Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Орязан е, няма с над 15.

# 571
  • Ст Загора
На дм е  15 30  % кис. Избелители

# 572
Възможно е, аз за клинекса се изказах...беше той с 15-30, но вече не е, от около година...

# 573
  • Ст Загора
Да може и в дм да е отрязан. Не съм купувала алоткакто стана 10лв

# 574
Здравейте. А като заговорихте за цени. Току-що си купих за пръв път Dash за 48 пранета за 25 лв.
Вие на каква цена го намирате?

# 575
Може да Ви се стори странно, но аз случайно закупих и все още използвам “ Astonish Bar Stan Remover” - сапун против петна. Иначе съм пробвала много различни, които действат, но все някое петно им се опира. Но това сапунче досега не ме е предало - кръв, вино, мазни петна, грим.. всичко изчезва. С него успях даже да изкарам петно на едно от саката си, което си седеше така над 3 години
И а мен това ми най-доброто. Сравнявам го със Спот, Клири, Сано спрея с рокличката. Обаче изчезна от пазара, и в нета не го намирам, най-лошото е, че го няма и на английкия сайт на Астониш иначе мислих от там да го пъръчвам. А ми беше безценно. Сега взех друго сапунче, с жлъчка, на Хийтман и съм му приготвила Laughing едни петна от череши на бяла блуза  да ме накара да е влюбя.

Ще чакам мнение, и аз днес го гледах, че моя фаворит на Astonish го няма никъде

# 576
  • София
Как се разгадаваха кодовете на Ариел?
Опитвам се да разбера къде е произведена една туба течен.
Иначе бар кода почва с 800 - демек Италия.

# 577
Хора, дайте идея в коя верига мога да намеря омекотител, саше за гардероб и ароматизатор с еднаква миризма и на една и съща марка?
До сега ползвах спрей и омекотител на Sano - Blue blossom. Омекотителят вече е гола вода, буквално. Търся алтернатива.

# 578
  • Димитровград
Сещам се за тези парфюмните перли на ленор, има и на други фирми, ако се сложат в торбичка от плат в гардероба. Аз харесвам синия и лилавия ленор. Обаче нямат спрей.

# 579
В гардероби и чекмеджета слагам ароматни сапуни.

# 580
Аз ползвам перлите на ленор слагам при прането, а в пувелизатор слагам половин капачка с вода пръскам в шкафа всяка седмица. Също така ги използвам ежедневно като напръсквам завеси или като бърша прах. Доволна съм от резултата.

Купувам ги от На чисто имат страшно много видове

# 581
  • Pazardjik
Хора, дайте идея в коя верига мога да намеря омекотител, саше за гардероб и ароматизатор с еднаква миризма и на една и съща марка?
До сега ползвах спрей и омекотител на Sano - Blue blossom. Омекотителят вече е гола вода, буквално. Търся алтернатива.
   Златистия Ленор имат и перли и омекотител и спрей даже има и перилен Ленор със същия аромат.

# 582
Прахът за бяло на dm е с 15-30% кислородни избелители. В момента го ползвам, купен в началото на май месец.

# 583
  • оттам, откъдето започва България
Сещам се за тези парфюмните перли на ленор, има и на други фирми, ако се сложат в торбичка от плат в гардероба. Аз харесвам синия и лилавия ленор. Обаче нямат спрей.

Не се получава - пробвах.

# 584

Бях гледала едно клипче, еднократни превръзки ги пръскаха с омекотител и аромата се задържал дълго по чекмеджета и гардероба.  Юмуш са с много силен и добри аромати, има избор.
Тъй като са с лепенка на гърба лесно се залепват.

Иначе аз в гардероба съм в ароматизатор пръчици на ритуалс и миризмата е много хубава. Аюрведа.

Малко офф топик.

Общи условия

Активация на акаунт