💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 576
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 085
Абе в листата на Радка даже и не се сети да включи, че са добри хора! Опасна игра за здравето на Ванката!!!😂

# 2 086
Ама та и кифлата на Георги /не й знам името/ в със същото кукуригу, ще излезе, че са модерни 😆
не знаете ли за скрънчитата, модерни са сред младите
Благодаря, не знаех Simple Smile

Образован, интелигентен и малко злобен шпакловчик. Госпожата си изпусна нервите. Събра електората и им каза - сори, но аз смятам че само ние сме топ, а те като кученца на задната седалка клатят главички. Ох…

# 2 087
Едната двойка се лута между двата лагера. Жоро и кифлата му.

# 2 088
  • Пловдив
В момента, в който бъдат опознати малко по-детайлно Рада и Петър, участниците се дистанцират от тях. Е, колко можеш да се прикриваш и да играеш задкулисно!? Един по един ще ги отсвирят, но ми е интересно да видя кои ще са последни.

# 2 089
  • На морето!
Радина много глупости изговори пак- завиждали им, били образовани, супер успешни...

# 2 090
А някой разбра ли кои двойки са на последните две места? Имам предвид, ако е пресмятал при посочените пари на всяка от двойките. Знам, че не показаха класирането.

# 2 091
  • Все на втория етаж
..И колко печели един шпакловчик, че са все на почивки?
Не е шпакловчик определено Grinning Има строителна фирма, а той е алпинист, предполагам е от фирмите за саниране на сгради..
Паричките са със сигурност от таткото на Радка.

А какъв е таткото на Радка, че ми стана интересно?

# 2 092
Радина от тази вечер: мен ме разочарова Димана, тя ме гледаше с обожание… тези хора наистина се имат за някакви титани, за нещо повече от другите.

# 2 093
  • Велико Търново
Мале, тая пък... обожание. Пффф...

rebus99, мисля, че Радина и Петър. Те снощи загубиха играта, а сега залогът на Петър беше най-висок.

Иренка, на предните страници беше писано - преди години е бил главен секретар на МВР.

# 2 094
  • Пловдив
Леле миличката какво мнение има за себе си,немога да не е  цитирам:
Може да не звучи скромно,но аз съм на мнение че ние сме хората в къщата които сме пример за подражание, защото ние двамата сме
1 образовани Joy
2 интелигентни Joy
3 супер успели в реалния живот Joy
4 обиколили сме половината свят
5 имаме стабилно семейство
......
Колко злоба има в нея и него,ако си мисли,че тук са  успяли да е сринат малко,навън какво е чака......

# 2 095
Абсолютно никаква реална представа няма тази за себе си. Тя нито е добър човек, нито е красива жена, нито в умна, нито е преуспяла.. ни-що. Бих влязла в това предаване, само за да се засека с някоя подобна персона.

# 2 096
  • Пловдив
..И колко печели един шпакловчик, че са все на почивки?
Не е шпакловчик определено Grinning Има строителна фирма, а той е алпинист, предполагам е от фирмите за саниране на сгради..
Паричките са със сигурност от таткото на Радка.

А какъв е таткото на Радка, че ми стана интересно?
Малко по назад в темата беше коментирано има и линкове към публикации.
Бивш главен секретар на МВР след това уволнен и назначен в агенция Митници.

# 2 097
  • Все на втория етаж
Радка е пълно разочарование. Признавам си , че им симпатизирах, заради разказите за пътувания, но тотално ми паднаха в очите и двамата. От цялата работа се вижда, че поне са Един за друг - и двамата злобни, нахални, имащи се за превъзхождащи останалите Sad  Гледала я с обожание, мамолявисе!!!

п.п. ДамаПика, samantinia, благодаря за отговора. Не съм го видяла.

# 2 098
Язе съм за Поля и Здравко, нал са ми градски.Първи се усетиха за Плиткови и си останаха неутрални. Па и понеже съм полу романтична натура, ми се ще и сватбени камбанки пак да чуят. 😁
Сега картите са долу и Люленци още повече ще се нахъсат злобно срещу тях и останалите, които не са в техния лагер.

# 2 099
  • Велико Търново
Класирането след тази вечер:

Кристина и Артьом - 5603 лв
Александирна и Иван - 5500 лв
Виктория и Георги - 5403 лв
Габриела и Десислав - 3367 лв
Димана и Христо - 3312 лв
Виктория и Явор - 3298 лв
Поля и Здравко - 3050 лв
Радина и Петър - 2290 лв

Радина и Петър извадиха от хиляди кладенци вода, за да оправдаят негативните за тях резултати, но интересно какви оправдания ще намерят за негативните нагласи към тях от страна на зрителите. В чии ли очи ще виждат обожание... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт