Билла,Метро,Фантастико,Хит,Т-маркет и др. - ТЕМА 15

• 69 019
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Проблемът е в контрола на съдържанието на турските стоки.
Ако не се впечатлявате от това, няма проблем.

# 601
В Била в Парк център имаше само български розови домати. Търските бяха червени т.е. друг сорт

# 602
  • софия
В Билата, в която минах вечра, изобщо нямаше розови. Но в Лидл има на същата цена. Днес взех от там, но не сме ги пробвали. Може да се снабдяват от едно и също място.

# 603
Не знам кой им е снабдител, но според мен в момента в Лидл са по-хубави розовите домати. Тези, които днес видях в Била даже не миришеха на домат /аз ги мириша, не ми се смейте/
Диня взех от Била - чудесна. Но беше нярязана и видях какво вземам

# 604
Не се смея, аз пък от известно време мириша ябълките.😁

# 605
  • софия
И аз мириша - ягоди, домати, ябълки, копър, босилек.
Последната ми мания от година е свещ с мирис на домати.

# 606
  • Буркина Фасо
до събота/неделя бяха българските розови домати. след това пуснаха пак розови, но турски.
вече ще изписват и на етикета страна на произход.

# 607
  • Пловдив
Винаги са изписвали страната на произход. В неделя тези,  които аз гледах и изглеждаха недоузрели бяха от България.

# 608
Във Фантастико ще има български розови по 2,69 от четвъртък

# 609
Къде тази свещ?

# 610
  • Русе
В Русе в петък доматите бяха на едната страна български, на другата турски. Вчера бяха македонски. На етикетите пише произход България.
В петък взех половината турски, половината български домати. Турските миришат и имат вкус на домат, българските миришат на химия, на препарат за пръскане на домати.

# 611
  • София
В магазин Метро - Люлин няма вече спортни неща, дрехи, чехли, джапанки, бельо - нещо временно ли е или такава им е новата визия? Стори ми се по просторен, но като че ли нямаше голям избор на стоки!

# 612
  • софия
Къде тази свещ?
Поръчвам. Тук никъде не съм срещала. От пробваните най-хубава е тази на Carrière Frères Flowers Tomato

# 613
  • София
В магазин Метро - Люлин няма вече спортни неща, дрехи, чехли, джапанки, бельо - нещо временно ли е или такава им е новата визия? Стори ми се по просторен, но като че ли нямаше голям избор на стоки!

Аз търсех едни маратонки и ми казаха, че вече много артикули няма да ги предлагат. Не е временно.

# 614
Много жалко! Толкова много находки имам през годините на дрехи, бельо, джапанки, маратонки.

Общи условия

Активация на акаунт