Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
А как е като изпиране немския Персил прах за бяло ? Изпира ли петна ? От доста време се каня да го пробвам , но го намирам само в големи опаковки - 80 пранета за 35лв

# 661
  • оттам, откъдето започва България
Мнения точно за този испански Скип, че цената му е ниска и ми е съмнителен:
Скрит текст:

Да уточня, че за бяло пране ми трябва.

# 662
Водата ни е много, ама много варовита. От кой препарат за омекотяване на водата сте доволни?

# 663
  • Ст Загора
от табллетките на Лидл ама и те станаха скъпи . Има таблетки в ДМ ,аз имах прах за котлен камък от ДМ , сега май го няма ..
Просто слагай  препарат като за твърда вода течен или прах

# 664
Ползвам тези на ДМ, взех от Лидл, ама те много странно опаковани и си стоят в шкафа, питам ако има нещо по-добро, че положението е направо за система за омекотяване ама не съм стигнала до там.

# 665
  • София
Таблетките ми се виждат малко скъпи. Аз за бяло купувам немски Персил от няколко години. Кутия с 50 пранета ми излиза 28-29 лв. с доставката.

Понякога пробвам нещо различно, но пак се връщам на него.
От кой сайт поръчваш? Вече 2 години не мога да открия Персил прах за бяло.

# 666
То изчезнаха прахообразните.
В тахта има при нас все още.

# 667
Персил за бяло взимам от Метро ✌️

# 668
  • Ст Загора
Персил за бяло в Елитис , но сега не съм взимала имам Ариел ... и уж щях Скип да купувам . Бялоо нямам много

# 669
И аз нямам проблем с Ариел прах за бяло.
Сега смених с един Сано, пак за бяло, с кислородни избелители уж, обаче е трагедия. Ще добавям сол за петна, докато го свърша и повече никога Сано.

Вие не сте ли стар потребител в тази тема?
Качествата на тези препарати (ако не ме лъже паметта) бяха правилно определени преди 8-9 години. Думата "трагедия" им отива, но би трябвало отдавна до го знаете.

# 670
  • Ст Загора
Гес беше казала за едно ССано че било ок по състав нещо с пролетен аромат...

# 671
Ползвам тези на ДМ, взех от Лидл, ама те много странно опаковани и си стоят в шкафа, питам ако има нещо по-добро, че положението е направо за система за омекотяване ама не съм стигнала до там.
Ако имаш възможност, най-доброто решение е система за омекотяване на водата.

# 672
Водата ни е много, ама много варовита. От кой препарат за омекотяване на водата сте доволни?

При много твърда вода, най-ефективното и единствено правилно решение е омекотителна инсталация на входа на водопровода. Ще ви е полезна за много неща освен прането.

# 673
  • София
Скрит текст:
И аз нямам проблем с Ариел прах за бяло.
Сега смених с един Сано, пак за бяло, с кислородни избелители уж, обаче е трагедия. Ще добавям сол за петна, докато го свърша и повече никога Сано.

Вие не сте ли стар потребител в тази тема?
Качествата на тези препарати (ако не ме лъже паметта) бяха правилно определени преди 8-9 години. Думата "трагедия" им отива, но би трябвало отдавна до го знаете.
Да, имате право. Подлъгах се по състава, че има 5-15% кислородни избелители и уж бил ок, тук се коментираше... Но си е боклук. И много голяма доза се слага.

# 674
  • Русе
Мнения точно за този испански Скип, че цената му е ниска и ми е съмнителен:
Скрит текст:

Да уточня, че за бяло пране ми трябва.
Есента си бях купила такъв. Това е Омо. Като за днешните прахове добре переше.

Общи условия

Активация на акаунт