Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате силно избелващ прах за пране или някаква добавка към него, които да правят прането изкрящо бяло?
Имам доста бели дрехи напоследък и ми се иска да ги запазя такива. Пробвах  едни прахчета/не се сещам точното име на марката/, сякаш имаше ефект, но ми се иска и още нещо. 🙃

Май вече не се срещат силно избелващи прахове.

# 526
Благодаря за отговорите, момичета!

# 527
  • София
PPP може ли да споделите с кой Сано точно, че и аз имам един любим, но бих пробвала и друг ?

За мен всичките аромати на Сано са ужасно тежки. Не мога да конкретизирам, но ги разпознавам веднага, когато се размина с някой използвал ги. Не само са тежки, но и дълготрайни. Не се отмирисват и след пране - факт е, че прах детските дрехи на 60 градуса и след третия път още имаше блузки, които миришеха, макар и леко.

# 528
  • Варна
.....
Има и сол за фиксиране на цвета. Не съм имала проблем с пускане, но аз пера разделно, и да е пуснало малко няма как да разбера.

Със симпликол-а подсилих цвета на тъмносин панталон, не само, че пуска, ами и кръста ми е оцветен.

Аз пък си търся прах за пране (сухо вещество) Само за бяло. Буквално не намирам в магазинната мрежа. Само Ариел тук-там, но той ми е твърде парфюмиран.

# 529
Прахове за бяло почти няма, намалиха им и кислародните избелители.
Виж в магазин паралелен внос ако има скип или клинекс.
В ДМ денкмит има за бяло, но е скъпичък...10 лв е малка опаковка.

# 530
Прах за бяло - Denkmit на dm. Любим прах, не излиза по-скъп (или много по-скъп от Ариел, Персил), но пък за мен е по-добър.

# 531
За мен Денкмит вече не е това, което беше. Предпочитам Ариел, купувам пак от ДМ.

# 532
  • София
Взех прах Ариел за бяло от Била, 40 пранета, 18 лв. На промоция е. Имаше и за цветно.

# 533
Персилът ще е на 9 лв от първи в лилито...

# 534
Миналата година бялото запазих със савекс за ръчно, изключително съм доволна. Спалното бельо, което е бяло на този етап пера със капсули на савекс за бяло. А изобщо не съм фенка на марката! Joy
За останалите цветове се доверява на новите серии на персил

# 535
На ММ анцузите са му все на мазни петна, и солети да яде ще се нацапа. Ариел за цветно не ги премахна, кое ще ми препоръчате, Спот, оксито на ДМ или обезмаслител? Обезмаслителя на Кауфланд дали е хубав или на Медикс да взема, сега е на 3,50лв?

# 536
На ММ анцузите са му все на мазни петна, и солети да яде ще се нацапа. Ариел за цветно не ги премахна, кое ще ми препоръчате, Спот, оксито на ДМ или обезмаслител? Обезмаслителя на Кауфланд дали е хубав или на Медикс да взема, сега е на 3,50лв?
От изброените, на мен Спота ми върши май-добра работа.

# 537
  • Русе
И аз съм "за" Спот-а.

# 538
Аз предлагам дълга програма и висок градус.

# 539
  • Пловдив

Миналата седмица ММ сменя накладките на колата,дрехите му и две хавлиени кърпи бяха с мазни,черни петна,изпрах ги на програма памук,90С,със Скип за бяло,всичко се изпра перфектно!

Общи условия

Активация на акаунт