Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 338
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А, не знам, не бих я пуснала гола аз, на 7 г е моята. Grinning

# 526
  • София
Някой има ли отзив за този рокля? Дали наистина е уголемена? Аз съм М, но поръчах С.

Тези всичките са уголемени. Аз имам май същата, но леопардова, обаче още не съм я обличала.

# 527
Уголемена е с един размер. Потвърждавам. Поръчвала бях червена на цветя, но я върнах.

# 528
Писах им мейл на 19.04, защото по груби сметки още на 02.03 съм наптавила почупки за 150лв, без да съм връщала нещо, отделно и съм оценявала и т.н., отговориха ми, че на 20ти съм трябвало да получа ваучер... колко удобно, пиша им и системата решава на другия ден да ми даде ваучер😃 всъщност вчера цял ден го чакам, няма и няма, тази сутрин се е появил.

# 529
Нали всички поръчки са ти в профила? Какви груби сметки, то се вижда.
Нищо не си харесвам аз. Хвърлям по едно око все пак.

# 530
Аз съм набелязала този гащеризон, обаче с какъв сутиен се носи това чудо? Без не ми е вариант... сещам се за едни бриджитки със силиконова част отстрани, обаче хич не са ми удобни.

# 531
Аз съм набелязала този гащеризон, обаче с какъв сутиен се носи това чудо? Без не ми е вариант... сещам се за едни бриджитки със силиконова част отстрани, обаче хич не са ми удобни.

Хах, същият го гледах в реала и аз това се зачудих първо. Имай предвид, че е много отворен отзад, отказах се аз. Не обичам да се вкарвам във филми заради дрехи, че с какъв сутиен да го нося, че да го подръпвам после, защото мразя да се вижда сутиена, не не...

# 532
Според мен без сутиен, което изисква перфектен бюст, аз нямам такъв. Или лепящ сутиен, което пък ми се струва удачно за малки гърди само🤔

# 533
Да, тези не са подходящи за голям бюст.
Аз имах предвид такъв

Или с бяла тениска отдолу, но така целият ефект заминава и непременно отива към спортно излъчване.

# 534
Оффф ама като вземат да ги правят едни такива недомислени.
Ето например този гащеризон - идеята му е да бъде лек, ефирен и много удобен.
Да, ама с това изрязано деколте не става с удобен сутиен и - хоп. Замисълът се проваля.
Може би с оранжев, който ще го допълва цветово, дори и да се вижда? Аз съм правила така, когато друго не става.

# 535
Здравейте,досега не съм връщала дрехи за рециклиране.Ваучера ,който дават може ли да се ползва за намалени с код неща.
Благодаря

# 536
Ми то лятото не е такъв проблем да се види малко сутиен???

# 537
  • Sofia
Може да се носи и с тясна тениска отдолу, ако не пречи, че се променя цялостния вид, тогава с всякакъв сутиен става.

# 538
Здравейте,досега не съм връщала дрехи за рециклиране.Ваучера ,който дават може ли да се ползва за намалени с код неща.
Благодаря

Онлайн не. В магазина - според магазина, може да мине. Както решат.

# 539
Гледам, че намалението приключило на отделните стоки. То пък...точно в почивните дни човек да разгледа, ама..
Защо да не може ваучерите онлайн да се ползва кода от талончето за върнати дрехи? Нали преди можеше и намаляваше 15%, после само 10%, а сега изобщо ли не става да поръчах онлайн и да сложиш кода от талончето да ти намали. Не съм връщала и взимала такива отдавна и ...тогава за какво да им връщаш дрехи, за къде важат тези талончета не разбирам.

Аз поръчах снощи тези дънкови панталонки, ама дали този цвят или по-светлият се колебаех и да питам тук, ама беше късно и ги пуснах. Днес гледам са редовни , то не че голямо намаление, ама..на 33лв бяха намалени
ей тез
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0872261013.html
и един сутиен пуснах, не съм имала такъв, а тук май подобни хвалехте , на 14лв. за лятото, по-свободен уж да ми е
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1049984007.html

Имаше много лакове, ама то много цветове, много някакви серии и се обърках, иначе ми се искаше нещо летно да си взема новичко, но сега вече...редовна цена и няма да поръчам

Общи условия

Активация на акаунт