Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 554
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Може да Ви се стори странно, но аз случайно закупих и все още използвам “ Astonish Bar Stan Remover” - сапун против петна. Иначе съм пробвала много различни, които действат, но все някое петно им се опира. Но това сапунче досега не ме е предало - кръв, вино, мазни петна, грим.. всичко изчезва. С него успях даже да изкарам петно на едно от саката си, което си седеше така над 3 години

# 541
Никога не съм ползвала продукт за петна. Сякаш не намирам нужда да имам, изпират се и без тях. Simple Smile

# 542
  • София
На ММ анцузите са му все на мазни петна, и солети да яде ще се нацапа. Ариел за цветно не ги премахна, кое ще ми препоръчате, Спот, оксито на ДМ или обезмаслител? Обезмаслителя на Кауфланд дали е хубав или на Медикс да взема, сега е на 3,50лв?

На мен Спот не ми маха мазни петна. По принцип се слага веро или течен перилен препарат върху петното и се пуска с общото пране. Ако веднъж са изгладени, петната нямат махане.

# 543
Как да запазя бялото на тая разкошна тениска наистина бяло?
С прах за цветно и добавката (солта) от ДМ дали ще стане?
Да не повреди другите цветове?

# 544
Вчера при перилните препарати в дм мярнах малък пакет сода ,ако мога по-късно ще снимам.
Пишеше,че е за петна.

# 545
За тенеската- зависи от тенеската и качеството на багрилата...дали ще се разтекат тъмните и ще оцветят бялото.
Кърпички цветоулавящи евентуално да се ползват?

Аз си взех оня ден добавка за бяло на Хайтман.

Лисе, то добавката за бяло и тези прахчета за петна са едно и също според мен. Все е на база кислородни избелители в по-големи количества отколкото в праховете ги има. Някои имат ТАЕД, други нямат...но за мен е безсмислено да се купуват прахчета в малки пакетчета.
На всички пише че е за петна, в смисъл и на добавката ми за бяло така пише.

# 546
Teta , благодаря.
Ще мина да заредя после,че имам отстъпка рожденик,а праховете ми свършиха.
Чудя се между ДенкМит и Ариел.

# 547
Благодаря, ще пробвам и със Спот, ако не стане ще сложа веро или течен препарат. На 40 градуса пускам, че на 60 не съм сигурна дали няма да му станат до глезените😁

# 548
Да се похваля, по съвет от дами в групата си взех Tesori d`Oriente Thalasso Therapy Омекотител и Сано Максима синия концентрат(със сини цветчета). Преди това почистих чекмеджето на пералнята, сложих Калгон, прах на 60 градуса.. Саното добре до някъде, но другия.. много слабо го усещам. Водата ни е доста варовита, може и това да е причината.. знам ли😂

# 549
Памучни дрехи с бяло и цветна шарка избягвам да купувам, точно заради прането им Grinning
За такива ползвам цветоулавящи кърпички и пера само на 30°С. Веднъж едно кремаво сако се беше боядисало от шарената си подплата. Прежалих го и преди да го изхвърля пробвах да изпера на по-висок градус и дълга програма - оправи се. Беше чист памук, подплатата също.

# 550
  • Пловдив
Tesori d"oriente Thalasso при мен(след сушилня) нищо не остава,но с Tesori d"oriente Byzantium,Ayurveda,Hammam дрехите ухаят дълго.Омекотителите Maxima на Sano са "миризливи",също Vernel(италиански) оставя деликатен аромат,водата ни е много твърда(алпийска).

# 551
  • Русе
Според мен за мазни петна помага само Меглио.пръскам смело не поврежда никакви материи,даже и оставям 2-3 дни в пералнята преди да изпера,никакви проблеми, спота по-скоро не е за мазни петна

# 552
Моля, насочете ме за прах за бяло пране. Освен един Савекс уайт 2в1 в Била друго не видях. Преобладават универсални прахове. Благодаря.

# 553
От паралелен внос магазин...скип или клинекс, гръцки.
Вчера пак си взехме такъв ние, слагам фотка за яснота

В ДМ техният денкмит също може да видиш.

В Лили персил ако има за бяло..в моменга е на 9 лв.

# 554
От паралелен внос магазин...скип или клинекс, гръцки.
Вчера пак си взехме такъв ние, слагам фотка за яснота

В ДМ техният денкмит също може да видиш.

В Лили персил ако има за бяло..в моменга е на 9 лв.
На каква цена купувате този Скип?

Общи условия

Активация на акаунт