Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 615
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Може ли да ми препоръчате бебешки прах/гел, който остава миризма след изсъхване на прането. Знам, че не е много окей, знам, че и омекотител не е добре и не използвам. Пробвала съм много прахове и най-вече гелове, но след изсъхване дрешките НЕ миришат.
Предварително Ви благодаря!
Феъри свнситив
И розов Ариел
Това ми бяха любими, когато децата бяха бебета.

# 496
Може ли да ми препоръчате омекотител, който наистина да омекотява хавлиите и да мирише трайно. Имам Силан син и Алвина син, но хавлиите ми не са меки. Дозирам според етикета, понякога даже повече, но ефекта не е задоволителен.

# 497
Хавлиите стават меки единствено в сушилня. Само с омекотител не се постига ефекта, който търсиш.

# 498
Меки хавлии нищо не бършат и само мъхосват навсякъде. Вкъщи нарочно ги пера без омекотител.

# 499
  • Пловдив
При мен, ако ги оставя без стават като шкурка. То чак дращи като се бършеш.

# 500
И какво - свали ти кожата ли?
На мен са ми ок и без омекотител, който всъщност е единствено ароматизатор, не омекотител, ама нейсе.......

# 501
  • Пловдив
Ц...не успя Joy  ама на мен не ми е ок, та така.

# 502
  • София
Хавлиите стават твърди от недобро изплакване с времето. Препаратът се натрупва и отлага и няма махане. Това омекотител не го оправя. Освен това омекотителят намалява абсорбиращата способност на кърпите, та хич не е и препоръчителен.

# 503
Качествени ли са?Неуспях да снимам състава...

# 504
  • Пловдив
Dixan гръцки или италиански = Persil.Аз лично не съм доволна,сравнен със Skip/Omo.

# 505
Здравейте. Моля, препоръчайте ми качествен и силно ухаещ омекотител, защото вече се изморих да търся и пробвам.Юмуш син, Ленор, Сано(5 вида), Коколино(от почти всички държави), Семана, Перли Ленор… абе не съм доволна.Пера със зелен скип и А+(Испански)-пак не ми харесват.Очаквам вашите предложения.

# 506
Сано максима концентрат пробвали ри сте?

ПС....при мен ухаят на прах и чисто и без омекотител. Да пробвате да промените Т и време на прането?

# 507
Dixan гръцки или италиански = Persil.Аз лично не съм доволна,сравнен със Skip/Omo.
Гръцки е!

# 508
Пробвала съм само концентратите от всички “серии” така да се каже. Почти на всички програми на пералнята пак едно и също- да, мирише, но не ми е достатъчно- трябва да сипвам по капачка перли.Все трябва да има някои траен и силен омекотител.. например бившия ми шеф ароматизираше целия офис с дрехите си.Сано определено не са такъв клас.Иначе пералнята ми е Кенди, закупена миналата година, слагам течен калгон на всяко пране.Пак нищо, Скипа мирише по-хубаво

# 509
Много трайни при мен са омекотелите на Tesori d'oriente. Макар, че аз ги ползвам само за спално бельо и хавлии.

Общи условия

Активация на акаунт