Билла,Метро,Фантастико,Хит,Т-маркет и др. - ТЕМА 15

• 69 024
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Недоузрели ми се сториха в нашия филиал и ги пропуснах  но след като ги похвалихте, ще им дам шанс.

# 586
То може и наистина да са такива. От светлината трудно се разбира. Аз ги търся максимално тъмни и каквото сабя покаже.

# 587
  • софия
Явно ще се минава през Била.

# 588
  • Буркина Фасо
може да си купите и микса за Ризото с пилешко за 60 ст.  или пък суха пил.супа за 25 ст.
евтинийка Smiley

# 589
  • София
Мъжът ми вчера донесе домати от магазина в Дианабад. Определено са зелени, а знам, че ги е избирал с възможно най-тъмен цвят. Ядохме от тях, но не са вкусни като тези от предишната седмица. Може би зареждането е различно.

# 590
  • София
Ако ги е купил от Билата до метрото в Дианабад - там плод зеленчука никога не е хубав. Като цяло не съм доволна от филиала, рядко ходя там за нещо.

# 591
  • София
Ако ги е купил от Билата до метрото в Дианабад - там плод зеленчука никога не е хубав. Като цяло не съм доволна от филиала, рядко ходя там за нещо.
Не знам. На касовата бележка пише бл.65 вх.В, магазин 270. И въпреки, че има купено месо на Българска ферма за над 10 лв, на касовата бележка няма код за играта, която е в момента. Пиша го, защото в друга тема бяха споменали, че в някои филиали имало технически проблем и въпросният код не се появявал. Явно този магазин също е с такъв проблем.

# 592
  • София
Таня,  до метрото е. Като цяло нищо не е на ред в този филиал.
Преди 3 дни и дъщеря ми търча там да вземе прясно мляко и някакви топчета и кроасани за закуска на децата. Дадох и Била картата и ми върна и касова бележка за към 15 лв, не пишеше за игра. Аз не съм по игрите, нищо не печеля.

# 593
  • оттам, откъдето започва България
Ние си избираме доматите, не харесваме неузрелите и "къдравите".

# 594
  • София
Таня,  до метрото е. Като цяло нищо не е на ред в този филиал.
Преди 3 дни и дъщеря ми търча там да вземе прясно мляко и някакви топчета и кроасани за закуска на децата. Дадох и Била картата и ми върна и касова бележка за към 15 лв, не пишеше за игра. Аз не съм по игрите, нищо не печеля.
Играта е с условия. Сметката трябва да е над 10 лв. и да е купен поне един продукт от следните неща - месо Българска ферма или някакво с грил в името, Пепси, Ариана или Маги. Явно това са спонсорите, защото моментните награди са стекчета Пепси, стекчета Ариана и сосчета за барбекю на Маги. Има и голяма награда за накрая - барбекю.

Досега се пробвах 2 пъти, но без успех. Simple Smile Трябваше и вчерашната бележка да е с код, но няма. Simple Smile

# 595
  • софия
Доматите, които хвалите в Била, са български или турски?

# 596
  • Буркина Фасо
Доматите, които хвалите в Била, са български или турски?
и български, и турски.
българските са по-едрите.

# 597
Тези които похвалих не са къдрави. Произход не знам. Вчера новата партида си бяха много тъмно розови.

# 598
  • софия
Благодаря. Вчера минах през една Била и имаше само турски. Не взех (турски не купувам) и реших да ви питам. Ще мина през някоя друга да проверя за български.

# 599
  • Пловдив
Благодаря. Вчера минах през една Била и имаше само турски. Не взех (турски не купувам) и реших да ви питам. Ще мина през някоя друга да проверя за български.
Какъв е проблемът с турските? Интересувам се, защото съм попадала на много хубави турски слънчеви домати по нашите магазини, а и си пазарувам често от Одрин..

Общи условия

Активация на акаунт