В момента чета...83

• 46 635
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Calabria, не съм го споделяла, но не съм от тези, които дават изцяло положителни отзиви за "Трилогията".
Оцених високо препоръките, допадат ми и дискусии, в които наистина се усеща, как дадена книга е докоснала читателите, но си оставам критична. Аз не бих я препоръчвала. Идеите - да, но реализацията е слаба за мен.

О, да, прекрасно е да имаш мислещи и интересни събеседници, да имаш досег до такива общувания. Дори да не сме на същото мнение Simple Smile

# 136
Хейли ми е бил много любим като тийн (късен) Simple Smile Как бих искала пак да го чета (но няма, имам си нови;), така ме притегляше и потапяше в неговия книжен свят, много топли спомен и усещане са ми за неговото творчество. "Ана Каренина" ще трябва да изчета, срам, не съм досега, Изобщо руската класика малко съм застъпила, за сметка на английската и американската (колко "тренди" Simple Smile Зачетох Мате, Когато тялото казва не. Полезна ще да е, точно на този ми етап...

# 137
На Хейли любимата ми е „Летище“. Чела съм я не помня колко пъти. Но на мен самолетите са ми слабост... Simple Smile

# 138
Да, и аз много харесвам “Летище”, също и “Банкери”.

# 139
Завърших Последното, което ми каза и сега продължавам с още една бързооборотна книга - Финли Донован се справя убийствено добре от Ел Косимано

# 140
  • Варна
На Хейли любимата ми е „Летище“. Чела съм я не помня колко пъти. Но на мен самолетите са ми слабост... Simple Smile
На мен също, "Летище", "Хотел" и донякъде "Банкери". В останалите прекалено много се залита към браншови описания, които не ме вълнуват.

# 141
Хейли и аз съм го изчела като тинейджърка и много го харесвах. Скоро реших да препрочета “Летище” и грам не ме грабна, въобще не е моето сега. Това ме навежда отново на мислите ми относно трупането на книги, чиста лакомия е при мен. Ами те едва 5- 10 % ми се е искало някога да ги препрочета, а децата ми не четат книги…Иначе зачетох ето тази книжка, приятна е.

# 142
  • Mostly in my mind
Завърших Последното, което ми каза и сега продължавам с още една бързооборотна книга - Финли Донован се справя убийствено добре от Ел Косимано
Хареса ли ти, Аня, че и аз съм я приготвила

# 143
Летище и Окончателната диагноза са ми любими. Хотел малко по не.

# 144
  • София
Прочетох "По добре ми е без брак", приятно чиклитче- оценка между 3.5 и 4. 😃 Подразни ме само безсвислено вкараната тема за мафията.
Захочнах Аз съм Анита Гарибалди".

# 145
Лолита,
Първата е лековата мистерийка, интересна ми беше, но нищо особено. Еднодневка за разсейване.

Ще ви се похваля, че току-що спечелих чисто нова книга, която дори не е излязла. За първи път ми се случва, но съм много радостна: Пазителката на истории от Сали Пейдж

# 146
Тази книга “Пазителката на истории” отново е от поредицата “Красноглед” и отново е с яка корица. Моля за мнение, след като я прочетеш.

# 147
Със сигурност ще дам отзив и с удоволствие като я прочета - ще ти я изпратя.

# 148
  • София
Имам си нова книга:
Всеки в моето семейство е убил някого

Още не знам доколко е криминална, че съм в началото, но ми е интересна.

# 149
Снощи набързо прочетох Малки неща като тези на Клер Киган - красиво написана идея, която за съжаление не е разгърната 2.5/5*

Общи условия

Активация на акаунт