Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 669
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
И аз съм пробвала с прах директно в барабана и с тоя Бош, дето едва мокри, една част залепва за стъклото и стои неразтворен до края. Само в чекмеджето слагам и прах, и гел.
Моята е AEG, същата работа. А като сложа прах в чекмеджето, все си намирам там по малко останал след прането. Изобщо не ми е ясно доколко се изплаква този препарат, или пък си остава по дрехите. Като се сетя, пускам допълнително изплакване.

# 376
  • Бургас
При моите, и сегашната и предната са Горение, никога не е имало проблем с това, че винаги праха го слагам в барабана. То така препоръчваше  инструкцията на самата пералня.

# 377
Прахът трябва да се слага в чекмеджето.

# 378

Здравейте, някой ползвал ли е този Персил, и по колко капсули слага на пералния от 5 кг дрехи?

# 379
Здравейте, имам възможност да ми донесат прах и омекотител от Турция. Какво бихте ми предложили?

# 380

Здравейте, някой ползвал ли е този Персил, и по колко капсули слага на пералния от 5 кг дрехи?
Имам италианската версия - Dixan . 1 капсула  на 5 кг .

# 381
  • София
Guess Who, моля за мнение - подариха ми прах от Турция, казва се Act. Става ли или да ги ползвам само за почистване.

# 382
  • Ст Загора
Турските са слаби  сляга се много. Пък туй Act?

# 383
  • София

Ето този, от телефона не мога да скрия

# 384

Имам от две години една кутия подарък към пералнята, вътре бяха 11, все още има 4.
Толкова са пенливи, че една стига и хартисва за пълна пералня 6 кг.

# 385
  • Русе
Здравейте, имам възможност да ми донесат прах и омекотител от Турция. Какво бихте ми предложили?
Прах - Ариел, Пепсил, Омо, може и Ало. Омекотигел - Юмош или Бинго в концилентрираните им версии. Предупредете обаче да ви ги купят от супермаркет.

# 386
В Кауфланд има промо на Bingo прах за пране. Струва ли си за цветно?

# 387
  • Русе
В Кауфланд има промо на Bingo прах за пране. Струва ли си за цветно?
За цветно - да.

# 388
Съжалявам, но марка Act не ми е известна. Ползвай си го. Едва ли е по-зле от Бонукс, Савекс и подобните им.

# 389
  • оттам, откъдето започва България
+1 за прах Бинго за цветно, в момента с него пера. Остатъчен аромат след пране няма, което е добре. Само си мирише на изпрано (суша прането навън).
Омекотител не ползвам, че нещо ме дразнят ароматите в последно време. Отделно, че не омекотяват, не действат антистатично, а само има някакъв остатъчен аромат. (кога поносим, в повечето случаи - не). Лошото е, че и като вървя по улици, а дори и в гората при разходки, винаги мога да кажа дали хората, с които се разминавам, "ухаят" на омекотител. Weary

Общи условия

Активация на акаунт