Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 325
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
С победителката е, но не знам коя е. Както писах и преди, той сам си решава коя да изгони.
Знаете ли дали познава момата с която е от преди реалитито?

# 571
Мисля, че ако Валерия беше победителката, щеше да получи монтаж тип Мони, в който не си личи, че се държи зле. Те буквално ѝ зуумват в лицето като изрича обиди. По-скоро някоя от лагера на Мони печели, т.е. Елена.

А тя кога е изричала обиди?

# 572
Тука трябва да се прекръсти на спойлери ергенът....
....... ......... ....

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 10:09 от Ковид

# 573
  • Разпиляна във въображението
Кой е Тино?

# 574
Сървайвър е труден със спойлерите тая година 😁

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 13:45 от Clouded Mind

# 575
Ергенът
Приятелката на Елена, с която заедно работят, е била на срещите с близките на момите. Не знам регламента и с колко от последните участнички се правят тези срещи.
https://www.facebook.com/1202112887/posts/pfbid0HBzU6EHFXqQDeWqS … pzLZFz9l/?app=fbl

# 576
  • София
Тая Камелия не беше ли една мома, дето гледаше годеника си във Фермата как точи лиги по една от участничките? Някаква лютеница имаше намесена също..(Никое от риалититата не следя в цялост, съжалявам за непълните обяснения и препратки. Изводът е, че имаме нова класа в обществото- на участници по предавания и всеки е някакъв на някого.)

# 577
Същата.
С това приятелство си обяснявам неприязънта на Елена към “бг татко”, защото иначе за Елена отзивите като цяло са много положителни. Онази годеница нямаше този късмет.

# 578
Mama xxl, благодаря за инфото. Срещи се правят с последните 3.
Така, че доказано Елена и Валерия (заради нейната приятелка, която също е била в Бодрум) са във финалната тройка.
За мен и Ирина е в нея, защото се появява на 4-ти ноември.
Камелия е точно Камелия на Дани меджика.
Скрит текст:
Едит
За неприязънта- като искат да се тровят, тяхна си работа. Уж са духовно извисени и над нещата, а грам критика не поемат. Поведението на Елена в предаването и инстаграм е коренно различно. Струва ми се, че в реала далеч не е толкова зряла, което ме натъжава, защото в нея ми беше надеждата. Провокациите са ми доста плосък опит да привлече и задържи вниманието към себе си. 
Ергенът
Приятелката на Елена, с която заедно работят, е била на срещите с близките на момите. Не знам регламента и с колко от последните участнички се правят тези срещи.

https://www.facebook.com/1202112887/posts/pfbid0HBzU6EHFXqQDeWqS … pzLZFz9l/?app=fbl

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 09:52 от Iðunn

# 579
  • София
А се радвам за Тино, той е малко тип Буков типаж, дали ще е силен в игрите, ще видим. Ковид, а коя е спортистката?

Ергенът, щом на 1. са били близките е възможно и финалът да е на 4.

# 580
....... ......... ....

Изглежда още няма спойлери за други предавания. Имаш ли нещо за Един за друг?

# 581
Кой е този Тино?

# 582
  • Разпиляна във въображението
Тино от Гласът на България

# 583
  • Вестерос
Тино певецът от Варна, от гласът на България

# 584
А откъде се появи този спойлер за Тино и за Камелия?

Общи условия

Активация на акаунт