Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Черни и тъмни дрехи и аз пера отделно, разбира се (предвид температура, цикъл и препарат), но въпреки всичките ми усилия се появява т.нар. fade, избледняване и то най-вече на дрехи чист (уж висококачествен памук), но явно багрилата на конкретните фирми са кофти и някой ден ще ги занимая с това.
Прави ми впечатление, че конфекцията от година на година понижава сериозно качеството си - шевове, багрила, тъкани и въпреки грижата и усилията ми имам проблем най-вече с тъмното пране.
Ще споделя резултат, със сигурност, благодаря.

# 481
Да, симпликол също избледнява с времето. Боядисвала съм и бял плат с тях, след време цветът видимо избледнява, тогава повтарям. Ако е само освежен цвят на тъмна дреха, не съм забелязала да избледнява, но и аз много внимавам с тъмното пране.
Но и промишлените бои са нетрайни, дали заради забранени съставки, дали заради намаляване на  производствени разходи, не знам. Най-зле е тъмно синьото, избледнява повече и от черното.

# 482
Здравейте,добавката oxi за цветно на дм дали може да се справи с посивяване или само добавката за бяло е с тази цел? Самата хавлия е розовка, но цветът вече е поизбледнял и сивкав

# 483
Oxi добавките според мен са за петна, не за избелване, поне с моя опит и препаратите, които използвам. Бих избелила със специален препарат за избелване, но в случая с хавлията - висок градус и прах за пране за бяло пране.

# 484
Момичета,  помагайте...
Започна активния сезон на тренировките па футбол навън и  снощи, как валя, малкия футболист се прибра с  доста кални петна..
Екипа ни е чисто бял, надявам се, това че е изкуствена материя някаква и да се изпере..
Но калците..
Как да процедирам преди основното пране..
С какво да третирам..

# 485
  • Враца
И аз искам да попитам, да си взема ли тозо прах? Цената е 26 лв.

# 486
  • Пловдив
vmarinska,да-това е гръцки Ариел за цветно,ползвам го често и съм доволна.

# 487
Има ли някаква добавка, която да избели малко посивелите бели тениски на мъжа ми? И ако мога да премахна петната от дезодорант под мишницте, защото той се клепа като невиждал.

# 488
Има ли някаква добавка, която да избели малко посивелите бели тениски на мъжа ми? И ако мога да премахна петната от дезодорант под мишницте, защото той се клепа като невиждал.
Пране на 60гр. с хубав прахообразен перилен препарат, а подмишниците напръскани с препарат против котлен камък на Сано.

# 489
Здравейте! Може ли да ми препоръчате бебешки прах/гел, който остава миризма след изсъхване на прането. Знам, че не е много окей, знам, че и омекотител не е добре и не използвам. Пробвала съм много прахове и най-вече гелове, но след изсъхване дрешките НЕ миришат.
Предварително Ви благодаря!

# 490
На Тео Бебе гела мирише след пране.  Аз го ползвам за цветно . След сушене на простор се задържа повече , отколкото в сушилня, но то това е разбираемо . Персил Сензитив прах , който отново имам , мирише доста по-слабо от Тео-то , но също се задържа след сушене.

# 491
Да, Тео бебе и син и зелен ползвам за децата и мирише. Даже пускам и допълнително изплакване. Мирише много свежо и приятно, деликатно, не прекалено.

# 492

Има едни прахчета на Хейтман, ползвала съм ги, доволна съм. Те са за избелване. За петна от пот използвам препарата Клири 1, напръсквам с него преди да сложа дрехата в пералнята. Получават се отлични резултати.

https://apteka.framar.bg/30030087/%D1%85%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%BC … 8-50-%D0%B3%D1%80

https://www.himirex.eu/2015/07/20/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B8 … 0%B7%D0%B8%D0%BC/

# 493
На какъв принцип "работят" капсулите за пране? Разтварят се на различни етапи на прането ли или всичко дюс си се миксва...

# 494
Всичко се разтваря още в началото. Според мен е рекламен трик, бялата част за чистота, синята за аромат, бла-бла. Изглежда по-убедително в анимираната реклама Grinning

Общи условия

Активация на акаунт