Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 60

• 25 355
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Ох Долче… моя е на година и шест месеца. Не желае да пие вода и сокове. Пристрастен е към АМ. Гледа течността, и ако не е бяла я отказва директно. Надявам се до лятото да пропие нещо различно, щото не знам как ще го караме в жегите. Сега от няколко дена, ако е без боди, си събува панталона и си сваля памперса и търчи гол.  На гърне отказва да седне… абе ужас. Не е от най-ярките крушки моят син Laughing

# 16
Cygnus,
Скрит текст:
тя и моята девойка сокове не пиеше. От един период нататък и' давах по малко силно разредено АМ, но вода пропи чак след 1 г и 7 месеца. И с памперсите, гърнето и гащичките имахме драми.😆 По едно време си и' беше кеф да си върши всичко в памперса, даже нагло ми се хилеше. Бях накупила гащички, мислех, че съм доста търпелива, но се предадох, като започна да препикава с тях пода, че и после да цопка с крачетата в урината по пода, да тича из стаята и да се кефи...🤣 Ами, държах си я с памперс гащички бая време (доста, след като вече си вършеше всичкo в гърнето). Накрая, също като с края на кърменето, един ден сама си каза, че вече била голямо момиче и иска обикновени гащи...😃
А като си спомня как приятелка се оплакваше, че малко спят...при бебе, което си спеше по минимум 10 часа през нощта+
1-2 пъти дневен сън...🙃

# 17
Пардон, момичета, случайно се зачетох в темата ви.
За велото - имам такова мини, въртиш педали седнал - лично аз удобно разположена на фотьойл, четейки. Това ми е трето. Ако се сложи малко по-напред работи корем.

# 18
Долче, моето вело има регулация и на дръжките, и съм ги направила в момента така, че гърбът ми да е в изправена стойка. Не са наклонени напред и за да ги стигнеш да трябва да "полегнеш" напред. Настроила съм ги да са по към тялото и стойката така е изправена. Ако ги хвана пък най-отгоре карайки, веднага се усеща напрежение в мускулите на ръцете. Вените ми изпъкват за 20 секунди.
Току-що станах от масата. вечерята днес беше набързо, щото се прибрах преди 40 минути. Имахме от снощи останало малко пиле с гъби и за "гарнитура" джурнах по 3 яйца с пресен лук. Салатката - обичайната за мен от 3 месеца насам. Trollface
Скрит текст:
И си купих това "десертче" от аптеката по съвет на Елора
Скрит текст:
Сега чакам да минат 30 минути и яхам велото.

# 19
Пардон, момичета, случайно се зачетох в темата ви.
За велото - имам такова мини, въртиш педали седнал - лично аз удобно разположена на фотьойл, четейки. Това ми е трето. Ако се сложи малко по-напред работи корем.

И аз имам такова от Лидъл.
Много ви се радвам и на храната, и на спорта 😍
Аз две седмици вече съм някаква болна,
Снощи пих червено вино, сутринта кз 4,9. Такава стойност нямам кат си лягам трезва 😀

# 20
Тайс, какво ти е? Не съм разбрала, че си болна. Вирус? Бързо оздравяване Purple Heart
За виното - какъв е извода - не си лягай трезвена! Trollface
П.С. Аз също пия червено вино всяка вечер преди вечеря по 50 грама /кардиолога ми каза/

# 21
Тайс, какво ти е? Не съм разбрала, че си болна. Вирус? Бързо оздравяване Purple Heart
П.С. Аз също пия червено вино всяка вечер преди вечеря по 50 грама /кардиолога ми каза/
Не съм с ковид, правих си тестове, че не спирам да ходя по дела и да се виждам с хора. То цял живот ми е такава програмата, не става да си легна у нас, защото ми е нещо неразположено.
Та ми тече нос, кашлям си, с маска ходя и си ходя по работа. И на купон ходих 🤣. Как па ахетит не ви намаля. Снощи си поръчах и свински жулиени с гъби и зеленчук, и гъби със синьо сирене, и панирани сиренца, офффф , всичко си изядох 😀

# 22
Тайс, за хремата - намажи си ноздрите отвътре (и ако е изпръхнала кожата отвън) с краве масло. След 2 часа няма да ти тече носът Simple Smile

# 23
Mоите средства при хрема са 1) сок от лук в ноздрите (или директно обтриване с парченце лук) и 2) прополис на клечка за уши и обтриване на ноздрите. И двете са много ефикасни при течащ нос.🙂

# 24
Това с лука и аз го прилагам, ама само когато много се проточат нещата, защото си е гадничко.
И аз съм хремава и кашляща цяла седмица. Ще пробвам с масло.

Чудех се аз защо заспивам като пън с дистанционно в ръка, докато се чудя какво да гледам на заспиване, а то с режима свързано. Бях се притеснила що така 😂

# 25
Това с лука и аз го прилагам, ама само когато много се проточат нещата, защото си е гадничко.
Аз пък го прилагам още в начална хрема, за да не ми е гаднично после и повече време...😉 На мен всъщност не ми е гадничко, свикнала съм и го предпочитам в пъти пред запушен и течащ нос.😃

# 26
Моите впечатления са, че с илачи, или без, си има собствен ход сАполът 😀.
Миналата седмица си налагах челото с топла морска сол, вани на краката. Всякакви бабешки работи. Като рукна, мале мила . Явно са фази. Ама то така става, когато два пъти пих антибиотик есента за ковид и после за ушаците. Сега твърдо се самолекувам, ама ми се ходи на  йога, а като ви чета, и искам и аз да се мятам по уредите 😀

# 27

Абе те и моите приятели все това ми повтарят - който не пие от кръчмата, пие от аптеката - ама гледам по възможност и двете да са ми на минимум Grinning
Иначе това нали и Невена го разправяше, че малко алкохол сваля КЗ.
Не съм с ковид, правих си тестове, че не спирам да ходя по дела и да се виждам с хора. То цял живот ми е такава програмата, не става да си легна у нас, защото ми е нещо неразположено.
Та ми тече нос, кашлям си, с маска ходя и си ходя по работа. И на купон ходих 🤣. Как па ахетит не ви намаля. Снощи си поръчах и свински жулиени с гъби и зеленчук, и гъби със синьо сирене, и панирани сиренца, офффф , всичко си изядох 😀
Щом имаш апетит и ти се ходи и по купони а не само на работа, ще се оправиш Grinning Дано да минава по-бързо че комбинацията от сопол и маска е ужасна, съчувствам ти много.
Скрит текст:
Моят апетит и той не се плаши от нищо. Тая есен някаква противогрипна ваксина ми ръгнаха в Канада дето не я бях и чувала, то там не те и питат много много де, аз случайно видях какво пишеше на нея че я търсих в нета после. На другия ден едно главоболие ме нагази, то дето аз страдах ами другите щях да ги уморя от хилеж... Това след като осъзнаха че вървя и мърморя как все ще изтегля късата клечка и как, мама му стара, от всички странични ефекти ми се падна главоболието, а не примерно липсата на апетит Joy Ама вървя като буреносен облак и ругая, къде на български, къде на английски. И те първо питат такива притеснени за мен, после от смях не могат да се намерят вече...
И с ковида като се бях тръшнала с пневмония и всякакви екстри, с херпеси по цялата джука и май чак и в носа имах, пак не ми мина меракът да ям. Разочароващо беше предимно, че ми избяга обонянието, ама мен такива неща не ме спират - ядях си.

# 28
Тайс, за хремата - намажи си ноздрите отвътре (и ако е изпръхнала кожата отвън) с краве масло. След 2 часа няма да ти тече носът Simple Smile
Шарпи, дано да е читав.
Ама сега го видях, много глупости има вътре. Че и подсладители. И само 1мг. Пфу.
 Аз затова на Натюрале Фактор и е почти същата цена. Е, с 2-3 лв повече, много важно.
Ама няма подсладители други глупости.
Ако 1 не ти подейства, да пробваш с 2 утре.
А диша ли или забрави?Joy

Това помага ли наистина? Защото ми е течал супер много. За да знам.
Ама само мажеш стените на носа или мажеш и бучка слагаш?
То си мисля, че и да сложа, ще го издухам след 5 минути. Че като съм хремава носа тече като река.
Аз ползвам един мехлем на хигитест. Но го слагам преди да си легна.

# 29
Елора, ще дишам утре 😁. Не съм забравила, обаче много натъгъдък одеве и си казах утре като стана и ще го направя като хората. И на гладно, както каза. Тоя мелатонин беше единственият вид в една умряла аптека. Нямах време да ида до по-голяма и влязох в една квартална. Взех 1 блистер само, за да не си давам парите, ако не е ок. Тъкмо смуча сега. И да, има подсладители. Грамажът обаче гледам и другите са по 1мг, и ги дават макс 3 хапчета. Та на грамаж е като други видове.
С масло в ноздрите ме лекуваше баба ♥️ като дете и имаше ефект. Дори го бях забравила това. Благодаря за напомнянето, Беки 😉

Общи условия

Активация на акаунт