Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 60

• 25 372
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
3 си изяла или 3 са общо в кекса дето си яла от него? Не ми е цел да се заяждам, искрено съм любопитна колко протеин има в тази вечеря.
Мен това ме спира за такива дълги интервали на фаст по-редовно, не се виждам как бих яла така че само мазнините да са си "от мен". От тях си имам, ама останалото няма да ми стига, мисля. Правя го от време на време, просто не толкова често.

# 706
Общо в кекса бяха 3 знам ,че не е много протеина за деня , но просто това  ми се ядеше .

# 707
Няма проблем, че Ви се е ядяло, а че
често правите такива фастове и дългосрочно не знам
ок ли е..

# 708
И аз не съм сигурна дали е ок ,от книгата код затлъстяване останах с впечатление ,че е ок може и аз да не съм разбрала правилно.

# 709
За -110 и аз не съм съгласна, ама в другата посока. 168 съм, по тази формула трябва да съм 58, аз съм 59 и имам още мноооого сланини, а талията ми е 73. Трябва да се смъкна поне до 52 кг, макар че имам подозрения, че и тогава ще имам мазнини по корема. Не знам как ще стане тая работа...

Това с талията не е съвсем така, зависи от структура.
Аз например имам как да го кажа по-мъжка фигура, никога не съм имала широко дупе и бедра, съответно и талия нямам особено. Висока съм 176 см., 53-54 кг., а талията ми е 68-69 /не бих казала, че има мазнини по нея/. За да стане 60 например трябва да стана 45кг. сигурно. Бях я докарала до 66, но тежах 50-51 кг., с които изглеждам ужас слаба.

# 710
И моята талия не е била кръшна, сега е 83см, но изглеждам доста добре, нямам кат мазнини.Мисля, че мога да я докарам до 75см, но по-надолу едва ли.

# 711
До структура е наистина, аз талията я бях загубила само като бях хептен зле надебеляла и с голям корем, те повечето извивки не ми бяха с правилната форма тогава 😆
Дори в момента съотношението талия/ханш не ми е много над 0,7... а далеч не съм фиданка и съм и свалила мускул от задника дето не е за хвалене.

# 712
Как се мери това съотношение талия/ханш?😃 Колкото и кила да съм била, няма шанс талията да ми се изравни с ханша...😅 Колкото и да заслабвам, все съм си била пясъчен часовник (съответно и ханшът да се изравни с талията не е имало шанс).😅 Като тийн си въобразявах някакви неща (54-56 кг/160 см), ама сега си казвам, че по-добре така. Горе-долу са еднакви ханш и бюст като обиколки, като свалям кг винаги започва да си личи първо от корема. Ама имам още доста за сваляне.🤬

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 11:40 от dolce miele

# 713
Привет, пиленца!
Завърнах се аз вчера на обяд и щях да пиша, обаче Мич ме посрещна с новината, че искал сега и веднага да яде домашен козунак. Репетиция за Великден. Безуспешно правих опити да го отложа за другия уикенд. Каза, че аз съм си угодила със СПА, сега на него трябвало да угодя. И нали е мой човек се захвана да му правя.
Иначе изкарахме добре, имаше разни ексцесии, че то 10 жени на едно място Trollface
Аз както казах по-рано не ползвах сауна, парна баня и басейна с топлата вода, заради сърдечния проблем. Обаче се наплувах на воля в другия басейн. Бая дължини направих и ми подейства хем много уморяващо, хем супер тонизиращо. Времето беше слънчево, ама голям бахър. Храната беше страхотна, особено барбекюто. Първата вечер ядох нормални порции като за мен, обаче втората ела да видиш... изядох света. Вратна пържола, "шарено свинско месо", зеленчуци, броколи в сирена, пилешка пържола и накрая си бях казала, че ще съгреша с домашната им торта. Беше невероятна! Такова плюскане падна, че не е истина. Всичко беше много, много вкусно /поне за тея високи цени, които имаха, оправдаха качеството/. Проблем имах с ВЦ-то, както и очаквах. На чуждо място като се запека и тва е. Масажи правих, клекове, топла вода. Ми не ще и тва е. Три кози дардонки .... а пък на фона на всичкото, което бях изяла, тва беше сигурна 1/16 част. Trollface Като се прибрах и ме грабна половинът за козунака, "обядвах" към 16,00 часа, докато втасваше втори път и после обичайно вечеряхме в 20,00. Козунакът на вид стана супер, на вкус каза, че е убийствен. Ох, как исках да изям едно парче, ама устоях, а и обожавам миризмата на козунак.
Ето нережимна скрита снимка Smile
Скрит текст:
А тези красоти бяха обитатели на комплекса
Скрит текст:

# 714
Има и мускул все пак, аз тегло не гледам, а дали ми се офирмя поясче на талията, което мога да щипна.
Снощи не можах да мигна от пусти колики, но да чукна на дърво, преди обяд ми мина кризата. Почти.. По-леко ще хапвам днес.
Иначе съм много доволна от уикенд тренировките, много хубава мускулна треска имам.

# 715
Шарпи, къде е този комплекс?🙂 Аз във. Св. Кирик и Юлита последно гледах такива красиви създания. Ама нямаше спа в манастира.😜

# 716
  • Пловдив
Как се мери това съотношение талия/ханш?😃 Колкото и кила да съм била, няма шанс талията да ми се изравни с ханша...😅 Колкото и да заслабвам, все съм си била пясъчен часовник (съответно и ханшът да се изравни с талията не е имало шанс).😅 ... Горе-долу са еднакви ханш и бюст като обиколки, като свалям кг винаги започва да си личи първо от корема.
Мери се с шивашки метър и се дели талията на ханша.
И при мен са еднакви ханш и бюст като обиколки, всъщност сега бюстът е малко повече (ама трицифрени, което не е добре като цяло), това е нормално - да са приблизително еднакви, плюс-минус някой сантиметър. Но пък добре изразена талия нямам склонност да имам, винаги е било така малко или повече.
Пясъчен часовник с изразена талия и със сравнително равномерно разпределяне на новонатрупаните тлъстини е добър вариант по принцип. Това се цели обикновено.

П.П. Пауните от СПА-то са от Старосел, хващам бас за малка сума. Wink

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 12:28 от Магдена

# 717
И аз за Старосел се сетих

# 718
Магдена, как така се дели талия на ханш?
Защо?

# 719
  • Пловдив
За да сметнеш съотношението. Талия примерно 65, ханш 95, 65/95=0,684. За да видиш колко близко е до 0,7.

При мен като бях с ханш около 95 преди много години, талията беше 70+.

Общи условия

Активация на акаунт