Частни училища - информативно-дискусионна тема - 58

• 67 441
  • 787
  •   1
Отговори
# 570
Това някакво словоблудство на тема сугестопедичен прочит ли е?! Опити за такива натаманени текстове и другаде съм чела, изключително слабо...

# 571
Възприемам го като подигравка с родителите и децата. Опит за оригинално неглижиране на проблем, когато са нанесени щети.

# 572
  • София
Колко ли време са го мислили тоз шедьовър?

# 573
  • софия

Bam. 10 points.

# 574

Ами по груби сметки им трябваха 20-тина дни да ги измътят тия миризливи пачи яйца по Великден.

# 575
  • София
Някой здраво е изплискал легена. Признавам си, че не повярвах на цитата на Fancy и отворих страницата, за да го прочета. Безобразна гавра с велика книга и опит за оригиналничене в неподходящ момент.

# 576
Според мен продължават яко да дълбаят дъното до невъобразими низини. Някъде с това смешно оригиналничене в жалък приповдигнат тон и несполучлив опит за ирония може и да направят положително впечатление, но не и в сферата, в която се опитват да правят бизнес. Имат си маркетинг мениджъри, които твърдо не са опознали характеристиките на пазара, на който оперират. И е сериозен автогол. Но от това ниво нищо друго не може да се очаква.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 20:08 от Fancy

# 577
  • в страната на чудесата
Ох, това е много смешно. Горките, представяте ли си в каква безпътица са, щом опряха до стопаджията. И колко никак не са чели нито сега, нито преди 20 г.

# 578
Има и инструкция за четене да договор на сайта, която също "кърти миФки".

# 579
Това с договора е: "Вие клиентите ни сте мега тъпи и имате нужда да ви кажем как да четете с разбиране елементарен договор."
Което само по себе си е подигравка спрямо всичките им клиенти. Не само спрямо напусналите и разбунтувалите се. Но и спрямо оставащите.

Ще ме простите, но трябва да си мега прост и безпардонно нагъл, че да имаш такова поведение.

""Пътеводителят" е просто нещо, което хвърлих в реката тази вечер. Не вярвам някой да има нужда от него отсега нататък!"
сподели Артър Д., докато напускаше Система Частно образование..."

Последното според мен кърти мивки. Сами са си предвещали съдбата или какво?!?!?!?!

Това е втори опит на госпожата да направи частно училище. Първият знаем какъв резултат има. Хахахах.

Ох, ще се допиша с една популярна сред Иззи средите мисъл на нелюбим актьор-чалгаро-халтурщик. Камен Донев:

“Той глупакът няма как да знае, че е прост и затова глупостта му е проблем само за околните, но бидейки прост той най-често е и силно вокален!”

ИЛИ друга мисъл:

"Когато една нула се разболее от мания за величие, започва да се мисли за ореол !
Същото е и със запетайКИТЕ, когато се самопоставят за точки - смисълът спира да диша още в началото на изречението!"

"Да свалиш от себе си излишната човешка гордост, излишните амбиции и кроежи, да надмогнеш желанието за власт и богатство, да задушиш ненаситния ламтеж, да приемеш света около себе си, ако не с обич - то със спокойствие..."
Николай Хайтов

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 00:40 от Fancy

# 580
Най-противна ми е частта "не си мислете, че може да преговаряте по някоя клауза (мижитурки такива)".

# 581
Направо книжка с инструкции за употреба да пуснат.

# 582
Направо книжка с инструкции за употреба да пуснат.

Ами те точно това са направили. Защото явно, според тях, бъдещи им и настоящи клиенти са малоумни.

Подобно подценяване на нивото на интелигентност и критичното мислене на "публиката" за пръв път виждам. Но такава самовлюбеност и самодоволство абсолютно винаги имат трагични последици.

# 583
  • София
Воистина Воскресе. Да сте живи, здрави и само успехи!
Включвам се да споделя, че никак не е приятно да наричате хора, избрали да останат в Иззи малоумни. Не е красиво, а директна обида, което май противоречи и на правилата на форума. Нека запазим добрият тон на темата и да не се определяме.

# 584
Здравейте и дано сте имали хубави празници!

Аз наистина не мога да разбера сеирджийското удоволствие на много хора тук от ситуацията в Иззи. Страдали са деца и семейства, много други са на тръни, а вие с наслада ровите и ровите, без дори да сте свързани пряко със ситуацията. Една майка във Фейсбук пък написала (без да е имала личен досег с училището), че се надява това училище да го затворят. Супер, страхотно - хайде да го затворят и 300+ деца да тръгнат отчаяно да търсят училище сега. Но така де - ние сме си малоумни, че децата ни са там и най-заслужаваме в кварталното да продължат оттук нататък. Казах го вече и пак ще повторя - от всичко най-малко на хората им пука за семействата, които остават в училището. Най-важно е да се мъсти, пък тези зад гърба ни да се оправят, както могат.

А, и да се нахвърля някой на детето на Воева е също много грозно. Да му проверявате резултат на състезания и да го коментирате тук е доста зле. Можехте пък да проверите националната олимпиада, където същото дете например е изкарало 20 от 21 точки или Софийското есенно състезание, където беше втори в цяла София, но не, важното е да се хейти.

Съжалявам, не съм адвокат на училището, но наистина не мога да повярвам как на гърба на деца хората в България си изливат негативната енергия...

Общи условия

Активация на акаунт