Пазаруване от НМ, тема 62

• 43 918
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Чудих се, чудих и не пуснах снощи поръчка...за дънки си мислех, ама ще изчакам.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 14:46 от mystic woman

# 106
И аз пуснах, суитшърт с цип и качулка и долнище. Напоследък направо се влюбих в анцузи и смело си миткам из махалата и по площадките с тях.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0987854001.html този клин ми дойде и даже тренирах с него, аз взех Л и моделката е с Л. Аз да ви кажа съм по-слаба от нея, да не кажа доста по-слаба, ами Л ми е идеално,съвсем леко може би свободен между краката, но пък не искам да ми се впива никъде. Подвеждаща е снимката ако се ориентира човек за номер по нея. Хубав е клинът и удобен.

# 107
Чудих се, чудих и ме пуснах снощи поръчка...за дънки си мислех, ама ще изчакам.

Защо не каза?

# 108
  • Пловдив
Чудих се, чудих и ме пуснах снощи поръчка...за дънки си мислех, ама ще изчакам.

Защо не каза?
чудих се и реших да отклоня за друг разход Wink

# 109
Ако ти трябва нещо хич не се колебай, пиши ми.

# 110
  • София
Мистик, нали знаеш, че има безплатна доставка до магазин, независимо от сумата? По-удобно е да дойде куриер, но пък доста пъти купувам неща за малки суми без да плащам доставка. И аз съм много далеч от плюс нивото. Simple Smile

# 111
  • София
А каква е идеята на това, ака доставката е до офис или магазин да може да се плаща само предварително?

# 112
  • Пловдив
Не, незнаех, че може до магазин Thinking

# 113
А каква е идеята на това, ака доставката е до офис или магазин да може да се плаща само предварително?

Идеята е, че куриерът ги носи в магазина и трябва да се отчете. Как, ако не е платена поръчката?

Мистик, може, но на мен не ми е удобно.
На теб Плаза ти е близо.

# 114
  • София
При изпращане до магазин пак изпращат с Еконт, но получателят е магазина и няма как магазинът да плати поръчката вместо нас. Все си мислех, че ги пращат по някакви вътрешни пътища, например като зареждат стоката. Те реално пак плащат на куриер. Simple Smile

Не знам как е до офис. Simple Smile

# 115
До офис не е задължително. Моите са все до офис, но посочен в полето за домашен адрес. Плащам при получаване.

# 116
  • София
Само дето от моя офис на еконт казват, че си се води до адрес и пак се пренасочва. Така че, за да ми отиде директно в офис трябва да платя предварително, а аз хич не обичам така. 😃 Не се сещам за друг сайт, който да иска предварително плащане при доставка  до офис.

# 117
Reserved, Sinsay и Mohitо май са по същия начин. Не съм поръчвала скоро, може и да има промяна.
Пуснах две поръчки с 20%, но едната е доста вероятно да я върна. Малко ме дразнят с пускането на детски бански и летни дрехи февруари-март.

# 118
  • София
Синсей и Мохито със сигурност не са така.

# 119
  • Вестерос
Резървд е така, искат да се плати с карта, за да го доставят в магазин и да няма доставка.

Общи условия

Активация на акаунт