Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 60

• 25 364
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Браво на двама ви. Поклон.
Мисля, че килата са ти добре. То така знам. При жените -110 от ръста.
Но е хубаво и изследвания поне на гладно да си направиш. КЗ, инсулин, гликиран и пикочна. Колко му е. Не е сложно.

При мен се е закучило положението.
167 съм и трябва 57, ама съм закучила на 64. Още 7-8 кила.
Ама аз си бях тежък случай.
Но отскоро пак си тръгна бавничко.
Днес на работа една бисквита с подсладител си взех.
Абе не е болка за умиране, ама мисля вече да съм мега стриктна, освен на мц.
Не че тогава ям на поразия, просто си позволявам.
Та е време наистина между циклите да не припарвам и до 1 бонбон, да не ми спира отслабването, щото ми е бавно неговата мама.

# 691
Абе това с -110... аз ако сваля до 56 кила, ще ми стърчат кокалите като на биволица Grinning Хиля се тука, ама не се шегувам, на таза костите ще са ми изхвръкнали. А само на 2-3 кила надолу ще си видя и ребрата без да се вглеждам особено. Това от много години не съм го виждала де, ама е незабравима гледка, не ми трябва. Дори и като много по-млада не ми отиваха малко кила, сега пък съвсем не мисля че биха ми стояли добре. Според приложението към фитнес гривната идеалното ми било 57,6 ама да си гледат работата.
Та за изследванията подкрепям де, но за килата на кого колко са му добре, само с числа не става да се прецени. Кантар нямам, предимно при ЛЛ по време на профилактични са ми тегленията, смятай колко ме вълнува числото там Grinning А, претеглих се веднъж и в Канада, от любопитство че то какво ли не пробвах от тамошните храни, ама не успяха да ми се отразят де, даже свалих малко (може би 3-4 кила, на моето телосложение това не е забележима разлика). Не съм чак прекалявала, но и явно вече мога повече да толерирам от преди. Това беше през ноември. Кой знае кога ще се претегля пак. Леко са ми хлабави някои дрехи сега, но не съм достатъчно активна физически напоследък и на такова сваляне не се радвам, то ще съм свалила и от мускул а това не е хубаво.
На теб май единия път успях да видя снимки дето беше качила за малко, обикновено все изпускам. Не си представям откъде мислиш че можеш да свалиш 7-8 кила, честно казано. А и по теб доста мускул има е това си тежи, само дето това не са "лоши" кила Grinning

# 692
И аз не мисля, че -110 е адекватно.То зависи от телосложение, възраст.Като момиче съм била между 50-55кг.Сега съм
малко под 64кг на 164см ръст и изглеждам
добре.Не съм слаба, но съм добре сложена за моите близо 46г.Мисля, че
около 60кг съм най-добре, няма как да стана 54кг. , а и се замислям, че
ще висна цялата.Тук-таме вече кожата се е поотпуснала.

# 693
Ми аз съдя по себе си. Искам и да изчистя корема. Там сякаш са се натрупали тия 8 кила.
Иначе след има няма 30 години дебелеене и свалени 50 кила и на мен кожата, особено на корема ми е леко сбръчкана, ама това няма да ме спре да сваля всичко. Това ми е важното, не кожата.

# 694
За -110 и аз не съм съгласна, ама в другата посока. 168 съм, по тази формула трябва да съм 58, аз съм 59 и имам още мноооого сланини, а талията ми е 73. Трябва да се смъкна поне до 52 кг, макар че имам подозрения, че и тогава ще имам мазнини по корема. Не знам как ще стане тая работа...

# 695
Ха Grinning
Ами тогава всеки да си слабее докато не изчисти проблемните зони.

# 696
Аз имам да свалям поне още 5 кг за да съм в отлична форма ,но мм има още 20 кг там ще е голяма битка . Иначе правя почти всеки ден фаст по 20-22 часа и се чувствам ок.

# 697
Тези 20кг може да паднат много бързо, а петте да са препъникамък.Simple Smile) Поне при мен е така.
А с фастове всеки ден по 20-22ч. успявате ли да си набавите нужната храна в останалите 2-4ч?

# 698
Ако е дългсрочно това с дългите фастове не ми звучи и на мен добре всеки ден, особено за жена. Не говоря за калории че няма да се изядат достатъчно, поне не само. Калории бол от собствените мазнини, даже по време на фаст още по-лесно достъпни. Не си представям обаче всички нужни нутриенти как се набавят.
И не го казвам само защото в момента съм на такава тема и се опитвам да си съобразявам интервалите с месечния цикъл, преди това също би ми прозвучало като предпоставка за дефицити.

# 699
Аз имам да свалям поне още 5 кг за да съм в отлична форма ,но мм има още 20 кг там ще е голяма битка . Иначе правя почти всеки ден фаст по 20-22 часа и се чувствам ок.
Това с фастовете вече е лошо и ще има обратен ефект.
Това твоето вече не е фаст, а недохранване.

# 700
Затова писах” почти “всеки ден иначе за храната нямам проблем аз съм бивш готвач по професия та успявам да се справям .

# 701
Имах предвид да изядете нужното за 2 часа? На мен за 4 ще ми е трудно, но да кажем не е невъзможно, но за 2 вече ми е непонятно, тъй като пишете “почти всеки ден”.

# 702
Давам пример за вечерята вчера :солен кекс със моцарела ,ементал ,яйца и бадемово брашно ,сьомга , пюре от спанак със сметана и гъби и зелена салата

# 703
Колко протеин има в това? Поне на око ми се вижда малко ама все пак не пише колко са яйцата.

# 704
Яйцата са 3 бр

Общи условия

Активация на акаунт