Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 611
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Имате ли мнение за гръцкия Soupline? Само него все още не съм пробвала, а гръцките стоки са качествени

# 511
  • Пловдив
Имате ли мнение за гръцкия Soupline? Само него все още не съм пробвала, а гръцките стоки са качествени

Soupline(гръцки или френски) не оставя силен аромат,според мен.

# 512
И според мен не оставя силен аромат. Концентратите на Бинго ( червеният и един от белите) за мен са трайни, както и white musk на Tesori

# 513
Знам, че в темата предпочитате праховете, но  може ли да изкажете мнение за този Ариел?

# 514
  • София
Любопитно ми е какъв е този антибактериален Ариел. И на какъв принцип действа. При положение, че дезинфектантите се слагат в последната вода и не се изплакват.

# 515
  • оттам, откъдето започва България
Ползвам течни препарати за пране, но само за цветни дрехи, които съм преценила,че са за деликатно пране. Дали препаратът е антибактериал не бих и обсъдила. Все пак това са дрехи, които не са ползвани дори цял ден.

# 516
Сано максима концентрат пробвали ри сте?

ПС....при мен ухаят на прах и чисто и без омекотител. Да пробвате да промените Т и време на прането?
Сано е с прекрасен и много траен аромат.

# 517
Аз не съм доволна от него.И Семаната е трайна и не мирише силно, но е в пъти по-евтина

# 518
Саното не мирише на нищо, още по-малко да е трайно.

# 519
Концентрата!

Чак на нищо не е. Мирише на каквото и другите...на шербети.

За остатъчен аромат зависи и от пералната мащина, коментирано е в годините назад. Някои не оставят аромат от нищо.

# 520
  • София
Сано не мирише на нищо?!! Дадоха ми носени дрешки за детето, очевидно прани с омекотител Сано, който различавам от километри. Е, вече трето пране минаха и няма отмирисване.

# 521
  • Pazardjik
PPP може ли да споделите с кой Сано точно, че и аз имам един любим, но бих пробвала и друг ?

# 522
Синият сано концентрат е страшно силен.

# 523
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате силно избелващ прах за пране или някаква добавка към него, които да правят прането изкрящо бяло?
Имам доста бели дрехи напоследък и ми се иска да ги запазя такива. Пробвах  едни прахчета/не се сещам точното име на марката/, сякаш имаше ефект, но ми се иска и още нещо. 🙃

# 524
  • Ст Загора
Прах за бяло с кислородни избелители--15 -30 % окси добавка слагам аз . Сортиране.
Има прагчета  хейтман и Snow .  Вторите не дъм ги ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт