти си третата жена,която чувам Стоянов да е препоръчал да не се оперира в рамките на доста малко време Simple Smile
Може би съм една от най-големите му фенове. Смятам го за перфектен специялист и абсолютен артист, защото това което прави е уникално красиво.
Също никога не си рискува името с глупави поръчки.
Въпреки всичко, винаги може да попиташ още някой за още едно мнение.
Ако искаш ще ти пратя мои снимки с птоза и 300сс импланти..

# 522
  • Варна
Adolarova, абсолютно!
Направо ме възхити този човек! Точен и ясен и ме кара да му вярвам. Аз си бях казала, ме отивам само и единствено при него на консултация и мисля, че не сбърках.
Не знам.. мислех го, но на този етап като че ли не съм готова да се подложа на това с всичките му рискове и белези за цял живот. Рязането е здраво!! Хубавото е, че каза ме не е спешно и реално каквото и станало е станало, няма да става по-зле. Единствено при напълняване и отслабване гърдите биха се наляли ири изпразнили малко като като си мислех, че ще говорим за импланти и го предупредих, ме в момента съм 5кг в повече и да го има предвид, а той ме помоли да не отслабвам, ако ще правим реконструкция, защото ще се отрази на гърдите, а му трябва материал. Каза на теб, на тялото ти и на гърдите ти не им трябват по-малко килограми.

Чу Ли, цената е една дали на едно ще ги направя или в 2 отделни.
Всяка процедура се плаща са себе си като такава и не се отразява на 1 път или те ще го направя.
Той каза, че възстановяването чисто физически както и за тъканатите е много по-добре и лесно както и се намалява шанса за усложнения, ако няма напрежението на импланта.
Да, 2те упойки си остават и 2 пъти възстановяване, но по-неговите думи възстановяване след всяка интервенция о отделно би било по-леко, ако операцията е 2в1.
За упойките.. била съм 2 пъти със спина
на и веднъж с венозна, та не е като да са ми чужди.

Ще го мисля... тепърва почва мисленето.....

Eli...., човекът си каза, че и така може да ми сложи импланти, но резултатът няма да е такъв какъвто го искам и трябва да е явно и в неговите очи.

Аз си мисля, че и той с времето се ориентира към по-различните и реконструктивни операции.
Вземах документите за изследванията от секретарката, поговорих и с нея и тя сама каза "виждам, че доктора е разделил на 2 етапа и вероятно се надява да не се стига до втори, че той хич не обича да ги слага тези импланти".

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 19:37 от eli70o0

# 523
Ели, възможно е това за цената, не съм запозната точно как се заплащат две операции сега. Преди 12г беше по-различно.
Аз му вярвам на Стоянов за това, което е казал. Преди 12г. пак препоръчваше две операции, но в обратен ред. По-голяма птоза не се обира с изцяло подмускулни импланти и той може да прецени, защото вече има много опит.

За него съм 100% сигурна, че ги слага изцяло подмускулно.

# 524
  • Варна
И аз му се доверих и наистина не мисля да се консултирам с друг. Ще мисля по неговото предписание.
А цената е за процедура и е еднаква и при двата случая. Пре единия 2в1 операция плащаш и двете на едно, а при втория плащаш за съответната операция, която се прави в момента.
Цените ги има в сайта му.
3900Е е реконструкцията, а 4900/4400Е са имплантите.
При 2в1 операция се събират двете цифри.
Може и с годините и опита наистина да е променил практиката.
Прави ги иначе и 2в1 по настояване на пациента, но ако послушаш него няма това да избере.

Общи условия

Активация на акаунт