Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 546
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Ст Загора
Скип за 16 17 лв аз му се каня

# 556
Под 20 лв е..ММ ходи, ще го питам точно колко е платил.
Преди окоро месец два беше около 16 лв, но и те вдигаха малко цени, та да не те излъжа колко е сега.

# 557
  • Ст Загора
Да аз прези месец два го гледах

# 558
  • оттам, откъдето започва България
Тета, пиши, че да сравним цените.
При мен прах Ариел за бяло свършва и трябва да направя избор (слава на Бога, не за депутати за Народно събрание). Smirk

# 559
Виж при теб каква му е цената. Може да е различна от тази в моя магазин и град.
Онлайн не е вдигнат много...18 лв е.
Преди беше 16 мисля...
http://www.niko12.eu:28888/produkt/skip-active-clean-45-%d0%bf%d … 0%b5%d1%82%d0%b0/

Накъде е 19....20 лв онлайн също.

# 560
  • Варна - Черна гора
teta75, от кой магазин е показания SKIP?
Би ли споделила?

# 561
Благодаря!
Тук в квартален магазин за внос го намирам за 20лв,но май пранетата бяха 48 ли....или се бъркам?!

# 562
  • Ст Загора
А този д Коколино как е

# 563
Розов, зелен или син като показаните са еднакви, само аромата е различен.

Има един за цветно той е около 26 лв, дори за 30 го гледам онлайн... за повече от 45 пранета е, май 60 и няколко...

Аз го вземам от магазин с вносни стоки. Не съм в София, но такива има във  всеки град ..ако няма, онлайн..но има доставка там.

# 564
Току що ми го донесоха от Гърция за 11 Евро. Миналата година беше 8.50 Евро в същия магазин.

# 565
  • Варна
е, тоя Скип и той и за цветно, и за бяло - аз тъкмо се зарадвах, че се намери нещо конкретно за бяло. Понеже така разбрах питането

# 566
  • Ст Загора
За бяло е. В сайта не гледай

# 567
Показания от мен има избелители. Малко са, но то с повече няма да намериш.
Ползвам добавка за бяло допълнително....аз имам сол на ДМ, и на Хайтман оня ден взех добавка с кислородни избелители.

Отговорила съм коректно на питането.

# 568
  • Бургас
Може да Ви се стори странно, но аз случайно закупих и все още използвам “ Astonish Bar Stan Remover” - сапун против петна. Иначе съм пробвала много различни, които действат, но все някое петно им се опира. Но това сапунче досега не ме е предало - кръв, вино, мазни петна, грим.. всичко изчезва. С него успях даже да изкарам петно на едно от саката си, което си седеше така над 3 години
И а мен това ми най-доброто. Сравнявам го със Спот, Клири, Сано спрея с рокличката. Обаче изчезна от пазара, и в нета не го намирам, най-лошото е, че го няма и на английкия сайт на Астониш иначе мислих от там да го пъръчвам. А ми беше безценно. Сега взех друго сапунче, с жлъчка, на Хийтман и съм му приготвила Laughing едни петна от череши на бяла блуза  да ме накара да е влюбя.

# 569
  • София
аз ползвах този Klinex, мисля че беше с 15 - 30 % кислородни избелители. За съжаление свърши и съм хвърлила кутията, така че не мога да проверя. Ще купя пак, ако пък и той е орязан, ще пробвам показания Skip

Общи условия

Активация на акаунт