Билла,Метро,Фантастико,Хит,Т-маркет и др. - ТЕМА 15

• 68 992
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Хихи, не знам кога точно се е случило и защо, но тия дни влизам в Била и отивам да си взема един от техните мъфини "червено кадифе" дето нямат нищо общо с червеното кадифе, но аз поради някаква причина все още си ги харесвам, и гледам са ги преименували на "Love". Адски смешно ми стана, може би единия българин дето знае какъв е истинския вкус им е написал достатъчно гневно писмо, че да се засрамят.

Тогава, може би, аз трябва  напиша гневно писмо на Била за чийзкейка, който продават!  Техният чийзкейк няма нищо, ама абсолютно нищо общо с чийзкейк!  Фирмичката, която го произвежда много нагло го е нарекла чийзкейк.
Този, който е в кутийка е отвратителен. Кремът е ужасен, а отдолу даже не е бисквитка. Отиде в кофата.

# 676
Аз пък искам да похваля Била в Дружба. Тези дни си взех Астера хомеопатика със 70% намаление на 1,98 лв. 600 мл шампоан Здраве пък беше 4,65 лв. При хранителните също имах супер попадения и отново нямам място във фризера 🤷🏻‍♀️

# 677
Имах на емайл писмо от била-анкета.попълних и спечелих ваучер -10% за ненамалени валиден до 17 07 23.
Не мисля ,че е обвързан с профила ми,защото не ми излиза в приложението.Аз ненамалени продукти не купувам,така че ако някой иска мога да му изпратя скриншот на ЛС.

# 678
  • Буркина Фасо
Имах на емайл писмо от била-анкета.попълних и спечелих ваучер -10% за ненамалени валиден до 17 07 23.
Не мисля ,че е обвързан с профила ми,защото не ми излиза в приложението.Аз ненамалени продукти не купувам,така че ако някой иска мога да му изпратя скриншот на ЛС.
би трябвало да е в пощата ти с която си се регистрирала.

# 679
Ваучерът за Била е еднакъв. Ще пратя на някой ако иска 10%, но е само за ненамалени.

# 680
  • Буркина Фасо
Ваучерът за Била е еднакъв. Ще пратя на някой ако иска 10%, но е само за ненамалени.
така е. но на мен баркода ми го изпратиха в имейла.
тоза баркод е различен от този в приложението.

# 681
така е. но на мен баркода ми го изпратиха в имейла.
тоза баркод е различен от този в приложението.

И при мен в приложението е различен, но като се цъкат на касата е еднакво. Касиерката ме попита какво е това и тя искала ваучер.

# 682
Хихи, не знам кога точно се е случило и защо, но тия дни влизам в Била и отивам да си взема един от техните мъфини "червено кадифе" дето нямат нищо общо с червеното кадифе, но аз поради някаква причина все още си ги харесвам, и гледам са ги преименували на "Love". Адски смешно ми стана, може би единия българин дето знае какъв е истинския вкус им е написал достатъчно гневно писмо, че да се засрамят.

Тогава, може би, аз трябва  напиша гневно писмо на Била за чийзкейка, който продават!  Техният чийзкейк няма нищо, ама абсолютно нищо общо с чийзкейк!  Фирмичката, която го произвежда много нагло го е нарекла чийзкейк.

Може да направите рекламация, носите им го и им ви връщат парите.
/Имам опит и аз с тотално *измислен* чийзкейк от Лидл, но и на мен не ми се занимаваше с връщане тогава/.

# 683
  • Буркина Фасо
това прочела ли си го ?
този ваучер + Билла кард вървят заедно.

Ваучерът може да се използва: (i) само от лицето, попълнило анкетата на BILLA и получило като награда съответния ваучер; и (ii) само заедно с притежаваната от това лице BILLA Card.

# 684
Еми да. Кода ще се маркира от ваучера и отделно Била карта.

# 685
На мен не са ми пращали анкета от Билла, по-рядко пазарувам от тях и явно не се интересуват от моето мнение.JoyJoyJoy

А тъкмо сега ми трябваше отстъпка, ама рождените ни дни са далече, та ако още е свободно купончето за -10%, бих се радвала да го ползвам.

Опа, сега прочетох, че е само за ненамалени, пък аз само за промоции ги посещавам и няма да ми свърши работа. Confused

# 686
би трябвало да е в пощата ти с която си се регистрирала.
Да на същата поща ми е и регистрацията,но в приложението го няма.Сега влязах в пощата и там няма ,стои си писмото с анкетата ,а при повторен опит ме изпраща на страница където пише "Завършили сте анкетата или сесията ви е изтекла." Когото го спечелих ми излезе нещо от сорта -  принтирайте и покажете на каса. Аз го запазих в телефона,на скрийншот.

# 687
Щом кодът е еднакъв, защо не го публикувате и с проба-грешка ще се разбере дали може да се ползва от всеки или не.

И аз получих имейл, но не попълних анкетата, защото тези 10% важат само за продукти на редовна цена.

# 688
  • Буркина Фасо
На мен не са ми пращали анкета от Билла, по-рядко пазарувам от тях и явно не се интересуват от моето мнение.JoyJoyJoy
анкетите ги изпращат по различно време.
при мен беше преди месец и към края на м.май изтече валидността му.

# 689
  • София
Щом кодът е еднакъв, защо не го публикувате и с проба-грешка ще се разбере дали може да се ползва от всеки или не.
Точно щях да публикувам моя код, но видях, че важи до днес. Ако са еднакви, ще има ли такъв срок? Пише, че е свързан и с конкретната карта. Ето все пак, ако някой иска да опита:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт