Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 60

• 26 550
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
С това не съм запозната, но при по-дълго черво при всички ли е така, мамка му?

# 616
Шарпи, ние с Елора сме си така цял живот. Червта са ни по-дълги и се сгъчкват, поради което движението не е добро. Не е инцидентно при нас, за да взимаме нещо за по няколко дни.
Аз преди режима бях нередовна, но горе-долу добре. Но от както съм на режим, малко са ми въглехидратите или ми е много месото, но стана съвсем зле.
Преди не ядях много салати, защото не обичам, а сега са ми задължителни, но положението е по-зле. С храни съм пробвала, но не ми помагат. Например ядях круша с кафе на гладно, при което нормалните хора ще се подрискат.

Аз пия по 2 натуралакса вечер. Ще взема да го намаля по 1.

# 617
И аз имам по-дълго от нормалното черво, се оказа на колоноскопията... единствено като спирах цигарите имах запек, защото никотинът дразни червото.
Ама каква ароматна тема се заформи 😁но много важна!

# 618
Уф, кофти работа е тогава. Не знаех, че води до такива мъки. Confounded

# 619
Нали сме си тука "патиланско царство", да споделя какво да опитате ,че сега се сетих. То може и да не е свързано, де, ама аз получих такъв шок тогава, че още не посещавам студиото.
Значи- отивам на нова йога практика- Скаравели йога. Чета преди това, цъкам, викам си , намерих си моето- мързеливо и подходящо. Ами това, което пишеше, нямаше нищо общо с инструкторката, или поне грешно е представено.
Не стига, че бяхме само две ентусиастки, ами тази мадама се престара да ни поправя гърчовете, а колко лежане имаше, не е истина. Та там идеята беше да боравим с вътрешната си енергия и да я движим. Все около таза се въртеше мисловната дейност Joy Осморки от пъпчето през центъра до опашката, нагоре-надолу, айде пак, и пак. И аз, нали съм си съвестна, и се вживях.
Ей, хора, такова разстройство после имах, че още се сещам. Не знам , пак казвам, дали е свързано с осморките, ама повече не щА и на йога да ходя, толкова се стресирАх.
Та ако има клипчета в нета с тези упражнения, вижте дали може да помогне. Знам ли. То човек като се види в чудо, е готов да опитва, докато намери своето.

# 620
😂😂😂 не знам, аз подбирам йоги, от които да имам мускулна треска и пот под мишниците, не разстройство 😂

# 621
Е бива ли сега така?!?
Ходих да си топля манджата да обядвам, връщам се на бюрото и заварвам това
Скрит текст:
Викам стига сте ми тествали волята, нЕма да са пречупя, колкото и любими да са ми. Занесох ги на колегите в съседния офис, поне да не са ми пред очите и да ги опустошат. Вечна им памет!

# 622
Шарпи, грешно си разбрала, не употребявам всичко в един ден.
Макар че понякога положението е било толкова зле, че и това се е налагало.
Тези добавки не са като китайския чай. Не вредят на червата, проучила съм.
Трифалата ще я изпия, тя не действа, има много слабо действие, но е полезна за други неща.
Но не мисля от нея да взимам повече.
Слива днес мисля една сушена да сдъвча само. Вечерта се чудя натуралксче 1 или зехтин преди лягане да опитам.
Разбира се и масажа няма да го спирам повече никогаш.
Абе знам, че са В и не са много за нас.. Вчера три инцидетнтно. Ама едва ли в 1 или 2 сливи има такива в като примерно бонбони. Но имат и фибри и неслучайно точно плодовете не правят проблем при хората. Защото фибрите и пектина помагат естествената плодова захар да не вдигна кз и инсулина. Даже не мисля и всеки ден да са тези сливи.
Да не забряваме, че вчера 1 чаена лъжица смляно ленено семе съм изпила сутринта. А днес чия смлях и 1 чаена изпих, накисната в топла вода.
Да, за червата е така. Бая са дълги. И това цял живот ме мъчи. Но при мен и другия фактор е от значение и това е щитовидната жлеза.
Таис, йога правя, това никога не ми е помагало за акането.

Спринг, писала съм при отказа какъв жесток запек и хемороиди получих, може би помниш.
И това ми е дерт, но поне сега съм ги намалила. Излагам се понякога, но се оправям.

Таис, какви са тия осморки, моля те кажи. Или дай клип, статия, нищо не откривам.

Шарпи, обожавам и аз линд, но нали съм дисциплинирана отдавна и мога да устоя да не я омета цялата. Старото ми аз може за ден да я омете или два максимум.
Наскоро /преди 4 седмици/ на промоция имаше за 7 лв и си купих 2 кутии, два различни вида. Зелените с пистачо са уникални. Другите са едни кафяви. Чат пат си взимам, още си има, кутиите са си пълни. Седят на терасата, че е хладно там. Преди 4-5 дни едно хапнах. Когато ми щукне. Та още ще седят дълго време.

# 623
Елора, истинският зелен чай си е много хубаво нещо, полезен много и поне аз го харесвам и на вкус... Обаче недей точно вечер. Ободрява си, ако и да не те вдига от раз както кафето. Това ми е основната причина да не го пия по-често - ако искам зелен чай трябва да се откажа от едното кафе да деня, а това трудно се навивам. Сал две кафенца мънички на ден съм си оставила, искам си ги пък...
Иначе имай предвид че зелен чай се запарва с не чак вряла вода и не за дълго време. Ако пробваш с вряла и с правилната температура, ще видиш че става различен на цвят даже, за вкус да не говорим...

# 624
Аз сутринта пийнах един. Знам, че е различен.

За осморки намерих само една статия

https://www.zajenata.bg/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0 … D1%8F%D0%B4%D0%B8!-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%BA---%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-1-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BD!-news77423.html
Пфу, че дълъг линк.

Попадна ми и нещо друго.
https://www.youtube.com/watch?v=qAimpUhchrY

Демек гълтам корема и се въртя бавно в едната и другата посока. Ми странно е, но колко му е да се опита.

# 625
Макар че понякога положението е било толкова зле, че и това се е налагало.
Трифалата ще я изпия, тя не действа, има много слабо действие, но е полезна за други неща.
Слива днес мисля една сушена да сдъвча само.
Абе знам, че са В и не са много за нас.. Вчера три инцидетнтно. Ама едва ли в 1 или 2 сливи има такива в като примерно бонбони. Но имат и фибри и неслучайно точно плодовете не правят проблем при хората. Защото фибрите и пектина помагат естествената плодова захар да не вдигна кз и инсулина. Даже не мисля и всеки ден да са тези сливи.
Трифала знам, че не е вредна. У дома също имаме и съм пиела чат-пат, когато съм имала проблем. На мама й бях купила, когато имаше зверски запек 1 седмица и каза, че с пиене по 2 на вечер се е оправила.
За сливите да сА изкажа. Първо аз много обичам и сушени сливи, и сушени смокини. Особено смокините. като въглехидрати с нищо не отстъпват на шоколадовите бонбони. На едно ниво са. Бонбоните са по-калорични, щото имат мазнини за разлика от сушените плодове, обаче на захари плодовете дори ги бият. И сЯ да кажа като един запален читател на Фънг, че са бъкани с най-вредната захар - фруктозата, дето причинява ИР и затлъстяването. В сушен вид, тя е в изобилие. Искам да ти кажа, че това като го прочетох, извадих от забраненото ми шкафче неотворен пакет със сушени смокини и го метнах в коша /без да ме види половинът, че щеше да ме убие/. Винаги съм държала по 1 пакет в тоя шкаф, ако ме замъчи запек да хапна 4-5 смокини. Няма вече.
Прословутите коремни масажи ги забравям 2 вечери, тая вечер дано се сетя да направя. Всъщност снощи се сетих, когато се наплюсках и се качих на велото, та файда йок.
Довечера отиваме женския колектив от фирмата /то па един колектив Persevere / на СПА, който ни подари шефчето за 8-ми март и няма да имам допир до велото, та ще съм на клекове и ще правя този масаж. Ще пробвам да плувам, че ми е последен ден от цикъла и да не стане фал, ама ше си забия тампона и скачам и нЕма да изляза, па квото ще да става. Сауни/мауни цъ, заради сърцето.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 15:39 от sharpy

# 626
Елора, тези осморки , за които писах, са с мисълта. Скаравели йога. Така се казва практиката.
Довечера ще потърся има ли някъде клипче. Една Кристина / доколкото помня/  е инструктор. Виждах нейни снимки, не помня къде. В нета.

Шарпи, и аз имам пък армагани в офиса 😜.
И колегата не ги иска, откакто спря да пие. Седят си 🤣

Весело да ти е на спа- то !

# 627
Шарпи, и аз имам пък армагани в офиса 😜.
И колегата не ги иска, откакто спря да пие. Седят си 🤣
Скрит текст:

Весело да ти е на спа- то !
Благодаря, душицо! Purple Heart
Скривай ги бързо тези неща в забранения шкаф. Trollface

# 628
Шарпи, сушени плодове не обичам. Ама ще ги изям де, бая бавно ще е.
За мен е обратното. Изкуствен бонбон с незнайно какви мазнини и Е-та е по-вреден от сушен плод.
Аз не забравям масажи, щото много съм си патила. Щекотлива  тема ми е акането.
Вчера след гимнастиката - силови и йога, за финал на гладно потърках коремчето за минута. Сутринта пак.
Весело спа.

Таис, как така с мисълта? Я потърси и прати, че ми стана интересно.

# 629
Не знам да се радвам ли или да се оплача, че работя само от къщи и нямам колеги тука да ми оставят лакомства...
Аз пак ще ходя да ми гледат стомаха и колоната Sad то не е гадно, приспиват те за половин час, гладуваш дрня преди това, ама трябва за подготовка да се наливаш с един гаден разтвор до припадък, и най-вече, като почна да се филмирам какво ще видят... мислих, че съм оставила тия неща в миналата година 😒 ама айде, този доктор иска да види с очите си... твърди, че нямало такова нещо като хранителни непоносимости 🧐 той домата дразнел заради нитратите, понеже му се оплакали хора, които преди това си яли домати... кой знае какви химии ни разбутват стомасите и хормоните 😔

Общи условия

Активация на акаунт