Билла,Метро,Фантастико,Хит,Т-маркет и др. - ТЕМА 15

• 68 992
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Има ли някой, който да е купил яйца на промоция тази седмица отТ-маркет?
Аз.

# 661
  • Карлово
И аз купих яйца.

# 662
  • Буркина Фасо
METPO cъздaвa "Moят мaгaзин" c aмбициятa дa cтaнe нaй-гoлямaтa пo poдa cи мpeжa y нac
Πъpвият oбeĸт бeшe oтĸpит в Cвoгe, a втoрият пpeдcтoи дa oтвopи вpaти във Beлингpaд
https://money.bg/business/metro-sazdava-moyat-magazin-s-ambitsiy … 8iCeJPbFs69j2E1EE

"Моят магазин" не е нещо ново. От години съществуват.
при нас даже фалира Smiley

# 663
  • Пловдив
Моят магазин са верига на повече от 15 години

# 664
Днес Метро -Бургас ще работи до 18:00ч
Скрит текст:

# 665
Здравейте,
Питането ми е относно  кърпите на Benetton и Dilios  във Фантастико.
Как попиваемостта на едните и на другите? Моля,който е купувал да каже дали е доволен.
Тези на Benetton са 450г/ м, на Dilios модела е Havana и са 550г/м
Мерси:blush:

# 666
Здравейте, някой има ли отзиви за тези уреди от брошурата на лидъл?

# 667
  • София
Аз имам машината за ориз. Доволна съм.

# 668
К-та за маникюр е ок (имам го от миналото лято) - препоръчвам.

# 669
Здравейте, някой има ли отзиви за тези уреди от брошурата на лидъл?

Да знаеш, че с пилата не може да се маха гел лак, иначе за кожичките е окей, както и  махам, ако има останали частици гел лак.

# 670
А изпилява ли самият нокът? Имам подобен комплект от Метро, който не ми върши никаква работа. Скоро се оглеждах за професионален комплект, като цената е съвсем друга.

# 671
  • София
Комплекта за маникюр е коментиран тия дни в темата за Лидл.
Потърсете и прочетете.
Аз съм доволна - пили добре нокти и удебелена кожа. Гел лак не ползвам.

# 672
Хихи, не знам кога точно се е случило и защо, но тия дни влизам в Била и отивам да си взема един от техните мъфини "червено кадифе" дето нямат нищо общо с червеното кадифе, но аз поради някаква причина все още си ги харесвам, и гледам са ги преименували на "Love". Адски смешно ми стана, може би единия българин дето знае какъв е истинския вкус им е написал достатъчно гневно писмо, че да се засрамят.

# 673
Хихи, не знам кога точно се е случило и защо, но тия дни влизам в Била и отивам да си взема един от техните мъфини "червено кадифе" дето нямат нищо общо с червеното кадифе, но аз поради някаква причина все още си ги харесвам, и гледам са ги преименували на "Love". Адски смешно ми стана, може би единия българин дето знае какъв е истинския вкус им е написал достатъчно гневно писмо, че да се засрамят.

Тогава, може би, аз трябва  напиша гневно писмо на Била за чийзкейка, който продават!  Техният чийзкейк няма нищо, ама абсолютно нищо общо с чийзкейк!  Фирмичката, която го произвежда много нагло го е нарекла чийзкейк.

# 674

От февруари месец така се казват. В седмицата на Св.Валентин в брошурата бяха намалени този мъфин и няколко вида понички - поничка сърце, поничка не знам каква.. пак с някакви измислени имена.
Мъфинът изобщо не се появи тогава, аз го търсех тогава, но нямаше. Благодаря за споделеното, няма да купувам значи щом не става.
Поничките бяха ок.
Забелязвам, че в различните Били има различни неща на пекарната.

Общи условия

Активация на акаунт