Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 540
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Милиту толкова се раздаде, а Генчо пак не иска да си говорят :д

# 496
Крисия успя да накара Евгени да се изчерви и си пролича дори като е препечен и цикатридосан.

# 497
  • На Изток от Рая
Ама то и други момичета имало в това предаване...

# 498
Всяка втора му държи сметка за нещо почти в първия им разговор. Как си хващат гаджета тези жени?

# 499
  • Варна
Кобилкина почна с уроците.

# 500
Крисия ми харесва, нежна и красива е.

Поли ми е като пренавито човече на duracell, надрусано с хелий.

# 501
Крисия успя да накара Евгени да се изчерви и си пролича дори като е препечен и цикатридосан.
Ох, не мога. 🤣🤣🤣
Докато се държаха с Крисия за ръце, пак се сетих за коментара на Ирис за спиритуалния водач - явно ще е актуален всеки епизод.

# 502
Габи с розовата рокля напи ли се, че започна да говори толкова много? Малко на Кобилкина напомня. 😂

# 503
Искам да видя среща с Микаела

# 504
Страхотно впечатление ми прави Крисия от ден първи, а разговорът им днес ме накара да си седя и да им се усмихвам просто ☺

# 505
Искам да видя среща с Микаела
Аз пък искам да дойде майка му и да го отведе далече от тоя психодиспансер.

# 506
Мили Розата ей сега като го нагъне в храстите, ще видите какво ще стане. Поли да му беше дала лютив спрей да се предпазва от изнасилвачи.

# 507
Мале колко е зле тая Кристина...няма такова мрънкало..
Как си намират гаджета такива жени - вечно мрънкащи и изискващи,на всичкото отгоре хич не мисля и , че е интелигентна.

# 508
  • Варна
Мили Розата ей сега като го нагъне в храстите, ще видите какво ще стане. Поли да му беше дала лютив спрей да се предпазва от изнасилвачи.
точно Laughing страхувам се вече за него

# 509
Наум и Евгени да се вземат. Да идва някой чичко-паричко с дебел портфейл, седем брака и още толкова деца, да люшне шкембак, ще видите как тези моми как ще се размъдат. Ще се лее вино, хора, кючеци и купонът ще е на макс. Уруспиите ще се изядат една друга.
Няма да има рози, какво предаване ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт