Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 832
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Според мен трябва да имат резервни варианти. Има предостатъчно свободни мъже в България, за да вкарват две поредни години обвързани такива. Абсурдно ми стои и няма нищо общо с името и с концепцията. Дано да е партенка.

# 76
И за мен е напълно нормално след няколко месеца да е готов за нова връзка,все пак е 33 годиншен мъж не е 15 годишен тийн дето след раздялата да седне да плаче. Пък и шанса за намирането на любов в предаването клони към нула,та по-скоро се е записал заради рекламата и почивката

# 77
Ергенчо има рекламна агенция, ама в София ли , в Пловдив ли ?
Това обяснява за мен защо е влезнал във freak show. Ще набере популярност, бизнеса ще дръпне, няма да разчита само на пианото.
С кой е ортак , знаем ли нещо?
Само да не е с някой от екипа, че ще е голям резил.
Детективска агенция БГ мама, помагайте.

# 78
# 79
Jinnafee, изпревари ме в споделянето на сходно мнение.

Правя разлика между таргетиране на определени групи с цел маркетинг и индивидуалност на човека копирайтър, но за мен в случая има припокриване и Елена е просто едно wannabe, което много иска да е "cool" и "trendy".

По принцип съм съгласна, но, трябва да се отчита и поколението. Не мисля, че това е поза - за по-възрастните изглежда така, но за тях това е нормално и естествено. Вмъкването на изрази от английски също не мисля, поне при една немалка част, че е от претенция и показност. Моите деца също говорят така и често словоредът им е като в английския език, превеждат думите буквално, но и в ежедневието им английският е застъпен ежедневно - гледат филми на английски, четат книги на английски, учебни помагала на английски, че и в чатовете пишат на английски понякога...Вероятно е жалко, но това е ситуацията в момента за доста голяма част от младите хора. Светът, както и езикът, не е константна - променя се, но няма да изчезне.

Не виждам нищо лошо в Елена, момичето се изразява гладко, демонстрира способност да "чете" ситуациите и да ги представи пред зрителите адекватно. Изглежда ми артистична, а това предполага настройка към света, която за едни е wannabe, а за други естествена за тази среда.

# 80
Вчера изслушах епизод от подкаст, който Елена и още едно момиче са започнали да водят през януари, тази година. Елена звучи приятно, интелигентно и не толкова презенциозно, колкото ми се стори отначало. Не мисля, че е много woke, може би само в малки дози,  което е неизбежно за поколението ѝ, а и не е толкова лошо. Съдя по това как реагира на агресивния веганизъм на Валерия ("Байгън!"), както и по избора на първа тема на подкаста - "Червената принцеса Людмила Живкова". Има доза интелектуалничене, но по-скоро като младежки, градски сленг и усещам като че ли залитане към мистицизма. Като цяло обаче я разпознавам като момиче от "моята кръвна група", без да броим поколенческите различия Wink

# 81
С Елена сме от едно поколение, затова си позволявам да критикувам. Освен това смятам себе си за двуезична, защото започнах да уча английски на 3-годишна възраст и нивото ми на владеене е на native speaker (установено чрез стандартизиран изпит).

# 82
С Елена сме от едно поколение, затова си позволявам да критикувам. Освен това смятам себе си за двуезична, защото започнах да уча английски на 3-годишна възраст и нивото ми на владеене е на native speaker (установено чрез стандартизиран изпит).
Това само показва колко сме различни хората. И, слава богу, че е така Simple Smile Да видим как ще се развие образът й, на мен ми е интересна.

# 83
Кратко резюме на някаво интервю на Кристина.
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/kristina-ot-er … -gabi-517935.html

Била обичала Габи.
И тази беше до тук.

# 84
Елена има самочувствие тип "може да съм невзрачна, но съм много умна", гарнирано с лека надменност и добре премерена поза. Драмата с бивше гадже, полята със сълза беше доста кофти сервирана, представям си Ваня Щерева как я накъсва да разкаже и я снимат няколко пъти, докато стане.
Елена  го играе интелектуалка, ЕнтелЕгентна, но и тя се реди на опашка да се мляска с Ергенчо, точно толкова евтино, колкото и джукестите й посестрими.
Защо се е подложила на това ( освен, че търси любовта в коптор с още 20 харпии ), последователи ли , реклама ли ?

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 19:04 от dany_nik

# 85
  • In The Middle Of Nowhere
Тая (Кристина) е такова дървоо... Всеки път като я дават изглежда по-безчувствена и студена и от паметник.

# 86
# 87
Дриймър, благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Габриела може да е спокойна - знаем, че е сценарий. Както знаем и, че се е съгласила да е част от него, за да си вдигне тарифата. И явно е успяла! Да и е честито!

# 88
  • софия
Няма фирма 2927, която да е свързана с Евгени. Явно агенцията и фирмата са с различни имена. Не че се вълнувам кой с кого, просто обичам да разследвам ;д

# 89
Габи има остър език и добро самочувствие. Предполагам, че ако не си ѝ мишена, може да е доста забавна, така че не съм учудена от това, че някои от момичетата я харесват. Във всеки има и добро, и лошо, зависи кое ще прояви към теб самия.
Кристина чисто визуално не харесвам. Изглежда ми като анимационна красавица - уж перфектна, но си е неестествена като на рисунка. Имам чувството, че са хванали лицето и са го изтеглили нагоре, та с е по-тясна физиономия, отколкото предполага контура и, за да компенсира, е стегнала уста в застинала гримаса. Има нещо много несъразмерно, не знам доколко го обясних.

Общи условия

Активация на акаунт