Божествено дълги коси

• 80 326
  • 244
  •   1
Отговори
# 165
И аз ще пробвам.Мерси за информацията  bouquet

# 166
  • На небето
И аз ще пробвам.Мерси за информацията  bouquet

За нищо.  Peace Ако прочетеш листовките към всеки продукт (към пшениченото масло или бадемовото масло) там са описани всички масла и за какво действат.   bouquet

# 167
ами аз нямам снимки да покажа,обаче ползвах Хининов шампоан-български,червен -има го във всяка аптека и е около 2лева и за 1 месец и половина косата ми порасна с една педя.Много съм доволна,сега правя почивка и се мия с шампоан и балсам на Нивеа с бамбук и лилия май беше и лилия за изтощена коса. Peace

# 168
  • На небето
ами аз нямам снимки да покажа,обаче ползвах Хининов шампоан-български,червен -има го във всяка аптека и е около 2лева и за 1 месец и половина косата ми порасна с една педя.Много съм доволна,сега правя почивка и се мия с шампоан и балсам на Нивеа с бамбук и лилия май беше и лилия за изтощена коса. Peace

Това ми се струва невъзможно за 1м и половина 1 педя, да не си се объркала!? newsm78 Как се казва тои шампоан?

# 169
Хининов-това му е и името,не съм се объркала,защото преди да го почна се бях боядисала и след две седмици имах покарали корени към 5 см.,но и мойта коса по принцип расте бързо,   Thinking   може двете неща наведнъж да имат такъв ефект при мен,но определено шампоана ускорява растежа значително

# 170

Това ми се струва невъзможно за 1м и половина 1 педя, да не си се объркала!? newsm78 Как се казва тои шампоан?

Това е невъзможно!!!  Thinking

# 171
А някой с хубава коса няма ли да качи пак снмка,да си напълним очите и да се стимулираме малко. Wink Очи пълни,ръце празни,ама по-добре така от колкото и двете да са празни. Wink
Айде коя мама ще се докаже първа   bouquet

LaughingДовечера , стига да ми донесат блутута за компа  ще кача снимка на моята грива ... !
То са едни къдрици , то е една гъста ...
Много си я харесвам , то това е и първото нещо , което всички харесват при мен !

# 172
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Така изглеждаше моята коса на есен. Сега е малко по-дълга!

# 173
А някой с хубава коса няма ли да качи пак снмка,да си напълним очите и да се стимулираме малко. Wink Очи пълни,ръце празни,ама по-добре така от колкото и двете да са празни. Wink

LaughingДовечера , стига да ми донесат блутута за компа  ще кача снимка на моята грива ... !
Много си я харесвам , то това е и първото нещо , което всички харесват при мен !

Аз много харесвам къдревите коси,моята е права и понякога искам да я накъдря,но не се престрашавам ,защото косата много изгаря !

# 174

Както и обещах , ето и снимката . Laughing
За съжаление светлината на която е правена , или по - скоро липсата на светлина е влошило много качеството на снимката .
Почти нищо не се вижда , а вярвайте ми на живо косата ми е много лъскава и доста впечатлява - ама съм скромна . Embarassed
Поне едно нещо ми е дала природата , само да се намери и кой да го снима , като хората .

# 175
Ами като не ви се вярва пробвайте,бе дами.
На мен каква ми е ползата да ви разправям врели-некипели,порасна си ми косицата и туй то.
Ха сега ме изяжте зарад това-ми купете си шампоана и го пробвайте-2 или 3 пъти седмично си миите косата  и като свършите опаковката  кажете какъв е резултата.
На мен ми действа повече от добре-косата ли ми е такава,педята ми ли е малка -незнам но има ефект. Crossing Arms

# 176
Да действаме на принципа око да види ръка да пипне  Peace

# 177
Аз определено ще го пробвам този шампоан.Незнам какво ми става,но от маската за коса с тривитаминол адски много ми пада косата.Ползвам също така една маска с маслина от авон и една с зелен чай на дева.Пада ми косата невероятно много.Събирам я с цели шепи от гребена и по земята като напада.Ужасно е и направо ми се реве.На всичко отгоре ми се омазнява най-много на третия ден.Чудя се какво им стана на броените косъмчета останали по главата ми и дали няма да се сбогувам и с тях. ooooh! Cry

# 178
Аз определено ще го пробвам този шампоан.Незнам какво ми става,но от маската за коса с тривитаминол адски много ми пада косата.Ползвам също така една маска с маслина от авон и една с зелен чай на дева.Пада ми косата невероятно много.Събирам я с цели шепи от гребена и по земята като напада.Ужасно е и направо ми се реве.На всичко отгоре ми се омазнява най-много на третия ден.Чудя се какво им стана на броените косъмчета останали по главата ми и дали няма да се сбогувам и с тях. ooooh! Cry

Пробвай една друга-със свинска мас,жълтък и кисело мляко(една форумка я беше дала отдавна и я пробвах):
Разтопяваш една супена лъжица мас,но внимавай да не е гореща и я втриваш в корените,седиш половин час,след това разбъркваш един жълтък с една супена лъжица кис.мляко и мажеш върху маста(пак в корените) и седиш още половин час.
Вярно е че малко трудно се измива,но придава блясък и подхранва косата.Прави се един път седмично два пъти в месеца,е и да я правиш по-често не ми се вярва да влияе отрицателно.
И не се притеснявай ще се оправиш,стискам палци   bouquet

# 179
Преди две седмици спрях маската с тривитаминол,че се изплаших,че ще остана без коса.Започнах да си правя най-традиционната българска маска-мас,гас,оцет.Косата продължава да ми пада.Сега ще видя какво ще стане с туй кисело мляко.
Благодаря ти много бонбониерко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт