Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 625
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 525
ахахахах…Човека направо му спря дъхът, то какво да кажеш, като на изпит.

# 526
Милицааа, защо бе, джанъм, защо бееееееее
Вие си представете как е във връзка с мъж, ако някой се навие де! Тя няма да му дава да излиза от вкъщи сигурно Joy

# 527
Ох, не мога, не мога, не мога!
Горкото момче. Спокойно ли ти е? На мен не ми е като ги гледам

# 528
Това предаване го обърнаха на нещо средно между чиста комедия и трагикомедия.
Joy

# 529
Евгени е спал с нож под възглавницата след тая вечер. Ей така, за всеки случай. Flushed

# 530
Милица си е харесала Евгени за изповедник.

# 531
Тази госпожица, Виктория ли се казваше, говори като Марта от първи сезон. 😀

# 532
  • София
Милица не е новата Блага, а новата Зори Джи. Едната смяташе, че ще го смае с дипломи, другата с всичко, което прави за него Trollface

# 533
Тази жена може да изяде някого, ако реши, че е влюбена в него. Ама буквално, не наужким. Милица имам предвид.
Наистина говори като Марта стюардесата, не мога да ѝ запомня името.

# 534
  • София
И моят мъж харесва най-много Айлин. Каза, че и гласът и най-много му харесва, противно на мненията тук. Но то и аз мяукам и сигурно отстрани звуча като лигла. Даже сега като прочетох колко негативни коментара отнесе Айлин заради тоя глас, се замислих, че сигурно им стържа на хората с моя. Joy
Милица не мога да я гледам как се излага. Неудобно ми е. Моят мъж казва, че прилича на секретарка в някоя фирма с някакви стари шефове, комунистическа такава. И с едната ръка и мачка гърдите, а с другата - пуши цигара. Нелепа е, просто. И как не го пита този ерген нещо, само с нейните драми го занимава. В останалото време нещо и прещраква и го дава голяма съблазнителка.
Червенокоските и на мен са ми много красиви.

# 535
Те, че не го харесват повечето женки вътре - не го харесват. Обаче и той не ги харесва и много му личи, само по изражението и погледа, нищо не може да скрие Ергени. Дано да видим повече от Лия, Микаела, Крисия, Виктория и другите статистки вътре, може би там ще се получи нещо

# 536
Явно Ергени затова не се е появи в шоуто на Цитиридис, вече го разбирам защо. Нищо общо не ще да има с тези...
Имам чувството, че гледам психиатрично отделение и Ергени е попаднал там съвсем случайно. Кой знае какво са му обещавали в началото.

# 537
Ох,имал билети за Австралия!Правилно ли чух?

# 538
Лотарията на Австралия ще ги посъвземе поне.

# 539
  • Варна
Това момиче с розата зад ухото Виктория е приятно и изглежда искрено.

Общи условия

Активация на акаунт