Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 330
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
И аз така мисля. Много нескопосан монтаж, ако е направен за "Любимата". Ако е вярно за Елена то ще я дават как говори със завъртени думи, ще злослови елегантно и ще гледа отвисоко, но справедливо. Ще се бори на страната на онеправданите.

Според мен сценарият е написан, знае се какво трябва да се покаже, какво не. Нищо не се прави в движение според мнението на зрителите. Няма да се изненадам ако всичко е предадено на бтв.

# 556
Благодаря много за датите на излизане! Ще се опитам да синтезирам
1. Паолина (вече излязла)
2. Теодора (вече излязла) - 25.09
3. Кристина (вече излязла), - 25.09
4. Мария (вече излязла)
5. Лия - 4.10
6. Милица - 7.10
7. Габи - 9.10
8. Мони - 10.10  
9. Габриела миската  - 13.10
10. Крисия - 15.10
...Тук ще са доста от неизвестните...
11. Айлин - 25. 10
12. Боряна - 27.10
13. Ивелина - 30.10
14. Виктория - 3.11
15. Ирина - 4.11

Неизвестни, появяващи се след финала
Пам
Поли
Елена
Микаела
Валерия
Джия
Райя

Неизвестни, защото не са особено активни в Инстаграм

Евгения (появява се на 2.11, но я няма по промотата, така че със сигурност отпада много по-рано)
Елисавета (профилът ѝ е заключен)
Меган
Меган е публикувала на 22 ноември след дълго прекъсване.

# 557
Това, че Евгени е с момиче от предаването, не е слух, а факт. Въпросът е как ще се развият нещата между тях по време на излъчването. Не е лесно.

# 558
  • Sofia
За мен Елена и Евгени са крайно различни. Не я приемам за победител,а днес срещнах стария,че чакат да свърши предаването,за да направят сватба. Не ми се вярва много,но.. ще ги видим след няколко месеца.

# 559
  • Sofia
Това, че Евгени е с момиче от предаването, не е слух, а факт. Въпросът е как ще се развият нещата между тях по време на излъчването. Не е лесно.
С момиче от предаването,или с победителката?
Явно имате някаква информация,споделете,ако е удобно.Може и без имена.

# 560
Е, чак пък да е толкова трудно. Ако наистина са се намерили ще трябва да живеят с честите раздели заради пътуванията на момъка. Или е взел булка дето ще го следва неотлъчно. Ако е Елена пасва с нейната работа на блогър.  Направо удар от тотото да се намерят с някого, който може да си работи отвсякъде. Но тя път заявава, че държи на свободата. Така че не трябва да им е супер трудно. За Елена като интелектуалка това ще е добър удар в арт средите на международно ниво. Така че ще може да изчака. И Ертенът щом се е напатил с нечакащи отсъствията му също ще може да изчака едно турне време.

# 561
Не знам дали е точно спойлер, но доколкото виждам Ралица Паскалева е бременна. Та в следващия сезон на ИВ едва ли ще е водеща, може би ще има нова.

# 562

[/quote]
Не знам много, но това, което знам, няма как да не е достоверно. Не разпитвам, защото няма смисъл. Не знам кое е момичето, но със сигурност сезонът има интересна динамика и е много различен от предишния.

# 563

Не знам много, но това, което знам, няма как да не е достоверно. Не разпитвам, защото няма смисъл. Не знам кое е момичето, но със сигурност сезонът има интересна динамика и е много различен от предишния.
[/quote]
По скоро ни е любопитно, не кое точно е момичето, с което е Евгени, е дали тя е победителката.

# 564
За сега е същата боза като предишния, дано стане динамичен и различен, както казвате.
Аз се съмнявам, че със същия екип може да се постигне различен резултат, само ще сменят маймунките.

# 565
Чак такава драма - да избере на финала една, а после да е с друга, не ми се вярва.

# 566
Защото и нещо такова се носеше в пространството, сред всички други клюки.

# 567
  • Sofia
Да,а и заради този пост на slastna:
Здравейте,

Защо сте толкова сигурни, че жената до Евгени е победителката? Може да е всяка жена - позната, някой от продукцията и т.н. Аз бих зарязала тази "следа", не е достоверна.

# 568
Ми да печели Валерия и той да е с Елена после....

# 569
С победителката е, но не знам коя е. Както писах и преди, той сам си решава коя да изгони.

Общи условия

Активация на акаунт