Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 573
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 450
Само да не извади по някое време и вагизан.

# 451
  • Варна
Тя е жива - умряла и ясно личи защо всъщност е в това предаване - написа се по - горе. Поредната излагация за организаторите на това предаване.
Защо? Аз не можах да открия мнение по този въпрос. Сигурно за реклама, знам ли.. то както са казали и лошата реклама е реклама.
От години имала богат приятел грък, в предаването била за известност.
Относно Евгени, смятам че един харизматичен мъж с опит може много разговори да завърти. Малко ми е момченце. Тя е неприятна и кисела, това е 100%.

# 452
  • София
Поли нали е фармацевт. Кой друг да рекламира кремче за изгаряне по-достоверно Wink) Добре е измислено.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 23:12 от emeto®

# 453
  • Варна
Фармацевта в мен крещи: Защо беше това тъпо продуктово позициониране на цикатридина???
а тя какво точно му каза :д че бтв онлайн забива от време на време и го пропуснах

# 454
Плача 😂😂😂

# 455
  • София
Ох, Елисавет как се намърда при Габи и Евгени

# 456
Ох, смея се с глас. Може да остави по един там за последните две, да пуснат един кадър от стаите им преди присъединяването на Генчо. 🤣

# 457
Като питаха Кристина на какви теми си говориха и тя каза "всякакви", направо щях да припадна от отчаяние. Сигурно другите завиждат и мислят кой знае колко хубаво са си прекарали, ама ако бяха видяли срещата щяха да се посмеят добре. Laughing
А така добре я бяха замислили - гмуркане, хапване, джакузи... а тя - това не ям, в студена вода не се топя, при положение, че излиза от студената вода.

П.П. Цикатридина само пък за слънчево изгаряне не се бях сещала, че се маже. Голяма тъпотия с тези реклами.

# 458
Пищящата е единствената надежда на Евгенът. Може и Пам. Донякъде. Всичко останало няма да му даде никакъв шанс. Колкото и да е загорял.
Ама защо изглеждат толкова страшно някои? Ужас.

# 459
Чакам с нетърпение момента, когато ще направят продуктово позициониране на крем за хемороиди Joy

# 460
Габриела розовата рокля да не се напи,взе да ръси тъпотии

# 461
Ергени направо се шокира от Цикатридината, определено не очакваше Поли да го намаже JoyJoyJoy
Верно е, че всичко му е изписано на лицето. Дано не го направят алкохолик накрая, че от мъка да се пропие като вижда къде е попаднал. Тез девойки са по-зле и от джунглата.

# 462
Тази Габриела накърка ли се?

# 463
Айлин изглежда страхотно с този грим, невероятни очи. Габриела миската много нелепа - гледай ме в очите, какво ядеш - сутрин, обед, вечер!, ти си бил много лесен мъж. Накефи ме как Евгени я игнорира и покани Елисавета.

# 464
Боже,колко мъка има на този свят!

Общи условия

Активация на акаунт