Lil’s Box – подаръчни кутии със сърце

• 10 760
  • 447
  •   1
Отговори
# 360
Всяка майка заслужава да се поглези най - вече с време за себе си, разходка и кафе с приятелки,разкрасителни процедури и най вече да се откъсне от домакинските задължения.

# 361
  • София
Всяка майка заслужава да бъде поглезена с време за пълноценен сън, малко свободно време и много любов и отдаденост от страна на партньора.

# 362
  • Враца
Всяка майка заслужава да се поглези с нещата които обича. Разбира се децата са на първо място, но трябва да остава време да обърне внимание и на себе си.

# 363
  • Пловдив
Време само за нея без никой да я прекъсва, пък всяка майка сама ще реши какво точно ще прави - филм, книга, сън, вана, кафе и т.н.

# 364
Всяка майка заслужава да се поглези с време само за себе си, но усещаща любовта и признателността на своите любими същества ♥️

# 365
Заслужава да се поглези с почивка.

# 366
С чаша вино и хубав шоколад

# 367
С време за себе си! Колкото и егоистично да звучи една майка няма достатъчно свободно време за себе си, всяка от нас го знае.

# 368
Майките заслужават да се поглезят всяка с нещо, което й харесва! Аз ще се поглезя с масаж!

# 369
Може би с малко време за себе си и любимото занимание( четене на книга, гледане на филм, пазаруване), малко отмяна от домакинските задължения 😁

# 370
Мисля да се поглезя отделяйки време само за мен, хубав шоколад и може би релаксиращ масаж.

# 371
  • В страната на мечтите.
Майките са героини и заслужават почивка и време за себе си винаги, когато поискат.

# 372
  • Пловдив
Всяка майка заслужава да се поглези с любимите за нея неща. Когато децата са малки е добре да има възможност някой да я отмени за малко, за да вземе глътка въздух само за себе си и за пълноценен сън.

# 373
  • There I was on a July morning
Почивка, екскурзия, посещение на културно мероприятие, маникюр, масаж, шопинг или нещо друго - зависи от какво има нужда и кое ще я зарадва.

# 374
  • Банско
Задължително е за всяка майка да се поглези със сладки изкушения. Но по малко, за да не качваме излишни килограми.

Общи условия

Активация на акаунт