Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 341
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Тези пък Рая, Мария и другата - автомобилната продавачка, са ми толкова антипатични и невзрачни, представям си, че първо те си заминават, а те се застояли...странно.
И аз мисля, че снимката е умишлена червена херинга - за да накара хората да спекулират, но едва ли наистина разкрива нещо.

# 136
Май май ще е Ирина. Тази жена в гръб много ми прилича на нея. Ако се е тагнала с други момичета нищо не пречи да е за заблуда след сторито на Теа. Уж са ги засичали в Париж с Евгени.
Поне засега е доста по-симпатична от визитката си.

# 137
И на мен ми мяза отвсякъде на Ирина,но може да е някаква приятелка ,не е задължително да е спечелилата. В смисъл да са се събрали приятелски кръг да гледат. Тая Теа едва ли е толко глупава, то е ясно че от 25 жени,които виждаме,лесно ще се познае коя е в гръб...

# 138
Здравейте,

Защо сте толкова сигурни, че жената до Евгени е победителката? Може да е всяка жена - позната, някой от продукцията и т.н. Аз бих зарязала тази "следа", не е достоверна.

# 139
Като я гледам как обича да се тагва, дали щеше да пропусне града на любовта? Иначе и Елена е била в Париж декември.
Косата от сторито е равна и с червеникав отенък, а Иринината е на дъга и наситено черна.
Едит- връщам си думите назад. Тъмна е косата, не знам защо първия път така съм запомнила, но определено дължината и формата не са като Иринините. Не знам коя би облякла нещо с буфон ръкави. Може наистина да е само придружител, даже не е задължително да е негов.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 13:05 от Iðunn

# 140
Къде е форумката, която познава една от участничките ?
Може ли да кажете нещо друго интересно и коя ще е следващата изгонена от имението на булките?

# 141
На мен пък в гръб тази до Ергена ми прилича на Ирина. Някак по-широкоплещеста е в гръб от Елена. Може да греша, но някак по стойката по ми бие на Чернобаджакова....

# 142
Стори на Карабаджанакова, брои ли се за спойлер

# 143
  • София
Като я гледам как обича да се тагва, дали щеше да пропусне града на любовта? Иначе и Елена е била в Париж декември.
Косата от сторито е равна и с червеникав отенък, а Иринината е на дъга и наситено черна.
Едит- връщам си думите назад. Тъмна е косата, не знам защо първия път така съм запомнила, но определено дължината и формата не са като Иринините. Не знам коя би облякла нещо с буфон ръкави. Може наистина да е само придружител, даже не е задължително да е негов.
Е как коя Женито би... 😁

# 144
За мен това стори си е чиста провокация към нас Grinning но пък сама се издава, че не е тя  жената до Ергенчо от сторито. Талията ми де струва по- равна, ама днес не съм критерий, щото съм написала, че Елена е била във Франция през декември, а е била през януари, заедно с Камелия на Данчо меджика. Извинявам се. Петък е все пак.
Иначе кат нищо жената може да не лъже и да са станали много близки. Нали Евгени каза, че му напомняла за майка му.
Миналата година знаете ли горе-долу колко дни след края на снимките са се прибрали, защото Ирина се е появила отново на 4-ти ноември? Мисля, че това би могло да сложи край на спекулациите тя ли е, или не е "жената на живота" на Ергени.
На мен ми е по- интересно вече как ще се развият отношенията Валерия-Евгени, Валерия- останалите момичета и Меган-Евгени.
Някой дали знае какво се случва?

# 145
За мен това стори си е чиста провокация към нас Grinning но пък сама се издава, че не е тя  жената до Ергенчо от сторито. Талията ми де струва по- равна, ама днес не съм критерий, щото съм написала, че Елена е била във Франция през декември, а е била през януари, заедно с Камелия на Данчо меджика. Извинявам се. Петък е все пак.
Иначе кат нищо жената може да не лъже и да са станали много близки. Нали Евгени каза, че му напомняла за майка му.
Миналата година знаете ли горе-долу колко дни след края на снимките са се прибрали, защото Ирина се е появила отново на 4-ти ноември? Мисля, че това би могло да сложи край на спекулациите тя ли е, или не е "жената на живота" на Ергени.
На мен ми е по- интересно вече как ще се развият отношенията Валерия-Евгени, Валерия- останалите момичета и Меган-Евгени.
Някой дали знае какво се случва?
Възможно най-бързо се връщат, но си получават телефоните още в Турция.
Ирина просто се възползва от факта, че всички я пишат победителка и провокира, ясно е, че не е.
Някакво инфо кога отпадат Айрян и Говорещата с кучета, че не се траят?

# 146
Айряната има дупка във фийда от 7 септември до 25 октомври, има постове за Хелоуин. Лера Дивото Зове чак на 13 ноември има нов пост, но като цяло не е много редовна в Инста, преди това има все моделски снимки.

Официално знае ли се кога са започнали и свършили снимките? Миналата година помня, че бяха на Питоня на рождения ден - 9 ноември.

# 147
Стори на Карабаджанакова, брои ли се за спойлер

Според мен тази година част от участниците и не само са задължени да пускат разни такива ,,спойлери,, какъвто беше и този на Тея, за да се коментират още повече, а не да е ясно от самото начало както в първи сезон

# 148
Какви бяха пръстите, които подозирахте за една от финалистките? Някакъв розов лак беше. Да не приличат пръстите на тези от конската снимка на животнолюбителката?

# 149
Някой има ли спойлер за "Един за друг"?

Общи условия

Активация на акаунт