Пазаруване от НМ, тема 62

• 43 961
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
Ейййй
Благодаря

# 316
Дейл и кецове за малката 20 лв
Топ и блуза за мен 12, доволна съм.

# 317
  • София
Много странно при мен тази оферта не работи и не ми намалява нищо. Пробвах какво ли не.

# 318
Добавяш ли отстъпката в кошницата?

# 319
  • София
Не ми дава отстъпка изобщо т.е нищо няма като опция да избера.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 10:44 от emeto®

# 320
Емето, ти записала ли си се за лоялен клиент профила?
Ако си, то трябва да имаш, влез в моя профил и там виж какви бонуси имаш, оттам също може да активираш
Другият вариант е в кошницата като сложиш каквото си харесала и има отгоре да добавиш прилагане на отстъпка и кликваш там, в дясно се намира, преди да кликнеш за потвърждение, разгледай пак, нещо не виждаш мисля.

# 321
  • София
Да, лоялен съм и уж съм запозната с всички опции. Явно нещо се бъгнало при мен, защото не си виждам предложенията за лоялен в "моят профил", които са като банерчета.
 А пък за точки имам това:

Все едно съм нов потребител с нула точки. И ми се предлага 10% за Добре дошли
Тъкмо ще спестя, то и не остана време до 12ч.

# 322
Пуснах няколко поръчки и аз, като не предлагат панталона, който пробвах в реала си поръчах друг. Срам, не срам, не намирам откъде да сложа линкове към поръчаните неща. Откъдето и да вляза, все в приложението ме праща, а там никъде не виждам адрес...🙄
Пробвайте и с лакове, аз сложих един за 6лв.и хвана намалението на основния артикул.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 23:37 от Анонимен

# 323
  • София
И аз пуснах няколко поръчки. Simple Smile Някои неща са повторение на последната ми поръчка, тъй като излизаха доста по-евтино. Надявам се, че ще имам време да ги върна преди 30-дневния срок, но вече върнах един колан от тази поръчка. Свикнах с About You, че продуктите от една поръчка могат да се връщат на няколко пъти и чак сега се замислих. Тук може ли да се връща допълнително? Досега четох условията, но май не видях такова нещо... А може вече да ми се спи. Joy

# 324
Разписах се и аз с две поръчки. Мога да спя спокойно вече! Grinning
Цъфс, благодаря за идеята за лаковете! Flowers Hibiscus
И без това нямам техни.

# 325
  • София
Отбъгна ми се профила и в 11:57 пуснах една поръчка по вашата формула с един вече намален артикул.
Обаче с лак не ми дава доставка до офис и сложих едни гланцове за устни.

# 326
Благодаря ви момичета! И аз пуснах няколко поръчки с трика Simple Smile но вече свърши промото Simple Smile

# 327
Моите поръчки са до офис, но даден като домашен адрес.
Свърши ли?
Брей, в последния момент се класирах! Joy

# 328
  • София
Да, свърши, а сега ме е яд, че не можах да пусна още една поръчка с по-малкия размер на основния ми артикул. Има вероятност да остана само с едни гланцове за устни Simple Smile Simple Smile

# 329
Останах си без пижамката(( Моят номер го нямаше и четох, четох отзиви наши и в чужди сайтове, съвсем се обърках по-малък от моя или по-голям и то вече няма намаление(( Само халата ми остана. Оффф, голя шматка съм, ама поръчах едни плетени маратонки или гуменки, бе нещо си...
ей тези
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1039080006.html
търсих лакове също да добавя и не намерих намалени ни в последен шанс, ни в аксесоари и там се забавих, ама може и за добро да е, че тази пижама не знам кой номер да взема съвсем се обърках.

Общи условия

Активация на акаунт